Já to jen zkopíroval z MapSource a tam to je bez znamének. No, mohl jsem je doplnit, aby to bylo přehlednější.
Moderátoři: MARIS, vilma, Pepa
GREENFOOT píše:...
Trochu nás mrzí, že FerenCS na 4. Fajn Regatku nejede. Posledně nás za prudkého bezvětří zahákovali a domácími pálenkami nám upravili kapitána, že ani nevěděl jak se jachta dostala do mariny. Ještě, že má tak dobrou posádku. Chtěli jsme mu to vrátit.....
FerenCSi pokud budeš číst tyto řádky pozdravuj Marienku a jejího manžela a vůbec celou posádku. No a odplata bude příště.Už pálíme co se dá, ale ne na Moravě, tam je teď nějak moc metylu
FerenCS píše:korki píše:Posádku už dávam dokopy a teším sa na ďalší ročník. Snáď budem mať toľko pekných žien v posádke ako minulý rok.![]()
Korki
Korki, dúfam že sa zadarilo a slovíčko "Snáď" bolo z vety vymazané![]()
Nech si máme na čom potešiť aspoň oči
![]()
FerenCS píše:GREENFOOT píše:...
Trochu nás mrzí, že FerenCS na 4. Fajn Regatku nejede. Posledně nás za prudkého bezvětří zahákovali a domácími pálenkami nám upravili kapitána, že ani nevěděl jak se jachta dostala do mariny. Ještě, že má tak dobrou posádku. Chtěli jsme mu to vrátit.....
FerenCSi pokud budeš číst tyto řádky pozdravuj Marienku a jejího manžela a vůbec celou posádku. No a odplata bude příště.Už pálíme co se dá, ale ne na Moravě, tam je teď nějak moc metylu
Vzhľadom na to že ty vyplávaš z Trogiru a ja z Kaštely, tak sa mi bude dariť tvojej odplate unikaťVerím a dúfam že po zaháknutí budete k nám zhovievavý
![]()
dakar píše::? Ahoj všichni už třetí rok přemýšlím o regatě na podzim kdy bude teplé moře a super koupání
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host