Ahoj, zná tady někdo firmu CZE Sail?
Aktuálně nabízí na Vykupto 5-ti denní kapitánský kurz, upozornil mě na to kamarád, co by s nimi chtěl jet, ale na mě to působí dojmem, že jde o pokračování činnosti nejmenovaného Z. Š. z Jihlavy, už kvůli tomu, že pořádají regatu Jabuka...
Tak by mě zajímalo, jestli je někdo nezná, na internetu jsem nic zajímavého nenašel.
Díky za případné postřehy.
CZE Sail
Moderátoři: MARIS, vilma, windward, Pepa
Pokud vím, tak v minulosti pořádal Z.Š. své akce vždy přes firmy, ve kterých nijak nefiguroval, ani jako společník, ani jednatel. Dokonce jsem i zaregistroval, jak se na nějakém slevovém serveru poskytovatel akce dušoval, že s tím Z.Š. v žádném případě nemá nic společného a nikdy s ním nespolupracovali. Samozřejmě se potom ukázalo, že je všechno jinak...
Pro zájemce bych k tomu měl následující poznámku: Je to váš risk. Je to opravdu levné a pokud to vyjde (mě to tehdy vyšlo), tak si užijete celkem solidní výlet za pár šupů. Pokud to nevyjde, bude to pro vás utrpení, nic nebude zajištěné, charterovka po vás bude chtít zaplatit kauci a doplatit loď apod. Skipper může být ledajaký, jezdí tam solidní kluci i kluci, co nemají páru co dělají.