Takže o dopravnej nehode sa tu písať nesmie?
Moderátoři: vilma, Pepa, david
- copy
- zkušený harcovník
- Reputace: 28
- Kontaktovat uživatele:
Takže o dopravnej nehode sa tu písať nesmie?
Včera doobeda pol dňa zatvorená "polodiaľnica" Bratislava-Maďarsko, zrazil sa kamión s autom, ktoré malo na prívese motorový čln. Ráno toho bolo plné rádio, poobede TV správy. Ale sem sa to zrejme nesmie napísať? Keď to zmizlo?
- indianajones
- pravidelný návštěvník
- Reputace: 7
- indianajones
- pravidelný návštěvník
reagoval jsem já a to proto, že se mě to osobně dotýká, nějaká loď je mi úplně u prdele, tady jde o tragedii zcela jiných rozměrů.
A na jakoukoliv debatu je to ještě příliš čerstvé..... A ještě ta fotka!!!!!!!!!!!!!! h.o.v.a.d.o!!!!!!!!!!!!!!!!!
sek
p.s.: někdo vidí loď, někdo konkrétní lidi, kteří měli jména, rodiny...... tak proto.....
A na jakoukoliv debatu je to ještě příliš čerstvé..... A ještě ta fotka!!!!!!!!!!!!!! h.o.v.a.d.o!!!!!!!!!!!!!!!!!
sek
p.s.: někdo vidí loď, někdo konkrétní lidi, kteří měli jména, rodiny...... tak proto.....
- copy
- zkušený harcovník
- Reputace: 28
- Kontaktovat uživatele:
jsekera: to "hovado" si si mohol kludne odpustit. Je to tragedia, o tom ziadna debata. A ked to davali na spravach na Nove, tak co si spravil? rozbil si televizor? Tie fotky su v skoro kazdych H, SK a CZ novinach, ja som sem dal fotku, kde bola rozbita lod. Ziadni ludia na tej fotke neboli.
Prve co ma napadlo, ked to rano davali madari v spravach, ze ci to nebol niekto z jachting info.
Prve co ma napadlo, ked to rano davali madari v spravach, ze ci to nebol niekto z jachting info.
- indianajones
- pravidelný návštěvník
- Viky_CZ
- zkušený harcovník
- Reputace: 43
- Kontaktovat uživatele:
Osobne si myslim ze by to tu melo byt.
Nevhodny komentare k tomu se daji smazat, nebo se taky tema da zamknout s poznamkou o zavaznosti situace. Ze by u toho blby poznamky nemely bejt, s tim pochopitelne naprosto souhlasim (taky jsem tu ale zadnou takovou nevidel), ale tohleto se muze stat kazdymu z nas a tyka se to kazdyho z nas.
To, ze to tu bude videt mozna nekdy v budoucnu zivot nekomu zachrani.
Nevhodny komentare k tomu se daji smazat, nebo se taky tema da zamknout s poznamkou o zavaznosti situace. Ze by u toho blby poznamky nemely bejt, s tim pochopitelne naprosto souhlasim (taky jsem tu ale zadnou takovou nevidel), ale tohleto se muze stat kazdymu z nas a tyka se to kazdyho z nas.
To, ze to tu bude videt mozna nekdy v budoucnu zivot nekomu zachrani.
- indianajones
- pravidelný návštěvník
Viky_CZ cim to moze niekomu zachranit zivot? Tym ze to tu bude uz nebudu dopravne nehody a kamiony atd? Podla mna to tu nema co hladat. Nebudme bulvar, ktory parazituje na takychto udalostiach. Tym duplom, ked sa to tyka jedneho clena. Tato info nikomu nic pozitivne neprinesie. Nepoznam Jsekeru, ale kedze sa ho to priamo tyka, tak na sto percent respektujem jeho zelanie o zmazani. Kazdy normalny clovek by to nemal mat problem pochopit a uz vobec by sa nemal citit urazeny, ze mu zmizlo nejake hlupe vlakno!!!