Samolepky na auto
Moderátoři: MARIS, vilma, windward, Pepa, david, smike
- alffa
- Site building team
- Reputace: 2
To jerryx,
Takových samolepek je pochopitelně plný net.
Konkrétně tuto:

http://www.mp-design.cz/ AUTOTUNING / ZNAKY.
V této ceně:
Velikost: 15 x 15cm /30 Kč.
Do té padesátikoruny, se tedy vejdete skoro dvakrát.

V situaci kdy si uživatelé nepřejí žádnou kontinuitu s tímto webem,
nemá cenu vymýšlet nějaké originály.

Citace:
Martek píše:Když jsem psal předchozí příspěvek o siluetě potápěče, cyklisty atd., neměl jsem na mysli vícebarevnou samolepku. Všechny potapěčské a jiné nálepky jsou buď černé nebo stříbrné a vyjadřují jen všeobecnou příslušnost k určité zájmové skupině. Pokud však je představa většiny ostatních např. barevná klubová samolepka pak to opravdu patří přesně tam, kam to Vilma přesunula. Původní myšlenka však byla jina .o)
Wlady píše:Ahoj.
Souhlasím s Martkem. Osobně velmi pochybuji, že bych si dal na auto samolepku propagující jakýkoli web, byť by patřil samotnému pánubohu (aktivně věřící prominou). I když naprosto chápu, že pro komerční úspěch tohoto webu by nějaká reklama nebyla od věci a je celkem logické, že po odsouhlasení nějakého univerzálního loga po kterém volá alffa další propagační předměty postupně vzniknou.Wlady
Ahoj, alffa
logo pekne, ale kdyz to neni original, tak se to nehodi na oficialni logo webu. skoda
nesouhlasim, kdyz o neco mam zajem, tak i kdybych to delal jen pro sebe, tak to ma vyznam. a ze nekdo jde jinou cestou - to mi prece nemuze vadit - rozhodne je to lepsi nez ty mrtve duse, ktere nedelaji vubec nic

alffa píše:V situaci kdy si uživatelé nepřejí žádnou kontinuitu s tímto webem,
nemá cenu vymýšlet nějaké originály.
nesouhlasim, kdyz o neco mam zajem, tak i kdybych to delal jen pro sebe, tak to ma vyznam. a ze nekdo jde jinou cestou - to mi prece nemuze vadit - rozhodne je to lepsi nez ty mrtve duse, ktere nedelaji vubec nic

- alffa
- Site building team
geronimo píše:Samozdřejmě když objednám 500 kusů, tak bude cena jiná, ale mně stačí jedna.
Ta cena je za jednu

Za 500 Ks, se dá jistě ještě o ceně smlouvat.
Vždyť si tu stránku z které je to obšlehnuté přečti.
Máš tam na ní odkaz.

To jerryx,
když si ten topic přečteš tak zjistíš, že jsem to chtěl s tím logem spojit.
Nepůjdu ale proti vůli uživatelů.

Když nechtějí mít žádnou spojitost s webem, nemůžu jim to přece zarputile vnucovat

alffa
geronimo píše:Původně tu byla řeč o samolepce na auto a ne o oficialním logu webu !!!
a na autě už ji teď mám,
vzdyt je to v poradku, to byl jen povzdech - kdyby to byl original, tak to mohlo jit do souteze. oficialni logo webu pak muzeme mit vsude - vlajka, samolepky, tricka, ... (teda jestli k tomu dojde

- alffa
- Site building team
dana píše::offtopic: proc mam z vetsiny alffovych postu pocit ze ma snahu se s nekym konfrontovat?![]()
existuji snad nejake osobni antipatie, ktere by mely kazit zdejsi pohodu? Paklize ano, jsem prvni kdo zada aby byly vyneseny mimo toto forum
To dana,
KONFRONTOVAT?
O tom nic nevím. Diskutovat a možná i PROVOKOVAT, to snad.
Od 16. listopadu do 23. listopadu, se tady nehlo ani stéblo.
Teprve když jsem dnes napsal tento příspěvek:
tak se opět vody trochu rozčeřili.

Ale proti tvému návrhu na můj BAN, pochopitelně nic nenamítám.
Máš na to právo.

Byla by to sice trochu rarita ale všechno je někdy poprvé.
Klidně si posluž. Jen mě ušetříš spoustu času a práce.

alffa
P.S.
Jenom škoda, že jsi se také za celou tu dobu ještě nestihl vyjádřit k projedávané kauze

- dana
- návštěvník fóra
- Reputace: 0
- Kontaktovat uživatele:
Ad primum bych poprosil tuto debatu presunout do vlakna k tomuto prislusejicimu
Ad secundum fakt se mi libi podsouvani mnou nerecenych navrhu (ban...)
:
Ad tercium ze sem se nevyjadril? k cemu? ja nejsem grafik! se siluetou souhlasim! co bych mel v tomto pripade resit?
Ad kvartum muj post vyplynul z ponekud dlouhodobejsiho sledovani postu nez od 16.11. a bohuzel musim konstatovatt, ze zde prosakuji nektere veci, ktere by od moderatora nemely byt znat
btw ty mas v ruce nastroj jak utnout kritiku - dej mi ban

Ad secundum fakt se mi libi podsouvani mnou nerecenych navrhu (ban...)

Ad tercium ze sem se nevyjadril? k cemu? ja nejsem grafik! se siluetou souhlasim! co bych mel v tomto pripade resit?
Ad kvartum muj post vyplynul z ponekud dlouhodobejsiho sledovani postu nez od 16.11. a bohuzel musim konstatovatt, ze zde prosakuji nektere veci, ktere by od moderatora nemely byt znat

btw ty mas v ruce nastroj jak utnout kritiku - dej mi ban

Jen bych chtel upozornit, ze se jiz prodava cerna silueta plachetnice na auto (www.aukro.cz -samolepka plachetnice) narazil jsem na ni nahodne a neni to zadny designovy zazrak.
- Wlady
- aktívní jachtař
- Reputace: 4
Ahoj.
Pár dní jsem měl trošku fofr, tak reaguji poněkud opožděně.
to alffa:
1) Díky za čopráckou nálepku. Je pěkná, jen na rozdíl od té ficcusovy obsahuje příliš mnoho drobných detailů, které budou asi v praxi příliš "choulostivé". Nicméně pokud neseženu jinou, zkusím vypižlat a použít tuhle.
2) Špatně jsi mě pochopil. Není to o tom, že cituji :"... si uživatelé nepřejí žádnou kontinuitu s tímto webem...". Pouze NĚKTEŘÍ mají pocit, že zejména u nálepky na auto je třeba dávat spíše najevo obecnou příslušnost k jachtařské komunitě a to mezinárodně srozumitelným způsobem! = tedy jednoduchým symbolem
Budu-li chtít vozit na autě nějakou webovou adresu, začnu kamarádovo autosalonem a budu mít auto se slevou. Zbytek viz níže.
to dana:
Zřejmě se mimo jiné tak trochu "zastáváš" i mě. Děkuji pěkně, ale snad to zvládnu sám.
Nevím, jak dlouho tyto diskuse sleduješ, ale ty konfrontační příspěvky jdou v mém případě asi poněkud na vrub toho, že jsem velmi individualisticky založený člověk (i proto mě jachting oslovuje) a často tedy i zde plavu proti proudu. V tomto konkrétním případě je to, myslím, trošku složitější. Ve všech diskusích na téma vlajka, logo .... a nyní už i nálepka, se zde u některých jedinců (záměrně nepíšu uživatelů) projevuje naprosto zřejmý trend zajistit budoucí úspěšnou komercializaci tohoto webu. Z toho titulu i snaha všude v nějaké podobě vimplantovat webovou adresu. Naprosto nic proti tomu, je to jejich dítě (mám samozřejmě na mysli Libora a spol.) a tudíž i právo.
Já mám jen odjakživa nepřekonatelný odpor ke všem prvoplánově reklamním předmětům. Ani za totáče mě jejich na odiv vydávané vlastnictví nelákalo a pokud máš to štěstí, že to nepamatuješ, tak tenkrát mít reklamní čepici, tričko...prostě cokoli s nějakou známou značkou, byla náramná frajeřina!
Takže mé osobní stanovisko v této věci je velmi jednoduché = bude-li logem, vlajkou a nálepkou značící příslušnost k tomuto webu nějaký neutrálně jachtařský symbol, u kterého jen "zasvěcení" rozeznají i další "hlubší" smysl, ochotně se ztotožním a rád budu dávat najevo svou příslušnost k této komunitě. Pokud to bude jinak, tak je mi líto....Snad ještě tu vlajku bych překousl a vozil ji pro případ potřeby = pouze velmi krátkodobé vyvěšení na pozdrav lodi tutéž standartu nesoucí...
Nikde jsem zde dosud své stanovisko takhle podrobně nezdůvodňoval, ale asi je to už potřebné, protože jsem si tady v dané souvislosti přečetl i že si kladu ultimáta. A nebylo to od alffy. To už úplně popírá i obecný název tohoto webu "jachtařské fórum". Možná by někteří účastníci mohli občas mrknout ke "starým Římanům" a osvěžit si význam tohoto termínu! Já vyjadřuji pouze svůj soukromý názor a nikomu jej rozhodně nevnucuji. Krom toho už jsem jinde v této souvislosti zmiňoval, že moje maličkost je s bídou jedno promile frekventantů tohoto webu, takže žádnou (ani komerční) škodu můj postoj v podstatě napáchat nemůže a tudíž snad ani kamenován býti nemusím.
Wlady
Pár dní jsem měl trošku fofr, tak reaguji poněkud opožděně.
to alffa:
1) Díky za čopráckou nálepku. Je pěkná, jen na rozdíl od té ficcusovy obsahuje příliš mnoho drobných detailů, které budou asi v praxi příliš "choulostivé". Nicméně pokud neseženu jinou, zkusím vypižlat a použít tuhle.
2) Špatně jsi mě pochopil. Není to o tom, že cituji :"... si uživatelé nepřejí žádnou kontinuitu s tímto webem...". Pouze NĚKTEŘÍ mají pocit, že zejména u nálepky na auto je třeba dávat spíše najevo obecnou příslušnost k jachtařské komunitě a to mezinárodně srozumitelným způsobem! = tedy jednoduchým symbolem
Budu-li chtít vozit na autě nějakou webovou adresu, začnu kamarádovo autosalonem a budu mít auto se slevou. Zbytek viz níže.
to dana:
Zřejmě se mimo jiné tak trochu "zastáváš" i mě. Děkuji pěkně, ale snad to zvládnu sám.

Já mám jen odjakživa nepřekonatelný odpor ke všem prvoplánově reklamním předmětům. Ani za totáče mě jejich na odiv vydávané vlastnictví nelákalo a pokud máš to štěstí, že to nepamatuješ, tak tenkrát mít reklamní čepici, tričko...prostě cokoli s nějakou známou značkou, byla náramná frajeřina!
Takže mé osobní stanovisko v této věci je velmi jednoduché = bude-li logem, vlajkou a nálepkou značící příslušnost k tomuto webu nějaký neutrálně jachtařský symbol, u kterého jen "zasvěcení" rozeznají i další "hlubší" smysl, ochotně se ztotožním a rád budu dávat najevo svou příslušnost k této komunitě. Pokud to bude jinak, tak je mi líto....Snad ještě tu vlajku bych překousl a vozil ji pro případ potřeby = pouze velmi krátkodobé vyvěšení na pozdrav lodi tutéž standartu nesoucí...
Nikde jsem zde dosud své stanovisko takhle podrobně nezdůvodňoval, ale asi je to už potřebné, protože jsem si tady v dané souvislosti přečetl i že si kladu ultimáta. A nebylo to od alffy. To už úplně popírá i obecný název tohoto webu "jachtařské fórum". Možná by někteří účastníci mohli občas mrknout ke "starým Římanům" a osvěžit si význam tohoto termínu! Já vyjadřuji pouze svůj soukromý názor a nikomu jej rozhodně nevnucuji. Krom toho už jsem jinde v této souvislosti zmiňoval, že moje maličkost je s bídou jedno promile frekventantů tohoto webu, takže žádnou (ani komerční) škodu můj postoj v podstatě napáchat nemůže a tudíž snad ani kamenován býti nemusím.
Wlady