dotaz - přihlášení vozíku

Technické podpůrné prostředky pro jachting (auta. přívěsy, šífy).

Moderátoři: vilma, Pepa, david

olin
aktívní jachtař
aktívní jachtař
Reputace: 96

Re: dotaz - přihlášení vozíku

Příspěvekod olin » čtv zář 22, 2016 10:22 am

Wolfiss píše:IMG_20160816_172405.jpg

Tak něco podobného se chystám vyrobit k těm mým papírům......
Jirka_TEC_Tce
aktívní jachtař
aktívní jachtař
Reputace: 28
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Jirka_TEC_Tce » čtv zář 22, 2016 11:08 am

Zdravím Vás, přátelé. Já bych měl papíry na vozík, ale ten je na 13" kolech. Je do 750kg, nebržděnej, ale má problém v tom, že je do 30km/h. Přihlašoval jsem ho na původní německý papíry a oni mi přepsali i tu rychlost. Říkám si, že je lepší nechat se chytit za překročení rychlosti (dálnice jsou tabu), než za nesedící winko. Za to za přehozenou RZ z jiného vleku je až 50 000,- Kč štráf. Vlek používám jen jako manipulák, z vody na pozemek jachťáku, taženo traktorem. Tak bych mohl papíry i ze štítkem postrádat. Navýšení max. rychlosti jsem ani nezkoušel.
Pěkný podzim, Jirka
olin
aktívní jachtař
aktívní jachtař

Příspěvekod olin » čtv zář 22, 2016 11:49 am

No pokud stavím vozík, tak jedině tak aby rozměrově seděl s papírama (papíry jedině na vozejk domácí výroby) a na něj musím samozřejmě i vyrazit vin. Na STK koukaj po rozměrech a vinku a pokud toto souhlasí, tak naní problém ani když jim je jasný, že to není původní vozejk. Když jsem byl na evidenčce s tim mým bastlem, tak mi ještě technik radil jak co udělat na vozejku co budu dělat místo něj.....
Takže pokud seženu už hotovej, na kterým je vin, tak ho přerazím, aby vozejk seděl s dokladama.
smike
moderátor
Reputace: 18

Příspěvekod smike » čtv zář 22, 2016 10:27 pm

olin píše:..Na STK koukaj po rozměrech a vinku a pokud toto souhlasí, tak naní problém ani když jim je jasný, že to není původní vozejk. .....
Takže pokud seženu už hotovej, na kterým je vin, tak ho přerazím, aby vozejk seděl s dokladama.

nechci malovat čerta na zeď, ale tím, že začali na STK fotit toto pomalu přestává platit. :(
olin
aktívní jachtař
aktívní jachtař

Příspěvekod olin » pát zář 23, 2016 5:33 am

smike píše:
nechci malovat čerta na zeď, ale tím, že začali na STK fotit toto pomalu přestává platit. :(

To je sice pravda, ale foto z předchozích STK nikdo neporovnává. Co jsem slyšel, tak foto slouží k tomu, aby se technická nedělala bez auta, jako dřív, ale aby se prokázalo, že na STK bylo skutečně to dané vozidlo.

Zpět na