Příspěvekod Folko » pon zář 24, 2012 12:03 am
Tak já v rychlosti odpovím, drahá by byla stavba kajutové verze ve stylu retro, tato verze není součástí projektu, projekt počítal jen s variantou plně otevřenou a nebo s kapkovitou kajutou z laminátové skořepiny, což by bylo úplně za jiné peníze, tato verze měla být logickým pokračováním.
pro představu, něco na způsob kajuty jako mají závodní lodě nejmenší třídy pro osamělé mořeplavce, open 6,5 pogo2 a podobně.
Cena slepené skořepiny dna a paluby se pohybovala okolo 70-80 tis před dvěma lety, síla skořepiny je 8-10mm podle místa včera jsem vrtal otvor pro odtok na zrcadle.
Předpoklad byl takový, že loď budou mít jen přístavy s přístupem k vodní cestě, nebo velké vodní ploše řádově tak 12-15 lodí v první etapě.
Další předpoklad byl, že lodě si dostaví většinou přístavy s odborným dohledem svépomocí.
Což měl být další zajímavý program a škola pro mládež vodních skautů.
Musíme vzít v potaz, že jsou přístavy a oddíly, které si troufají na mnohem náročnější stavby.
Samozřejmě je dnes populárnější si vše někde půjčit, zamluvit si na týden plachetnice v zajímavé destinaci a jen tam dojet.
Absolvovali jsme asi 5 ročníků plaveb s loděmi velikosti cca 40- 50 stop na Jadranu, ale to už je dle mého staromódního soudu, program pro odrostlejší mládež.
Samozřejmě je to věc názoru, na to jsem trochu ze staré školy, mít svoji loď, mít za ni zodpovědnost, udržovat ji v dobrém technickém stavu atd., to vždy platilo za základ v každém námořnictvu, a na to jsme si ve vodním skautingu hráli, respektive to byl náš výchovný prostředek.