Môžu privlastniť nájdenú loď, keď im nepatrí...

Vše co souvisí s předpisy kolem plavby a technickou dokumentací lodí, včetně jejich regisdtrace. Přepravy lodí. Technickými prostředky pro dopravu lodí. Dále pojištění lodí, přívěsů, osob atd.

Moderátoři: vilma, windward, Pepa

david
moderátor
Reputace: 234

Příspěvekod david » pát pro 13, 2013 10:49 pm

geus píše:U nás v žernosekách taky vylovily spíš vykopaly takový železný prám teď je někde v Tatranu

To se ty báby z Tatranu pěkně nadřely. :lol:

Co to bylo, že o tom nevím :?
geus
zkušený harcovník
zkušený harcovník
Reputace: 40

Příspěvekod geus » sob pro 14, 2013 4:14 pm

To se divím,že o tom nevíš vytáhl jí ať se nepletu myslím Macek. má tu loď Svoboda. Je to asi tak 7-8 let snad to kdysi byl přívoz. Jinak Denis to si stěžovalo hodně českejch vojáků že to na východě stálo za ....... a opravdu na férovku řekli vojákum z čech kávu neprodáváme. všude to také nebylo ale často.
maxik1958
zkušený harcovník
zkušený harcovník
Reputace: 36
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod maxik1958 » sob pro 14, 2013 8:45 pm

Není to žádnej prám, je to starej nejtovanej botek z perníku, nádhernej. a hezky zachovalej :good:
Denis
zkušený harcovník
zkušený harcovník
Reputace: 153

Příspěvekod Denis » ned pro 15, 2013 12:00 am

Geus, ja som po rozdelení ČSR skoro dostal na hubu v hospode v ČR a to nie v Čechách, ale na Morave a to tu za rohom v Břeclavi. Len preto, že som otvoril hubu po Slovensky. A v novšej dobe nechceli v hospode zobrať moje eura, jenom " poctivý" český peníze. Maďari s tým problém nemajú a to sú akože naši odvekí nepriatelia a Češi su naši bratia. To by ťa nena.sra.lo? A čO SOM JA TIE EURá UKRADOL? Beriem to tak, že ludia sú rôzny, ale nebudem preto nadávať Moravákovi Baharisovi :D Jirko prepáč. Je mi vážne lúto, že máš také životné skúsenosti, ale fakt sa tomu divím, lebo východniari a Češi, to sú kámoši največší, to my u nás na juhozápade dobre vieme. :D Beriem to tak, že my chlapci od vody nemáme problémi a prekážky a musím povedať, že tak na mňa pôsobíš celú dobu čo si tu. Aj ked ťa osobne nepoznám. Vždy sa teším s tvojich príspevkov, aj z Davidových, aj keď sa to nezdá :lol:
Ostatným ftákom ojojákom by som rád povedal, že ak by boli evidovaní na tomto webe ako druhí v poradí,tak ako ja, tiež by mali tisíce príspevkov. Prepáčte že mám svoj názor, ale taký som. Na to aby som sa plavil a zažíval radosť z plavby, na to vás nepotrebujem. A čím ďalej, tým menej mám potrebu zdielať s touto komunitou tú radosť z plavby. Bohužial, je nás tu takých kopa. Jenom strkejte hlavu do oprátky, je to vaším zvykem.
Josef
pravidelný návštěvník
pravidelný návštěvník
Reputace: 3

Příspěvekod Josef » ned pro 15, 2013 9:18 am

I když to do tohoto vlákna nepatří, tak musím reagovat na Denisův příspěvek. Podle mě to nezáleží ani tak na národnosti jako o lidech samých. Mezi Čechy jsou lidé dobří :D tak i parchanti a šovinisti :gun: a to samé platí i o ostatních národech. Já se celý život potuluji kolem vody také proto, že tu potkávám většinou tu první skupinu a na tom se tu asi ve většině shodneme :) . S těma eurama bych to Denisi zas až tak nebral. Před lety jsem byl v Chorvatsku a i když nebylo ještě v EU, tak se tam dalo téměř všude eury platit (u moře). Před 6-ti lety jsem byl ve Švédsku a tam se nedalo eury zaplatit ani v marině a měli jsme velé starosti, abychom je někde vyměnily. Já jsem ze severu Čech a v hospodách eura většinou berou a v supermarketech také.
Jinak se tu v Čechách běžně setkávám se Slováky, kteří běžně pracují jako operátoři mobilních telefoních společností, nebo energetických společností. To by u vás na Slovensku asi neprošlo. :? Tuhle jsem četl, že nějaká televize, myslím že JOJ, odvysílala nějaký pořad v češtině a dostala podle nějakého vašeho zákona tučnou pokutu. :lol:
Jinak s tebou souhlasím a klidně bych si s tebou dal pivo ( ať by bylo za eura nebo za ČK) a pokecal. :cheers:
geus
zkušený harcovník
zkušený harcovník
Reputace: 40

Příspěvekod geus » ned pro 15, 2013 10:03 am

Já s Tebou Denisi souhlasím. Lidé co jsou opravdu od vody tak si pomáhají ať si Maďar nebo Mongol. To je i v Německu pomůžou a dokonce po nás ani nic nechtěli max. si vzali pivo. U nás v loděnici je vítaný každý. Navíc se od každého cizince zase něco zajímavého dozvíš. U nás v klubu je dokonce loď co lavala na Dunaji myslím policejní člun postavený v itálii
Jozef.
návštěvník fóra
návštěvník fóra
Reputace: 2
Kontaktovat uživatele:

Urážky

Příspěvekod Jozef. » ned pro 15, 2013 10:20 am

Neviem, kde túto debatu chceme doviesť. Do štvrtej cenovej skupiny? Moderátori by mali zasiahnuť a vymazať všetky príspevky narážajúce na kadejaké krivdy z minulosti. Viem o tom niečo, narodil som sa maďarským rodičom v Českej republike. Taká bola voľakedy doba, a možno to ani nebolo tak zlé. Akonáhle začne podobná diskusia nemá to konca kraja. A to nenadŕžam ani jednej "strane" .
david
moderátor
Reputace: 234

Příspěvekod david » ned pro 15, 2013 10:48 am

geus píše:To se divím,že o tom nevíš vytáhl jí ať se nepletu myslím Macek. .

jojo, o tom vím, ale to není o Tatranu - to mně mátlo

Zpět na