Čo to je laminovanie, laminace?
Moderátoři: vilma, windward, Pepa
To je normální nechce se ji dělat s tím se setkávám pořád, jak něco neví, tak se to nevyrábí, nesmíš se nechat odmítnout a normálně je ukecat. Hlavně zdůrazni voděodolnou, nefoliovanou, borovice nebo bříza. JAF Holz nebo Dřevotrust je řešení mají pobočky a můžou ti okamžitě zjistit jestli to co potřebuješ nemá někdo na skladě, aby to stáhly k nim a nebo objednat od výrobce. Prodávají také suché řezivo. A nebo vyzkoušej nějaké centrum Obi, Hornbach apod.
Pryskyřice- www.havel-composites.com
Pryskyřice- www.havel-composites.com
Tak jsem koupil překližku Okume a dnes jsme ze synem vyřezali 1/4 dna a zítra budeme pokládat novou překližku. Snad se to povede. Mám dotaz ohledně chlazení původní železná trubička hned za vrtulí byla totálně prorezlá, tak jsem ji vyndal a ptám se? Co když místo ní dám klasickou 1/2 coulku plastovou na vodu, bude to fungovat? Jaké čerpadlo používáte na dvouokruhové chlazení. Děkuji pepin
- Denis
- zkušený harcovník
- Reputace: 153
pepin píše:Tak jsem koupil překližku Okume a dnes jsme ze synem vyřezali 1/4 dna a zítra budeme pokládat novou překližku. Snad se to povede. Mám dotaz ohledně chlazení původní železná trubička hned za vrtulí byla totálně prorezlá, tak jsem ji vyndal a ptám se? Co když místo ní dám klasickou 1/2 coulku plastovou na vodu, bude to fungovat? Jaké čerpadlo používáte na dvouokruhové chlazení. Děkuji pepin
Pepine, napiš tu otázku prosím ťa znova a tam kde to patrí, trebars medzi motory.
- ovioviovi68
- nováček na fóru
- Reputace: 0
žádám o radu
Ahoj všem,stavím lod kolik vrstev na se zak dává na spodek,díky Ivo
- rb
- pravidelný návštěvník
- Reputace: 5
Před tím, než položíš dotaz, se zamysli a řekni si, co asi všechny ty lidičky na tom fóru vědí o tom parníku co máš v garáži. Počet vrstev se odvíjí od toho co navrhl a spočítal projektant pro tu kterou danou loď. Pokud tedy krom spodku nemáš ještě eso, krále a desítku tak tahle hra se špatně hraje. 

- ovioviovi68
- nováček na fóru
- Reputace: 0
Tady je to docela pěkně...
http://vodni.skauting.cz/upload/usk/201 ... avidla.pdf
http://vodni.skauting.cz/upload/usk/201 ... avidla.pdf
Re: Čo to je laminovanie, laminace?
ahoj,
nevie niekto poradit velkoobchod alebo dodavatela polyesterovych zivic na slovensku ? Epoxidy poznam tie robi svegal, ale potrebujem vacsie mnozstvo polyesteru +20kg a kupovat to v maloobchode je hlupost.
Dakujem.
nevie niekto poradit velkoobchod alebo dodavatela polyesterovych zivic na slovensku ? Epoxidy poznam tie robi svegal, ale potrebujem vacsie mnozstvo polyesteru +20kg a kupovat to v maloobchode je hlupost.
Dakujem.
- Andrejjeep
- aktívní jachtař
- Reputace: 37
Re: Čo to je laminovanie, laminace?
Kupujem u Havla v cz. prístu fajn cena ok.
A.
A.