Všem co si přejí stopu (a více) vody pod kýlem!
Poučen z předchozích nezdarů (a úspěchů) rozhodl jsem se vyzkoušet, jaké to je, když se pod plachtami nejen dovolenkuje, ale i trošku závodí. S lítostí jsem musel konstatovat, že všichni jachtaři z mých minulých posádek jsou velmi nadšení, má-li moře 22St C a více. Klesne-li teplota pod tuto mez, z původně nadšených námořníků se stávají zapšklí suchozemští domasedi.
Proto poprvé v životě podávám inzerát.
A protože k objednání lodě na Fajn Regatku JI je již skoro minuta po dvanácté, pro maximální urychlení, si pokusím být na tomto místě stručný.
Po konzultaci s Ing. Stachem jsem se svou účast na Fajn Regatce JI 2014 rozhodl pojmout jedním z následujících způsobů.
1. Rád se s někým odvážným svezu.
Mám průkaz VMP, na charteru v HR jsem byl 3x. Něco málo umím, ale rád bych se toho spoustu naučil. Jsem seriozní, nenáročný, samostatný a zodpovědný. Umím vařit. (Sakra, to doopravdy zní jako do seznamovacího inzerátu-zbývá dopsat: “telefon vše urychlí“

). Mám sedmimístné auto a nebojím se ho použít. Pokud má někdo místo na palubě, rád se přidám. Jeho podmínky budu respektovat. Budou-li však nároky na mne kladené nesplnitelné, vyvolám vzpouru.
2. Alternativa druhá – HLEDÁM POSÁDKU.
V tom případě nabízím místo na lodi pro 3-5 lidí. (Jednoho už mám). Zkušenosti vítány. Nadšení je lepší. Přednost mají zkušení nadšenci.
Mé podmínky: Zajistím loď a vše s tím spojené. Uhradím 25% z pronájmu lodě - zbytek posádka rovným dílem. Kauci a případné jím způsobené škody na lodi hradí skipper. Nevratná záloha od posádky ve výši 1000Kč na účet Yachtnetu nyní, doplatek lodi dle pokynů Yachtnetu před odjezdem. Cestovní, startovní, kulinářské a ostatní zde nejmenované náklady - všichni na palubě rovným dílem. Bez kvalitní pojistky se na palubu nevstupuje. Ty, jako potenciální posádka máš právo a povinnost splnit svému kapitánovi, co mu na očích uvidíš. (Zejména ten z posádky, který bude jmenovaný nápojovým důstojníkem).
Jsi-li odvážný-á, připravený-á, odhodlaný-á a rozhodnutý-á, napiš mi email.
Dohodneme se.
V. Marek