VD Kráľová
Moderátoři: vilma, Pepa, david
- andrej
- pravidelný návštěvník
- Reputace: 8
Splnila sa veľká túžba jachtárov na Kráľovej.
V maríne už stojí žeriav /žuravík/ ,.
Ešte pár detailov a lodky do 8m a 1,5t/2t/ a aj kýlovky môžu ísť do vody.
Pár foto je FB Jacht Marína Bačorina
alebo na Bačorina web
Dúfajme že bude služiť tak ako má .
Plavbe plav /žeriavu žer/
V maríne už stojí žeriav /žuravík/ ,.
Ešte pár detailov a lodky do 8m a 1,5t/2t/ a aj kýlovky môžu ísť do vody.
Pár foto je FB Jacht Marína Bačorina
alebo na Bačorina web
Dúfajme že bude služiť tak ako má .
Plavbe plav /žeriavu žer/
- tkruska
- aktívní jachtař
- Reputace: 20
Ten jerabek je super!! Muzu se zeptat na kolik to cca vyjde? Docela by se nam take hodil na lodenici nejaky.
Spis me trochu zarazila ta nosnost 1.5t. To je jen tak tak i na 6.5m lod jako mam ja
Vcera si u nas par lidi domluvilo a objednalo jerab, bohuzel nic mensiho nez toto monstrum nebylo volne (nastesti za zvyhodnenou cenu)
LIEBHERR LTM 1050
Nosnost max.: 50t / 3m
Vyložení max.: 42m
Výška max.: 57m
Počet náprav: 3
Transportní hmotnost: 36t
Průjezdnost (v/š): 3,65m / 2,5m
Ta delka ramena je bombasticka a neni potreba byt ani blizko brehu. Bohuzel cenovka je cca 12mio Kc
Spis me trochu zarazila ta nosnost 1.5t. To je jen tak tak i na 6.5m lod jako mam ja

Vcera si u nas par lidi domluvilo a objednalo jerab, bohuzel nic mensiho nez toto monstrum nebylo volne (nastesti za zvyhodnenou cenu)

LIEBHERR LTM 1050
Nosnost max.: 50t / 3m
Vyložení max.: 42m
Výška max.: 57m
Počet náprav: 3
Transportní hmotnost: 36t
Průjezdnost (v/š): 3,65m / 2,5m
Ta delka ramena je bombasticka a neni potreba byt ani blizko brehu. Bohuzel cenovka je cca 12mio Kc

A je to nezvratné....tento rok je VN Kráľová bez vody...rekonštrukcia resp. bude sa voziť lomovy kameň na ľavú aj pravú stranu nadrže a stav hladiny bude na minimálnej urovni a dokonca podľa dostupných info ktoré nám zaslalo POVODIE a DOTKNUTÉ ORGANIZÁCIE v určitom období klesne aj pod min.úroven.....no comment 

- Michal1
- návštěvník fóra
- Reputace: 10
Ahojte. Dnes som si urobil prvý väčší výlet na Váhu, smer Komoča Selice a späť. Využil som krásne počasie a tak som začal privykať rodinku k plavbe na člne
. S deckami je to síce trochu náročnejšie, stále by len stáli a hrabkali sa v piesku ale ja tak som si dnešný deň užil.
ps. vody bolo zatiaľ dosť.
http://misomiso.rajce.idnes.cz/Selice

ps. vody bolo zatiaľ dosť.
http://misomiso.rajce.idnes.cz/Selice
Re: VD Kráľová
Takže chcem informovať že "naša" Kráľova je už skolaudovaná,práce ukončené,takže dúfame že budúcoročná sezóna začne tak ako by sme si naplánovali. Ďalšie bližsie infošky budú zverejňované postupne aj na našom webe... www.bacorina.sk alebo www.bacorina.wbl.sk
- andrej
- pravidelný návštěvník
Zdar všetkým. Blíži sa nám obdobie 2% , ked že Bačorina má už možnosť prijímať tieto veľkorysé dary.
Posielam oficiality na uvedenú možnosť.
Za utržené € , dozveľadujeme zázemíčko , urobíme verejnú kapustnico-guľáš party zameranú na na rozvoj jachtingu na Slovensku s regatkou
a zvyšok minieme v povolenom rozsahu na úkor krásneho jachtingu. Nik si Vaše poprípadné dary nedá do vrecka.!!!
Jedinečná možnosť ako si prejesť, prezabávať , a prejachtiť Vaše 2%.
Kto by mal záujem nech sa páči.
Protokol o registrácii centrálneho registra evidovaný pod číslom: NCR č. 4265/2015
Občianske združenie : Klub vodných športov Kráľová- jachtárske prístavisko Marína Bačorina
Sídlo: Seredská cesta č. 398
925 52 Šoporňa
Okr. Galanta
IČO: 42298318
Bankové spojenie: IBAN : SK 3111110000001365176003
http://www.bacorina.wbl.sk
Facebok : Jacht Marína Bačorina
Prístavisko : VD Kráľová , Čerpacia stanica Šoporňa Hajské – Šoporňa.
GPS súradnice : 48 ° 13´ 49.39" N
17° 49´ 0.62" E
Dúfam že som to dobre opísal
.
S pozdravom andrej
opravil jsem ti odkaz, mě jsi tam č misto c.. smike

Za utržené € , dozveľadujeme zázemíčko , urobíme verejnú kapustnico-guľáš party zameranú na na rozvoj jachtingu na Slovensku s regatkou

Jedinečná možnosť ako si prejesť, prezabávať , a prejachtiť Vaše 2%.
Kto by mal záujem nech sa páči.
Protokol o registrácii centrálneho registra evidovaný pod číslom: NCR č. 4265/2015
Občianske združenie : Klub vodných športov Kráľová- jachtárske prístavisko Marína Bačorina
Sídlo: Seredská cesta č. 398
925 52 Šoporňa
Okr. Galanta
IČO: 42298318
Bankové spojenie: IBAN : SK 3111110000001365176003
http://www.bacorina.wbl.sk
Facebok : Jacht Marína Bačorina
Prístavisko : VD Kráľová , Čerpacia stanica Šoporňa Hajské – Šoporňa.
GPS súradnice : 48 ° 13´ 49.39" N
17° 49´ 0.62" E
Dúfam že som to dobre opísal

S pozdravom andrej
opravil jsem ti odkaz, mě jsi tam č misto c.. smike
- Denis
- zkušený harcovník
- Reputace: 153
Opísať si to neopísal moc dobre, na tvojom mieste by som ten opis opravil, alebo ho stiahol a dal znovu, peniaze z 2% sa nemôžu prejesť! Zákon to určuje presne.
- andrej
- pravidelný návštěvník
Opísal som to veľmi dobre , lepšie to ani nejde , ja viem veľmi dobre čo hovorí zákon
Ak to niekto nepochopil tak smola .
----Naše mini združenie bude vďačné za každé € ktoré dostane do daru a na oplátku zorganizuje niekoľko akcii , tak ako po iné roky, ktoré prispejú k rozvoju jachtingu na Slovensku a priblíži Jachting aj ľudom , ktorý doteraz o tom nemali ani páru.
Všetky € doteraz boli vynaložené len ako výdavok na stavbu a rozvoj združenia, v našom, združení neexistuje obohacovanie v niekoho prospech kto situáciu pozná osobne vie o čom hovorím.
kto má záujem dá , kto nie nedá - ked bude dosť príspevkov , dokončíme miesto grilovanie a miesto oddychu , doriešime značenie, zaobstaráme tech. vybavenie na organizáciu Jachtárskych pretekov-a aj občerstvenie.-- /samozrejme všetko pre verejnosť/
Ak by som náhodou prekročil medze zákona v uvedených návrhoch budem rád ak ma opravíte.
S pozdravom andrej
ďakujem smike.

Ak to niekto nepochopil tak smola .
----Naše mini združenie bude vďačné za každé € ktoré dostane do daru a na oplátku zorganizuje niekoľko akcii , tak ako po iné roky, ktoré prispejú k rozvoju jachtingu na Slovensku a priblíži Jachting aj ľudom , ktorý doteraz o tom nemali ani páru.
Všetky € doteraz boli vynaložené len ako výdavok na stavbu a rozvoj združenia, v našom, združení neexistuje obohacovanie v niekoho prospech kto situáciu pozná osobne vie o čom hovorím.
kto má záujem dá , kto nie nedá - ked bude dosť príspevkov , dokončíme miesto grilovanie a miesto oddychu , doriešime značenie, zaobstaráme tech. vybavenie na organizáciu Jachtárskych pretekov-a aj občerstvenie.-- /samozrejme všetko pre verejnosť/
Ak by som náhodou prekročil medze zákona v uvedených návrhoch budem rád ak ma opravíte.

S pozdravom andrej
ďakujem smike.
- copy
- zkušený harcovník
- Reputace: 28
- Kontaktovat uživatele:
pochváľte sa nejakými fotkami, čo je u vás nové