Geus, ja som po rozdelení ČSR skoro dostal na hubu v hospode v ČR a to nie v Čechách, ale na Morave a to tu za rohom v Břeclavi. Len preto, že som otvoril hubu po Slovensky. A v novšej dobe nechceli v hospode zobrať moje eura, jenom " poctivý" český peníze. Maďari s tým problém nemajú a to sú akože naši odvekí nepriatelia a Češi su naši bratia. To by ťa nena.sra.lo? A čO SOM JA TIE EURá UKRADOL? Beriem to tak, že ludia sú rôzny, ale nebudem preto nadávať Moravákovi Baharisovi

Jirko prepáč. Je mi vážne lúto, že máš také životné skúsenosti, ale fakt sa tomu divím, lebo východniari a Češi, to sú kámoši največší, to my u nás na juhozápade dobre vieme.

Beriem to tak, že my chlapci od vody nemáme problémi a prekážky a musím povedať, že tak na mňa pôsobíš celú dobu čo si tu. Aj ked ťa osobne nepoznám. Vždy sa teším s tvojich príspevkov, aj z Davidových, aj keď sa to nezdá
Ostatným ftákom ojojákom by som rád povedal, že ak by boli evidovaní na tomto webe ako druhí v poradí,tak ako ja, tiež by mali tisíce príspevkov. Prepáčte že mám svoj názor, ale taký som. Na to aby som sa plavil a zažíval radosť z plavby, na to vás nepotrebujem. A čím ďalej, tým menej mám potrebu zdielať s touto komunitou tú radosť z plavby. Bohužial, je nás tu takých kopa. Jenom strkejte hlavu do oprátky, je to vaším zvykem.