CZE Sail

Patří sem různé tipy a témata zatím nezařazená, nemající dosud samostatnou sekci kdekoli ve foru, v případě nahromadění určitého tématu bude sekce zřízena.
Pokud nevíte kam s novým tématem, vložte sem.

Moderátoři: MARIS, vilma, windward, Pepa

Pema
návštěvník fóra
návštěvník fóra
Reputace: 5

CZE Sail

Příspěvekod Pema » čtv zář 19, 2013 1:47 pm

Ahoj, zná tady někdo firmu CZE Sail?
Aktuálně nabízí na Vykupto 5-ti denní kapitánský kurz, upozornil mě na to kamarád, co by s nimi chtěl jet, ale na mě to působí dojmem, že jde o pokračování činnosti nejmenovaného Z. Š. z Jihlavy, už kvůli tomu, že pořádají regatu Jabuka...
Tak by mě zajímalo, jestli je někdo nezná, na internetu jsem nic zajímavého nenašel.

Díky za případné postřehy.
sucri
návštěvník fóra
návštěvník fóra
Reputace: 0

Příspěvekod sucri » pát zář 20, 2013 2:53 pm

Ahoj,

taky jsem to objevil, zaujala mne cena, i termín by mi seděl.Nechystá se ještě někdo tady z fóra? Tu firmu CZE Sail neznám, ale mohl by to být příjemný týden na konci října, kdy tady už počasí na vodu nebude.Uvidíme.

zdraví Mirek
akrman
návštěvník fóra
návštěvník fóra

Příspěvekod akrman » pát zář 20, 2013 6:05 pm

Anonym
účet uživatele zrušen
Reputace: 159

Příspěvekod Anonym » pát zář 20, 2013 8:25 pm

To Akrmane nic nedokazuje.
Když vloni pro jednu společnost probíhal masivní nábor na slevomatech, figuroval ve vedení společnosti úplně jiný člověk, než ten který za tím stál. :P
Pema
návštěvník fóra
návštěvník fóra
Reputace: 5

Příspěvekod Pema » pát zář 20, 2013 10:48 pm

Pokud vím, tak v minulosti pořádal Z.Š. své akce vždy přes firmy, ve kterých nijak nefiguroval, ani jako společník, ani jednatel. Dokonce jsem i zaregistroval, jak se na nějakém slevovém serveru poskytovatel akce dušoval, že s tím Z.Š. v žádném případě nemá nic společného a nikdy s ním nespolupracovali. Samozřejmě se potom ukázalo, že je všechno jinak...
brin
pravidelný návštěvník
pravidelný návštěvník

Příspěvekod brin » sob zář 21, 2013 11:37 am

Pro zájemce bych k tomu měl následující poznámku: Je to váš risk. Je to opravdu levné a pokud to vyjde (mě to tehdy vyšlo), tak si užijete celkem solidní výlet za pár šupů. Pokud to nevyjde, bude to pro vás utrpení, nic nebude zajištěné, charterovka po vás bude chtít zaplatit kauci a doplatit loď apod. Skipper může být ledajaký, jezdí tam solidní kluci i kluci, co nemají páru co dělají.

Zpět na