ale ta cena

Tak kdyby někdo někde viděl něco podobného, písněte mi sem,díky
Moderátoři: vilma, Pepa, smike
Stanislav píše:Měl jsem v lodi naftová kamna Refleks 62M. http://www.refleks-olieovne.dk/default. ... umber=1563 Plná spokojenost, teď budu dávat větší s vyším výkonem. Vedle nich stály druhá kamna na pevná paliva. Používali jsme oboje, do těch na pevná paliva jsem kupoval normální brikety. Dřeva by muselo být hrozně moc. Tak že když bylo pevný tak pevným a jinak naftou. Ta vychází dráž.
Jinak mám ještě oboje kamna ve stodole a kdyby jsi měl zájem tak jsou k mání. Kamna na pevná paliva už do lodě dávat nebudu.
dodo píše:taky jsem nad Wallasem premejslel ale pak me odradilo zejmena to, ze kazdejch "par" (nevim presne, snad 100 nebo tak nejak) hodinach provozu se udajne zablokuje a melo by se nechatzkontrolovat a seridit ve Wallas certifikovanym servisu.
Psal jsem jim tam, jestli je to pravda a ze mi to prijde divny protoze muzu bejt treba nekde daleko kde servis Wallas neni. A oni mi trochu jinymi slovy odpovedeli, ze jejich topeni neni urceny pro pravidelny topeni ale spis si obcas o vikendu kdyz je chlanejc pritopit
Tak jsem sel do Atesa (Brano).
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti