Simon - jak jsem to vedel ? Ono je to docela snadny, pokud pouzivas stejnej nick i avatar na JI a foru dymka.net

A navic ten tvuj avatar je natolik sympaticky, ze se proste dobre pamatuje
Papito - Ze by dlouha chvile ? No asi ano .. ostatne je nedele tak co uz

Ale jsem pocten, ze jsem nasel tema, ktere Te "donutilo" k tak rozsahlemu prispevku

Mas pravdu, ze by brierka asi tydenni charter zvladla bez vetsi ujmy, kdyz by opravdu musela, ale je to spis o tom, ze tech hezkych dymek mi prijde lito. Preci jen jim na lodi hrozi vyrazne vetsi nebezpeci nez si zaslouzi. Jinak opravdu nechavam dymky "odpocinout" i vice dni - nekdy mi prijde, ze ten den nestaci a pokud je z ceho vybirat, proc jim nenechat vic casu. Dymky od Krsky samozrejme znam - dokonce bys u me i dve nasel ... a prestoze jim dela konkurenci Peterson a SerJacopo, patri k favoritum
Kdyz jsem resil jakou dymku na lod, napadla me Meerschaumka. Prave proto, ze neni tak citliva na odpocinek. Ale zase je dost krehka. Nakonec jsem dal na dobrou radu zkusenejsich a koupil Falconku - podarilo se mi navic sehnat
takovou, co vypada jako normalni dymka a jeste bentku ma jednu brierovou hlavicku a k ni dve extra hlavicky s penovou vlozkou. Rikam si, ze to uz by mohlo na lod stacit. Ted je doma zkousim a zatim spokojenost - jsem zvedavej na prakticke zkusenosti.
No a tabaky - priznam se, ze pokud vonavej tak Larsen - byval i takovej co mel na krabicce krasny lode, ale nejak uz nejde sehnat. A pokud normalnejsi pak Irish Oak od Petersonu. Latakii jsem kdysi zkousel, ale to uz bylo hodne vyrazny a ne vzdy to sedlo

Ted me zaujaly ty Simonovy Navy a Royal Yacht ... aspon podle jmena to zni naramne
Doplneno - pro Papito - ta otazka Dunhill x Peterson nebyla minena tak, ktera znacka je na lod lepsi, to byl jen dotaz, co je to za dymku na te fotce. Dunhilky moc neznam, protoze, svete div se, nikdy jsem nenasel zadnou, co by se mi libila tak, abych ji koupil ... a ze jsem se snazil ...