Na tom že způsobů sdílení pozice je hodně se asi shodneme. Pak už jen záleží z jakého důvodu toto chci činit.
Pokud potřebuji sledovat zaběhlého psa, neposedného drona, případně odcizené auto, zvolil bych Tracker TK102-2 od zavedeného prodejce, který zaručuje že jej on-line mohu sledovat na mapě PC nebo mobilu.
Pokud chci sdílet pozici při různých zájmových činnostech jako je třeba jachting, zvolil bych mobilní aplikaci Dmap Position a někoho kdo má ty koule a vystaví mapu s pozicemi uživatelů na stránkách.
Jachting.info to evidentně není, takže (bych) jsem zvolil průbojný tým jachtari.info, kteří to umožňuji na Bilardosem výše uvedených odkazech.
Každý z vás může být ještě dnes sdílen. Stačí jenom stáhnout aplikaci a napsat Karlovi o připojení do systému. A zde narážíme na merito nesmyslnosti celé diskuse.
Kdo je ochoten sdílet svou pozici s kamarády? Tak jako kluci z Clada Cap?
Pokud nikdo, nemá celá diskuse a uvádění nespočtu zařízení jakýkoliv smysl.
Proč místní portál již před šesti lety a dodnes nezavedl co jsem navrhoval?Protože o to prostě není zájem. Takže zase do kytek....

No nic. Nemám rád když se tlápe o ničem. Já napsal co používám, kluci z Clady napsali co používají a diskuse coby kdyby se účastnit nemusím.

Kdo chce hledá způsoby, kdo nechce hledá důvody.....