Akce školení-základy astronavigace(diskuze k oběma školením)
Moderátoři: MARIS, vilma, Pepa
- alffa
- Site building team
- Reputace: 2
vlado píše:to alffa.
nezohnal som sextant mozes ma skrtnut z predbezneho zoznamu.
Ahoj vlado,
neplaš se.
Za prvé, předběžný seznam už je k ničemu, je tedy zbytečné ho inovovat.
Za druhé, nevěš hlavu.
Pokud se například já do Brna nedostanu, pošlu tam alespoň ten sextant, aby si ho mohl někdo vypůjčit.
Třeba nebudu sám.
Jinak se podívej po ostatních topicech kde se vede na toto théma diskuze.
Někde nabízím Vilmě i ostatním, že ty sextanty do Brna dopravím.
Třeba kdybys zavolal Panu Valúchovi, dal by se ten sextant ještě přiobjednat.
Pohni. !!!! Dnes pro ně jede do Rakous.
alffa
- Papito
- pravidelný návštěvník
- Reputace: 0
Sextanty
Windwarde,
mám dobrou zprávu ohledně sextantů. Dnes ráno jich Avar objednal ještě 11 ks, zhruba na 5 má objednávky, čili jim nějaké zbydou.Navrhl jsem jim, aby je přivezli ráno na školení, že jich tam pár určitě prodají. Ten nápad jim nepřipadá úplně pitomej, prý se o tom poradí. Dodávku očekávají v pátek, v horším případě v pondělí, takže bude čas i na eventuelní rozeslání na dobírku. Zdá se. že samy hvězdy si přejí zdar akce a tak trochu
píchly
mám dobrou zprávu ohledně sextantů. Dnes ráno jich Avar objednal ještě 11 ks, zhruba na 5 má objednávky, čili jim nějaké zbydou.Navrhl jsem jim, aby je přivezli ráno na školení, že jich tam pár určitě prodají. Ten nápad jim nepřipadá úplně pitomej, prý se o tom poradí. Dodávku očekávají v pátek, v horším případě v pondělí, takže bude čas i na eventuelní rozeslání na dobírku. Zdá se. že samy hvězdy si přejí zdar akce a tak trochu
píchly

- alffa
- Site building team
- Reputace: 2
Pepa píše:Právě jsem dostal vyrozumění z Marine sport /Valůchová/ kde jsem měl sextant objednán, že je již přivezly. Bohuže, jeden z objednatelů si a-mailem objednal dva kusy a oni to přehlédli. Černý petr, kdo z objednatelů sextant nedostane padl na mne.
Je mi líto, ale přihlášku ruším.
Pepa
Furt Ti ještě zbývá ten avar, ne ?

- Libor
- bez hodnocení
- Reputace: 191
- Kontaktovat uživatele:
To marianb
O místu bohužel nelze licitovat. Musíme se v tomto trochu přizbůsobit možnostem školitele, který pro nás toto školení v podstatě dělá ve svém volném čase bez nároku na honořář (pouze za náklady).
Takže možnosti jsou pouze dvě, stejné místo a podmínky jako minule, tj, klubovna lodních sportů a nebo druhá možnost, na které se ještě pracuje, někde v Praze nebo poblíž, abychom vyšli vstříc trochu i těm co to měli minule daleko. Upřesnění místa by snad mohlo být jasné příští týden
Místo i konečný termín (prostá většina v hlasování rozhodne) bude včas sdělen na hlavní stránce.
To marks
Ty to máš víceméně dobrovolně povinné, neb to už máš zaplacené, jestli se nepletu.....
Edit: opravit to hlasování nejde, ale dal jsem hlas pro 20. přestože volím 19. ....
tak jsme si kvit....
O místu bohužel nelze licitovat. Musíme se v tomto trochu přizbůsobit možnostem školitele, který pro nás toto školení v podstatě dělá ve svém volném čase bez nároku na honořář (pouze za náklady).
Takže možnosti jsou pouze dvě, stejné místo a podmínky jako minule, tj, klubovna lodních sportů a nebo druhá možnost, na které se ještě pracuje, někde v Praze nebo poblíž, abychom vyšli vstříc trochu i těm co to měli minule daleko. Upřesnění místa by snad mohlo být jasné příští týden
Místo i konečný termín (prostá většina v hlasování rozhodne) bude včas sdělen na hlavní stránce.
To marks
Ty to máš víceméně dobrovolně povinné, neb to už máš zaplacené, jestli se nepletu.....

Edit: opravit to hlasování nejde, ale dal jsem hlas pro 20. přestože volím 19. ....

Jako dobrovolnou povinnost to Libore samozřejmě beru a chválím tvou národní oddanost, že se o mě s nějakým němčourem jen tak nevybavuješ.
To A a B
Jste mi hoši vzali vítr z plachet
Kdybych to nestíhal chtěl jsem poslat náhradníka Engelse, jenže ten nekňuba nechce, že už prý byl na školení nějakého GPS.
Jen pro upřesnění doplním, že přezdívka je spojení marek švagr a markovo = Mark´s. Používat apostrofy v internetové adrese je složitý a je to tu. Teď nevím jestli jsem moc neodhalil svou tajemnou a utajenou totožnost, ale stejně se ten skoro stejně známý pán jako já píše Marx.
marksi, Karle, my doufali, že seš to Ty, ahoj, V.I.L., s/y Aurora

To A a B

Kdybych to nestíhal chtěl jsem poslat náhradníka Engelse, jenže ten nekňuba nechce, že už prý byl na školení nějakého GPS.

Jen pro upřesnění doplním, že přezdívka je spojení marek švagr a markovo = Mark´s. Používat apostrofy v internetové adrese je složitý a je to tu. Teď nevím jestli jsem moc neodhalil svou tajemnou a utajenou totožnost, ale stejně se ten skoro stejně známý pán jako já píše Marx.

marksi, Karle, my doufali, že seš to Ty, ahoj, V.I.L., s/y Aurora