Plastová koncovka bortlajsny

Patří sem různé tipy a témata zatím nezařazená, nemající dosud samostatnou sekci kdekoli ve foru, v případě nahromadění určitého tématu bude sekce zřízena.
Pokud nevíte kam s novým tématem, vložte sem.

Moderátoři: MARIS, vilma, windward, Pepa

JPfish
návštěvník fóra
návštěvník fóra
Reputace: 0

Plastová koncovka bortlajsny

Příspěvekod JPfish » ned dub 12, 2015 12:38 am

Hledám ukončovací profil na plastovou ochranou gumu kolem lodi tzv.bortlajsnu a nikde jsem bohužel nenašel žádnou nabídku prodejců.
Ozzie
zkušený harcovník
zkušený harcovník
Reputace: 42

Příspěvekod Ozzie » ned dub 12, 2015 6:31 am

A čo tak skúsiť od výrobcu? Nájdi si na nete adresu a napíš im. Určite Ti pomôžu.
Ozzie
zkušený harcovník
zkušený harcovník

Příspěvekod Ozzie » ned dub 12, 2015 6:36 am

Doplním ešte, alebo si nájdi zmluvného predajcu Jeanneau, ten ti určite objedná hocičo.
packa
zkušený harcovník
zkušený harcovník
Reputace: 12

Příspěvekod packa » ned dub 12, 2015 8:24 am

a co presne hledas(na jaky profil)?-dej si Imranovsky-oděrove profily tam ta koncovka je za kilo-teda pokud to je co mas na lodi :)
JPfish
návštěvník fóra
návštěvník fóra

Příspěvekod JPfish » ned dub 12, 2015 4:09 pm

Ozzie píše:Doplním ešte, alebo si nájdi zmluvného predajcu Jeanneau, ten ti určite objedná hocičo.

Já vím a u nás mají i zastoupení pro Jeanneau,ale bohužel doprava je velice rychlá,ale ukrutně drahá, sám jsem se přesvědčil,když jsem poptával nějaké věci.U těhle dvou plastových zakončovacích profilů bych tipnul dopravu kolem patnácti stovek a to nejsem ochotnej :(
JPfish
návštěvník fóra
návštěvník fóra

Příspěvekod JPfish » ned dub 12, 2015 4:20 pm

packa píše:a co presne hledas(na jaky profil)?-dej si Imranovsky-oděrove profily tam ta koncovka je za kilo-teda pokud to je co mas na lodi :)

Ahoj,na lodi co jsem koupil měl pán starou bortlajsnu,ale jednou mu došel benzín a nechal se táhnout motorákem z boku,kde byl odvod spalin a celu ji zničil.Pak si objednal novou origoš,kterou mám doma.Na lodi žádná není mám k ni i ty staré zakončovací krytky,ale je v nich vlepená asi Sikaflexem odřízlá borlajsna a mám strach,že ten plast praskne.Ty krytky nemám u sebe,ale můžu nafotit.Nafotil jsem Ti tu novou bortlajsnu co mám ve sklepě,ale foceno mobilem a kvalita špatná.Jinak má rozměr cca na v 4,3cm š cca 4cm.

Obrázek
packa
zkušený harcovník
zkušený harcovník
Reputace: 12

Příspěvekod packa » ned dub 12, 2015 5:07 pm

:( tak to nevim-jako starej skrblik bych to zkusil vypreparovat

vem to za tyden do Tynce
pepabagi
návštěvník fóra
návštěvník fóra
Reputace: 14

Re: Plastová koncovka bortlajsny

Příspěvekod pepabagi » ned dub 12, 2015 7:07 pm

JPfish píše:Hledám ukončovací profil na plastovou ochranou gumu kolem lodi tzv.bortlajsnu a nikde jsem bohužel nenašel žádnou nabídku prodejců.

Zkus poptat v Marine sportu na Veslařském ostrově u Valůchů, seženou i nemožné.
Ozzie
zkušený harcovník
zkušený harcovník

Příspěvekod Ozzie » ned dub 12, 2015 8:01 pm

Žiaľ tú prepravu treba zaplatiť, nikto Ti nebude posúvať po Svete, v Tvojom prípade po Európe náhradné diely zadarmo.
Keď nie originál, tak potom prichádzajú náhradné riešenia.. :D častokrát aj komické . Keďže ide o funkčný a v neposlenej rade aj viditeľný dieľ, ja by som to zacvakal. Môže sa Ti to vrátiť pri opätovnom predaji.
JPfish
návštěvník fóra
návštěvník fóra

Příspěvekod JPfish » ned dub 12, 2015 11:23 pm

Ozzie píše:Žiaľ tú prepravu treba zaplatiť, nikto Ti nebude posúvať po Svete, v Tvojom prípade po Európe náhradné diely zadarmo.
Keď nie originál, tak potom prichádzajú náhradné riešenia.. :D častokrát aj komické . Keďže ide o funkčný a v neposlenej rade aj viditeľný dieľ, ja by som to zacvakal. Môže sa Ti to vrátiť pri opätovnom predaji.

Plně s Tebou souhlasím,ale ja jsem chudý můž (socka) a hledám jiné možnosti jak to vyřešit.Loď mám pouze na ryby a jinou kupovat nebudu :whist:

Zpět na