Fajn setkání v Hodoníně (26.1.2013)
Moderátoři: MARIS, vilma, Pepa
Já vám nevím. Nějak ještě nejsem přesvědčený že to uděláme.
Myslíte že to plní nějaký účel? Když v posledních dvou letech odečtu lidi z Hodonína a vedení fóra, mám dojem že se víc jak deset lidí neposkládalo. Těžko se mě něco organizuje, když vidím že není až tak zájem.
Ale aby se to prosím nepochopilo tak, že pro deset lidí nebudu nic dělat. Mě každé setkání s lidmi s portálu potěší. Když bude alespoň elementární zájem tak tedy asi jo. Ony ty komorní setkání mají také něco do sebe.
Ale sorry Crazymene. Druhý a třetí víkend lyžuji ve Francii. Takže když už, tak 26.1.
Myslíte že to plní nějaký účel? Když v posledních dvou letech odečtu lidi z Hodonína a vedení fóra, mám dojem že se víc jak deset lidí neposkládalo. Těžko se mě něco organizuje, když vidím že není až tak zájem.
Ale aby se to prosím nepochopilo tak, že pro deset lidí nebudu nic dělat. Mě každé setkání s lidmi s portálu potěší. Když bude alespoň elementární zájem tak tedy asi jo. Ony ty komorní setkání mají také něco do sebe.
Ale sorry Crazymene. Druhý a třetí víkend lyžuji ve Francii. Takže když už, tak 26.1.
- Denis
- zkušený harcovník
- Reputace: 153
Dedko premietne fotky s plavby do Paríža na svojej loďke a porozpráva svoje zážitky o malej lodi vo velkej komore
Ja by som porozprával a dal pár fotiek o plavbe po Dunaji z Kelheimu do Bratislavy. Greenhorn /verím že príde/ by predstavil svoj katamaran a porozprával o plavbe z Bratislavy do Grécka. Z Dedkom navaríme pravé Dunajské Halásle a verím že prídu aj ďalší a porozprávajúä o plavbách, plánoch, lodiach.

- Jakub_Vaurien
- návštěvník fóra
- Reputace: 0
Takže to je jasné, termín je vyhlášen a uveden v názvu topicu, budeme se na všechny v Hodoníně (už po sedmé!
) těšit. Kurňa to to letí...
Předpokládám že organizovanost/neorganizovanost bude podobná jako loni, čili minimální. Velice rád si vyslechnu/neme zážitky z výše uvedených plaveb. Kamarád co nám v minulosti vařil guláš bohužel letos zemřel při výškových pracech, ale měl bych mít plnohodnotnou náhradu. Takže k tomu co se nabízí a nabídnou poskytnout sami účastníci, nechám nějaký kotlík udělat. Pitný režim jako obvykle, snad to bývá dostačující. Spaní znáte.
Kdo bude nový a neví jak to probíhá, klidně se ptejte, rádi odpovíme.
Bylo by ale asi dobré, udělat nějaký přehled a pořadí toho, co si kdo nachystá. Závazek něco přednést prosím sem nebo mě soukromě, jak se bude blížit termín, nějak to uhladíme.
A asi až na místě se pak dohodneme jestli povídání bude v hlavní místnosti a kecající skupinky vykážeme vedle, nebo se s dataprojektorem přesuneme vedle my. Jde o to, znáte to, aby měl řečník klid a posluchači něco slyšeli.
Opraveno "dataprojektor"

Předpokládám že organizovanost/neorganizovanost bude podobná jako loni, čili minimální. Velice rád si vyslechnu/neme zážitky z výše uvedených plaveb. Kamarád co nám v minulosti vařil guláš bohužel letos zemřel při výškových pracech, ale měl bych mít plnohodnotnou náhradu. Takže k tomu co se nabízí a nabídnou poskytnout sami účastníci, nechám nějaký kotlík udělat. Pitný režim jako obvykle, snad to bývá dostačující. Spaní znáte.
Kdo bude nový a neví jak to probíhá, klidně se ptejte, rádi odpovíme.
Bylo by ale asi dobré, udělat nějaký přehled a pořadí toho, co si kdo nachystá. Závazek něco přednést prosím sem nebo mě soukromě, jak se bude blížit termín, nějak to uhladíme.
A asi až na místě se pak dohodneme jestli povídání bude v hlavní místnosti a kecající skupinky vykážeme vedle, nebo se s dataprojektorem přesuneme vedle my. Jde o to, znáte to, aby měl řečník klid a posluchači něco slyšeli.
Opraveno "dataprojektor"
Naposledy upravil(a) Anonym dne čtv lis 01, 2012 11:49 am, celkem upraveno 1 x.
Závazek něco přednést prosím sem nebo mě soukromě, jak se bude blížit termín, nějak to uhladíme.
A asi až na místě se pak dohodneme jestli povídání bude v hlavní místnosti a kecající skupinky vykážeme vedle, nebo se s diaprojektorem přesuneme vedle my.
Srdečne zdravím,
Tak mi Denis práve cinkol, že sa zúčastním
posedenia v Hodoníne. Veľmi rád. Čo bude 26.1.2013 síce netuším, s takým predstihom život neplánujem, ale dávam to do organizéra - ak sa nič nepredvídané (choroba, rozvod, svadba a pod.) neudeje, pokúsim sa pripraviť konzistentné a nie príliš dlhé rozprávanie o skúsenostiach amatéra s katamaránom Big Mahé, aj nejaké foto sa nájde - ak by bol záujem, samozrejme.
Len neviem či dostaneme tú disketu do diaprojektora
am
A asi až na místě se pak dohodneme jestli povídání bude v hlavní místnosti a kecající skupinky vykážeme vedle, nebo se s diaprojektorem přesuneme vedle my.
Srdečne zdravím,
Tak mi Denis práve cinkol, že sa zúčastním

Len neviem či dostaneme tú disketu do diaprojektora

am
- Omen
- vytrvalý návštěvník
- Reputace: 160
Ahoj,
zase asi skončím na pískovišti, protože mi nejde citovat jen část ......
Tedy Baharisi, já patřím mezi ty co neví co a jak.
Tak prosím prosím základní údaje: Kdy vím, v kolik taky, ale kde ........ a jaké jsou podmínky a zvyklosti pro účast.
Moje ambice jsou: Tiše sedět v koutě, klingat nohama a hlavně poslouchat a čučet.
Přemek
zase asi skončím na pískovišti, protože mi nejde citovat jen část ......
Tedy Baharisi, já patřím mezi ty co neví co a jak.
Tak prosím prosím základní údaje: Kdy vím, v kolik taky, ale kde ........ a jaké jsou podmínky a zvyklosti pro účast.
Moje ambice jsou: Tiše sedět v koutě, klingat nohama a hlavně poslouchat a čučet.
Přemek
- jakubolomouc
- nováček na fóru
- Reputace: 0