Vím, že to sem moc nepatří, tak se předem omlouvám .
Na příští prázdniny plánuji dovolenou s člunem a rád bych zkusil vyměnit Chorvatsko za Itálii či Francii. Zkoušel jsem hledat na netu ubytování s kotvením pro loď, ale nic se mi nepodařilo najít. Nevíte někdo o něčem? Stačí jen odkaz či kontakt na nějakou cestovku.
díky Petr
Ubytování v Itálii s kotvením pro loď
Moderátoři: vilma, Pepa, smike
- bedrich
- aktívní jachtař
- Reputace: 22
Okolí Bibione:
Sousední letovisko Lignano Sabbiadoro má na svém severním výběžku pěkný moderní přístav Punta Faro i se zázemím - servis, jacht. obchod. NS ním sousedí skupina luxusních řadových domků podél vodního kanálu.
Také na řece Tagliamento, oddělující zmiňované Bibione a Lignano,je kousek od ústí s majákem chráněný přístav Marina Uno pro menší lodě.
Jižněji v Caorle parkují čluny přímo v centrální části města. Bývá to ale dost plné.
V celé této oblasti je poměrně mělko i dál od břehu.
Sousední letovisko Lignano Sabbiadoro má na svém severním výběžku pěkný moderní přístav Punta Faro i se zázemím - servis, jacht. obchod. NS ním sousedí skupina luxusních řadových domků podél vodního kanálu.
Také na řece Tagliamento, oddělující zmiňované Bibione a Lignano,je kousek od ústí s majákem chráněný přístav Marina Uno pro menší lodě.
Jižněji v Caorle parkují čluny přímo v centrální části města. Bývá to ale dost plné.
V celé této oblasti je poměrně mělko i dál od břehu.
- Karlos2
- návštěvník fóra
- Reputace: 62
- Kontaktovat uživatele:
to Kory + Jsekera. Já to naskenoval, ale prostě to sem neumím vložit. Jmenuje se to Capalogna, na severní straně toho poloostrůvku je hromada stání pro čluny. Píšou do max 7 metů délky. Jeden den pro "hosta" tam je v létě kolem (od) 10 Euro za den. Turistické středisko pro milión lidí, asi bych sem nejel. Stránky to jsou: www.capalogna.com
Karlos.
Karlos.