Josef: ahoj, moc díky za přání, Francise Chichestra znám, četla jsem od něj knihu Jen moře a nebe. Jinak neboj, v jachtaření mi skolióza nezabrání, až si jednou koupím vlastní loď, tak se na ní budu plavit skolióza neskolióza.

Mě spíš vadilo, že se kvůli ní nebudu moct věnovat práci na lodi profesionálně, jako námořník (nebo spíš námořnice

) Každopádně, díky moc, že mi držíš palce
shooter: já taky byla v lázních, dvakrát. Ale nebylo to se mnou tak zlý, to spíš, že tam musel můj brácha a mamka to s doktorkou ukecala, abychom tam (já jako druhý pacient a mamka jako náš doprovod) jely taky a on tam nebyl sám. Těch tvých srostlých obratlů je mi líto, musí to dost bolet. Ale je krásný, že i přesto jachtaříš, zvládáš okruhový plachetnice a navíc dokážeš postavit barák (to musel bejt kus pořádný práce [smajlík vyjadřující respekt]

) Taky si plánuju pořídit kajutovku.

Ale nejdřív si na ní musim vydělat, což jsem chtěla právě tim, že bych pracovala na lodi. (což je moje vysněný povolání).
Ano, taky cvičim a plánuju vyzkoušet tu Dornovu metodu, jak mi doporučil milej orion

Taky ti držím palce, Šutráku, ať se držíš a nebolí tě při jachtaření záda
bozakafka: jé, děkuju moc

na Slomotion bych se nejenom svezla, ale i pomáhala s čím by bylo třeba

Bohužel můžu až po maturitě, což je za dva roky, protože mamka mě do té doby nikam nepustí (prý si můžu dělat co chci až odmaturuju, no)

ale jestli to bude platit i pak, tak, jak už jsem řekla, moc ráda vám tam pomůžu, fakt!
Omen: OK
Zdenda12345: Ahoj Zdendo, tys na to kápnul

No, můj ošetřující lékař je znám tím, že je s každým rychle hotov

Každopádně, hodně cvičím záda a snažím se si tu skoliźu nerozházet a nějak rovnat. Zkusím mu to říct, tak jak jsi to tu popsal, že motorák je jako pevnina, že budu v pohodě a zkusím ho prostě nějak ukecat, i když jemu jde spíš o něj, než o mě, takže mi potvrzení, že jsem zdravá, asi stejně nenapíše.
No, vždycky můžu vyměnit doktora. A když to nevyjde ani pak, tak budu mít prostě smůlu
Zajímavosti z plaveb sem budu psát, i kdybych měla pádlovat s pramicí, takže se máš na co těšit
P.S. napadlo mě, že bych třeba šla studovat na doktora nebo na rybářství (i když to je spíš o chovu ryb) nebo vyšší průmyslovku a pak nějak obcházela přístavy, jestli by mě někde na nějakou tu loď nenabrali... Ale přijde mi to jako moc velký šílenství
No, nějak už to dopadne
Díky všem za odpovědi