přeprava člunu na Slapy a Orlík
Moderátoři: vilma, Pepa, david
přeprava člunu na Slapy a Orlík
Rád bych se dostal motorovým člunem na přehradní nádrž Slapy a Orlík. Jde mi jen o jednodenní výlet. Zajímalo by mne, jestli mi někdo může poradit nějakou náplavku, kde volně s přívěsem nacouvám do vody a budu tam moci nechat auto. Z Prahy až po Slapy to mám zmapované a vím, kde to mohu spustit. Ale nerad bych se nechal přepravovat na Slapy tím traktorem s přívěsem, protože bych se asi moc načekal. Nevím, jestli bych mohl sjet tam, kde na nádrž Slapy sjíždí ten traktor, ale tam by byl problém nechat auto. Tedy mne zajímá tip, kde bych to mohl dát volně. V kempech na Slapech by to asi spojovali s ubytováním a parkováním a bylo to zpoplatněné. Nevím, jak by to vypadalo časově s tím výtahem na Orlíku, ale byl by pro mne zajímavý tip na náplavku pod Orlíkem, nebo přímo na Orlíku, respektive někde výše proti proudu.
velkejtom píše:při vší úctě k tvojí osobě pokud chceš odpověď na své dotazy ......... tak hledej ve vláknech tohoto fóra odpovědi tu jsouhledat hledat hledat
Díky, hned jsem vyhledával, našel Orlík i Slapy. Co se týká provozu náplavky - Slapy u přehrady, je tam info z r. 2011 a Orlík - také jsem nenašel info z léta 2012 o sjezdech. Možná jsem špatně hledal a někdo mi dá aktuální informaci, resp. odkaz na aktuální stav - tím myslím tento a příští víkend a týden mezi tím. Jachtařům slibuji, že popluji dle předpisu.