No a zase ja

ale tak jo ... ale abych si to maximalne zjednodusil uvedu nasledujici podminky, za kterych jsem schopen-ochoten zorganizovat toto pristi/dalsi setkaji JI v hospode u piva (pokud nize navrzene body budou nekomu v zasade natolik
proti srsti, ze bude ochoten se toho ujmout, predem deklaruji ze se toho radostne vzdam a prizbusobim se jinemu navrhu - je vsak treba takovy navrh zde, vcas a zretelne ucinit abychom predesli zmatku a nejistote)
Tedy muj navrh
1. bude to pristi stredu - tedy 11.5.2011. zacatek v obligatnich 18:30
2. bude se to konat (opet) v pivnici Pegas. ano tam, kde se to konalo poprve. Duvody ? ..
2.1. Ano, je tam rev ... no a co ... ? Ja jsem stejne tak hluchej, ze neslysim ani co mi rika vedlesedici, natoz abych vnimal rev z cele hospody
2.2. maji tam vyborny pivo - aspon me chutna
2.3. maji tam vybornej gulas - lepsi nez v Kocce. Aspon me tak chutna
2.4 je jednoduche tam udelat rezervacku - po telefonu - tedy aspon minule bylo
3. vzhledem k faktu, ze OPRAVDU neverim ze se nas tam sejde nejak moc, nemam chut se poustet do novych experimentu typu - nova hospoda, extra salonek atd ... tohle vse bych nechal na podzim, kdy chut se schazet a pocet zajemcu budou natolik velke, ze nebude problem naplnit ocekavani personalu - prelozeno: nemam chut se divat na otravenyho pingla, ktery nam vyhradil cely salonek pro 20 lidi a ted se vzteka ze nas je tam 4-5 dedku ... a to dva pijou Kofolu
4. Zamluvim stul tak pro 8 lidi a budu tise doufat, ze to tentokrat vyjde - co vim tak zajem zatim projevil Vabu, Saturn, Ja a WIndward .... to je zatim JENOM 4 ... k tomu obligatni 3 neohlaseni a bude to tak nejak ono ..
5. pripdni zajemci o pivo mi daji vcas vedet abych zase nebyl za debila (jako minule - stul pro 7 se rozrostl na 12) .. cisnik byl sice rad, ale tukal si na celo :-/
6. Hospodu budu zamlouvat telefenem nekdy o vikendu, takze opravdu cekam ze se zajemci ohlasi do te doby zde zde ...
7. Priste to uz zajisti nekdo jiny a jinde
Jak jsem psal vyse - toto je muj navrh. Pokud nekdo ZASADNE nesouhlasi, neni problem - staci to sem napsat a je to JEHO. Kdokoliv muze prevzit organizaci na sva bedra .... jen at to sem zretelne napise a bude to na nem.