kachna
Moderátoři: vilma, Pepa, david
- packa
- zkušený harcovník
- Reputace: 12
dovolim si ti odporovat-je zakazano chytat z obytne lode-ovsem jeste se nenasel nikdo (ani naSPS) kdo by specifikoval co to vlastne obytna lod je-viz Vikiho prispevek v ,,mala kajutova lod,, z 8.10.2012
osem je pravda ze ruzní členove RS si to vykladají po svém-pak zalezí na tobe jak jsi silný v argumentech
na Labi se z malejch kajutaku chyta
(chytame)
osem je pravda ze ruzní členove RS si to vykladají po svém-pak zalezí na tobe jak jsi silný v argumentech
na Labi se z malejch kajutaku chyta

- fishmaster
- aktívní jachtař
- Reputace: 0
Nemáš hajzlík a vařič-nejsi obytná loď.
HAJ-ZLÍK KUWA tu cenzuru nám byl čert dlužnej.

HAJ-ZLÍK KUWA tu cenzuru nám byl čert dlužnej.
Naposledy upravil(a) fishmaster dne čtv úno 20, 2014 6:56 pm, celkem upraveno 1 x.
- Josef
- pravidelný návštěvník
- Reputace: 3
Packo, beru to samozřejmě s úsměvem. Tato loď, přestože má kajutu, tak by se asi těžko dala považovat za obytnou, když se v ní dá jenom sedět a né ležet.
To, že chytáte ryby z kajutové lodě mě ani moc nepřekvapuje a je mi to osobně úplně jedno. Na Nechranické přehradě jsem viděl téměř šestimetrovou ocelovou rybářskou veslici s kajutou a komínem na kamna a spalovacím motorem. Dalo by se říct, že to byl takový malý rybářský kutr. Podotýkám, že spalovací motory jsou na Nechrankách zakázány.

To, že chytáte ryby z kajutové lodě mě ani moc nepřekvapuje a je mi to osobně úplně jedno. Na Nechranické přehradě jsem viděl téměř šestimetrovou ocelovou rybářskou veslici s kajutou a komínem na kamna a spalovacím motorem. Dalo by se říct, že to byl takový malý rybářský kutr. Podotýkám, že spalovací motory jsou na Nechrankách zakázány.

- Josef
- pravidelný návštěvník
- Reputace: 3
Packo, vycházel jsem z odkazu, který sem vložil ferodedek - http://www.duckworksbbs.com/plans/jim/dockbox/index.htm
a z druhého obrázku bych řekl, že v této lodičce se spát nedá.
a z druhého obrázku bych řekl, že v této lodičce se spát nedá.

- Viky_CZ
- zkušený harcovník
- Reputace: 43
- Kontaktovat uživatele:
Tak když si clovek uvedomi, jaka je honicka udrzet ve smeru tu 420ku, která ma tedy jiste o mnoho sofistikovanejsi konstrukci, tak s timhle se nekam dopravit musí bejt docela slusny utrpneni, zejména ve vetru.
Mimochodem... u nas v marine je zakotvena věc podobny konstrukce, akorát je to z hliniku a ma to přes 4m. Na ryby a nejaky prespani je to jiste prakticky, ale spis nez lod je to plovouci chaticka. A plavebni vlastnosti to prej nemá nijak zazracny.
Mimochodem... u nas v marine je zakotvena věc podobny konstrukce, akorát je to z hliniku a ma to přes 4m. Na ryby a nejaky prespani je to jiste prakticky, ale spis nez lod je to plovouci chaticka. A plavebni vlastnosti to prej nemá nijak zazracny.
maxik1958 píše:Musím říct, že mně vnitřně uráží, když tomu někdo říká loďTo že to plave, ještě nic neznamená, je to maximálně plovoucí objekt, nic víc
pokud bych chtěl něco podobného stvořit, asi bych postavil boudičku na pramici. Určitě by to vypadalo i jezdilo lépe.
Na severoněmeckém jezeře u Schwerinu jsme viděli prámy s motorem, na kterých byly přidělány karavany. Ne že by to byla vzhledově a jízdně nějaká sláva, ale možná lepší a pohodlnější varianta k této kačeří zrůdičce. Bylo jich tam víc, takže to někdo možná pojal za podnikatelský záměr (Bože chraň nás něčeho podobného na našich jezerech, jsme již trestáni ze všech stran dost).
-
- aktívní jachtař
- Reputace: 20
Jardasu píše:pokud bych chtěl něco podobného stvořit, asi bych postavil boudičku na pramici. Určitě by to vypadalo i jezdilo lépe.
Na Mošonskom Dunaji, stretnete aj takéto pramičky

Každý má nejaké fotky s (netradičnými) plavidlami. Preto ma napadlo či by sa nedalo založiť nové vlákno,( či ako sa to nazýva).......
No a to vlákno, či ako to nazývate, sa môže volať Netradiční plavidla

- Ozzie
- zkušený harcovník
- Reputace: 42
Ano založiť sa dá, len či to má zmyseľ? Si myslím, že každý vie klikať na internete ale nechápem len to, prečo výsledok musí zverejňovať práve tu ??:lol:
Na ukazovanie sa sú iné stránky a myslím si Deko, že v Paríži s hotelom "Linder" si bol nemenej zaujímavý exot. Podľa mňa je jedno na čom, ale " Navigare necesse est" a teraz ma roztarhajte!
Na ukazovanie sa sú iné stránky a myslím si Deko, že v Paríži s hotelom "Linder" si bol nemenej zaujímavý exot. Podľa mňa je jedno na čom, ale " Navigare necesse est" a teraz ma roztarhajte!