Příspěvekod Zahajskej » pon lis 21, 2016 11:05 am
Technickou jsem absolvoval na poslední chvíli, jen abych nemusel platit "přirážku". Když jsem se zeptal technika, za co chtějí tolik peněz, když mu stačí foťák, tužka, papír a plácek před SPS a že na E+TK auta je třeba mraky techniky, v baráku a zaplatím za E+TK méně, přál bych vám vidět ten pohled. To že jsme si "nerozuměli" již dříve, pramenilo z nesmyslnnosti požadavků. Gumák s 15HP motorem a musím mít 2kg hasičák, když ho nemám povinnost mít ani v autě. Povinnost vrcholového světla na gumáku mě připadalo jako obzvlášť ústřel. Když jsem se zmínil, že můžu jezdit jen od východu do západu slunce, tak k čemu světlo, bylo mi řečeno, že kvůli náhlé změně viditelnosti, např mlha či silný déšť. Co bych v takovém počasí na vodě dělal, už jsem se ani vysvětlit nesnažil. Upevnění přenosné (nevylučuje se to náhodou vzájemně?)nádrže ani nemluvím. A to jsem ještě stihnul koupit chybějící výlevku (u gumáku opět věc nesmyslná) přes vodu u Imramovskýho. Naštěstí i přes tyto závady je na 4 roky pokoj. Holt naše úřady dělají z malé rekreační kocábky záoceánský parník. Být tu zvracející smajlík, použil bych ho.