Marina Kremik u Primoštenu

Popis zajímavých míst na Jadranu

Moderátoři: vilma, Pepa, smike

Hovez
návštěvník fóra
návštěvník fóra
Reputace: 0
Kontaktovat uživatele:

Marina Kremik u Primoštenu

Příspěvekod Hovez » stř srp 04, 2010 5:09 pm

Nebyl jste někdo někdy v této marině?
V září se chci na týden podívat do chorvatska a tahle marina mi podle údajů na internetu přijde slušná v poměru cena/služby/vzhled...
Navíc musím na ten týden někde vyklopit ženskou část rodiny do apartmánu a vedle v Primoštenu to vypadá pěkně...

http://www.marina-kremik.hr/eng/index.asp
Anonym
účet uživatele zrušen
Reputace: 159

Příspěvekod Anonym » stř srp 04, 2010 5:22 pm

Vyplouval jsem odtud, tak 3-4 roky nazpět. Jen nevím, co k ní říci.
Normální slušná marína, nestojí se na mooring ale v "ježcích", benzinka, zašitá pod silnicí - v blízkém okolí jen pustina. Je uváděna jako jedna z nejlépe chráněných, trochu delší výjezd do oblouku.
Libor
bez hodnocení
Reputace: 191
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Libor » stř srp 04, 2010 5:28 pm

Byl jsem tam v roce 2004 a pumpa nebyla v provozu. Nevím zda už je.

Jinak co k ní říct, Primošten je opravdu kousek a je pěkný.

Patří spíše k těm menším, ale příjemným. Obchod s potřebami pro jachtaře v té době byl celkem dobře zásobený.
V té době ale už byl problém s místem na parkování, je ho stále asi (bylo) málo.
nohal
návštěvník fóra
návštěvník fóra

Příspěvekod nohal » stř srp 04, 2010 5:29 pm

Byl a mockrat... Je takova "klidna", coz znamena, ze v ni behem tydne chcipnul pes. Do Primostenu jezdi od recepce shuttle bus pokud si pamatuju kazdou pul hodinu za 20 kn. Jidlo v hostinci se celkem da jist, ale zadna superslava to zase neni. Zaviraji vetsinou relativne brzo. Benzinka uz leta nefunguje. Mistni samoobsluha docela ujde. Voda cista, mista na manevrovani mraky. Sprchy a zachody v pohode, tepla voda nedochazi a fronty vzhledem k minimalnimu poctu lidi mimo sobotu vubec nejsou. Chranena je velice dobre v podstate proti vsemu.
Hovez
návštěvník fóra
návštěvník fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Hovez » stř srp 04, 2010 5:51 pm

Super, to jsem chtěl slyšet :-) Teď jen aby bylo místo, uvidím co mi odepíšou. Že tam chcíp pes mi vyhovuje, však tam stejně budu mít auto na případné večerní výlety a jinak jsem raději tam kde je klídeček...
JardaF
zkušený harcovník
zkušený harcovník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod JardaF » stř srp 04, 2010 6:07 pm

nohal píše: Benzinka uz leta nefunguje. .

A kde se tankuje? Zajímá mě to proto, že tam v září máme loď
Bilardos
aktívní jachtař
aktívní jachtař
Reputace: 4

Příspěvekod Bilardos » stř srp 04, 2010 6:17 pm

Vše zde bylo popsáno, tak jen potvrdím, že benzinka ani loni nefungovala. Já jsem tankoval tuším u Šibeniku na Lukoilu. Ono tam velice nic blíž není.
S tím bych asi počítal, že stav nádrže může být různý a asi bych pro svůj klid nabral z kraje týdne naftu.
Jinak jsem byl mile překvapen, když mi nějaká chartrovka (ne moje) dala hodinový přístup na jejich wi-fi, za v HR nevídanou cenu, 3HRK/hodina.
nohal
návštěvník fóra
návštěvník fóra

Příspěvekod nohal » stř srp 04, 2010 6:29 pm

JardaF píše:A kde se tankuje? Zajímá mě to proto, že tam v září máme loď

Nejblizsi namorni pumpa je skutecne asi v Sibeniku. Alespon u Mande Charter je tam praxe takova, ze kluci vozi naftu v barelech od benzinky v Primostenu a z nich lode tankuji. Ty jim pak zaplatis, co tam nalili. Ve vlastnim zajmu je si samozrejme pohlidat, ze mas plnou pri check-inu. Je s nima celkem domluva.
Anonym
účet uživatele zrušen
Reputace: 159

Příspěvekod Anonym » stř srp 04, 2010 8:03 pm

Diskuze o benzince mě přiměla podívat se do análů.
Byl jsem tam trochu dřív než jsem psal, tankoval jsem 10.6.2005 v 18:56 :P
dagee
návštěvník fóra
návštěvník fóra

Příspěvekod dagee » stř srp 04, 2010 11:50 pm

Naposledy jsme tam byli vloni na jaře, když v Primoštenu nebylo (jako obvykle) místo u mola. Je to taková, no řekněme pěkná nová, možná trošku průmyslovější, marína, sociální zázemí super, do restaurace jsme zašli na víno, které bylo opravdu velice dobré.
Ještě něco: myslím, že to bylo tak před třemi roky, když rekonstruovali tu recepci a restauraci, tak se při placení strašně omlouvali, že servis tedy není co má být a dávali nějakou (už sice nevím jakou, ale) významnou slevu
hustotles
návštěvník fóra
návštěvník fóra

Příspěvekod hustotles » čtv srp 05, 2010 4:48 pm

já odtamtud vyplouval na moji první a zatím i poslední plavbu koncem září 2007.
z marin které jsme vyzkoušeli(Split, Palmižana, Trogir) byla tahle jednoznačně nejlepší co se týká sociálek. personál mi přišel taky v pohodě, ale byl tam už tou dobou dost klid (poloprázdno).
Lucifer
pravidelný návštěvník
pravidelný návštěvník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Lucifer » čtv srp 05, 2010 4:52 pm

To je dobrá zpráva, my jsme tam zrovna koncem září... tak třeba tu benzinku už dali dohromady, aspoň na webu jí vytrvale inzerují. Budu doufat, bo do šibeniku se mi zrovna moc nechce.
Standa*
návštěvník fóra
návštěvník fóra

Příspěvekod Standa* » čtv srp 05, 2010 8:49 pm

Ahoj do maríny Kremik jedu příští týden opravují mne tam Z nohu k motoráku už 3 neděle čekají na náhradní díl tak jsem ho u nás sehnal a vezu jim to tak snad dají po měsíci dohromady na benzínku juknu
hastrmank
návštěvník fóra
návštěvník fóra

Marina Kremik

Příspěvekod hastrmank » čtv srp 05, 2010 9:15 pm

24 července tam benzinka ještě nebyla. Jinač opravdu hezká marina, moje oblíbená.Pokud to jde tak jezdím pro naftu do Šibeniku k Lukiolu. U Sunsailu Ti naftu taky dolejí ale za 12 kun litr. Ahoj
Zehla
nováček na fóru
nováček na fóru

Příspěvekod Zehla » čtv srp 05, 2010 9:39 pm

Ja sa pripajam k pozitivnym nazorom na tuto marinu. Je naozaj skvelym utociskom ci uz pred burkou, alebo pred preplnenim meststkym molom v Primosteni. Marina je velmi cista a pokojna. Manevrovaci priestor a parkovanie v "boxoch" len umocnuju prijemny pocit. Kedze sa nevyvazuje na mooring, treba mat pripravene dlhsie lana. Personal ta naviguje uz od prijazdu do mariny a asistuje aj pri parkovani. Bus do mesta je tiez fajn, takze ak sa chces ist vecer zabavit a potom mat tichu kludnu noc v marine je to naozaj ideal :D Co sa tyka benzinky, podla info, co mam, stale nefunguje :hmm:
Patras
nováček na fóru
nováček na fóru

Příspěvekod Patras » pát srp 06, 2010 12:01 am

Zdravím,
má zkušenost 26.6.10 - 3.7.10 z marinou Kremik je velmi dobrá a zhora napsané vše platí a mohu potvrdit.Socialky čisté a prostorné voda teplá, jen pro někoho se může zdát trošku daleko, záleží v které části mariny máš loď.Socialky jsou zhruba uprostřed mariny.
Restaurace nová a celkem pěkná, jídlo dobré.Jachtařský obchod pěkný a pohledem přes výlohu se slušnou nabídkou, bohužel večer již bylo zavřeno.
Co se týká té pumpy, tak tam nebyla. Byl jsem na to upozorněn při převzetí lodi.Zkoušel jsem se mrknout do Rogoznice, ale tam pumpa také nefunguje.Bylo mi doporučena nejbližší pumpa buď v Trogiru nebo v Šibeniku. S Trogirem nemám dobrou zkušenost a tak jsem zvolil Šibenik.V Šibeniku vše proběhlo bez problémů.
Viděl jsem v marině Kremik malou pojízdnou cisterničku, tak asi na 500l, kterou za sebou tahal VW Transporter.Patřila charterové společnosti snad si nepletu název, Sail nebo Sun Croatia.Myslím, že kdyby bylo nejhuře, tak se snima dá dohodnout, ale raději na to nespoléhat.
zf
nováček na fóru
nováček na fóru

Příspěvekod zf » pát srp 06, 2010 8:13 am

Ahoj, v marině Kremik jsme kotvili letos v červenci dvakrát. Je sice "za bukem", ale má celkem funkční zázemí a rozumné ceny. Loď 7,3 m 202,-Kn. Benzín ovšem nemají, pro ten je třeba zajet s kanystrem přes kopec do Primoštenu. U nafty si nejsem jistý. Na nás (nezkušené) udělala marína v Kremiku dobrý dojem.
Hovez
návštěvník fóra
návštěvník fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Hovez » stř zář 22, 2010 11:25 pm

Patras píše:Zdravím,
má zkušenost 26.6.10 - 3.7.10 z marinou Kremik je velmi dobrá a zhora napsané vše platí a mohu potvrdit.Socialky čisté a prostorné voda teplá, jen pro někoho se může zdát trošku daleko, záleží v které části mariny máš loď.Socialky jsou zhruba uprostřed mariny.
Restaurace nová a celkem pěkná, jídlo dobré.Jachtařský obchod pěkný a pohledem přes výlohu se slušnou nabídkou, bohužel večer již bylo zavřeno.
Co se týká té pumpy, tak tam nebyla. Byl jsem na to upozorněn při převzetí lodi.Zkoušel jsem se mrknout do Rogoznice, ale tam pumpa také nefunguje.Bylo mi doporučena nejbližší pumpa buď v Trogiru nebo v Šibeniku. S Trogirem nemám dobrou zkušenost a tak jsem zvolil Šibenik.V Šibeniku vše proběhlo bez problémů.
Viděl jsem v marině Kremik malou pojízdnou cisterničku, tak asi na 500l, kterou za sebou tahal VW Transporter.Patřila charterové společnosti snad si nepletu název, Sail nebo Sun Croatia.Myslím, že kdyby bylo nejhuře, tak se snima dá dohodnout, ale raději na to nespoléhat.

Ta charterovka je Sunsail.
Krom toho tam měli klasickou autocisternu, ale jen s naftou. Benzín leda v Šibeniku.
Marína byla fajn, až na sobotu kdy se střídaly posádky a převážně poláci a mladí češi se tam v noci chovali jak hovada...
lucko
nováček na fóru
nováček na fóru

Benínová pumpa

Příspěvekod lucko » úte led 22, 2013 10:47 am

V sezóne 2012 už pumpa v maríne Kremik fungovala. Obrázek
Xakru
nováček na fóru
nováček na fóru

Pumpa

Příspěvekod Xakru » čtv čer 12, 2014 4:28 pm

Potvrzuji

podzim 2013 benzinka funkční cena normální. Vše proběhlo bez problémů.

Doporučuji bylo to tam celkem fajn vzhledem k podzimu nebyl problém ani
s parkováním gratis někde za marinou (parkoval kolega).
primax
nováček na fóru
nováček na fóru

Pumpa

Příspěvekod primax » stř říj 07, 2015 11:44 pm

15.9.2015 benzinka v provozu a dotankování vody na mole 70 HRK.

Zpět na