Marigold píše:Převáželi mě s plachetnicí 3m širokou, 8,5m dlouhou, ponor 1,7m výtlak 3t
Sent from my iPhone using Tapatalk
Vypadá to že né úplně všichni pochopili že myslíš výtah a nikoliv vlek

Moderátoři: vilma, Pepa, david
Marigold píše:Převáželi mě s plachetnicí 3m širokou, 8,5m dlouhou, ponor 1,7m výtlak 3t
Drak70 píše:Marigold píše:Převáželi mě s plachetnicí 3m širokou, 8,5m dlouhou, ponor 1,7m výtlak 3t
Vypadá to že né úplně všichni pochopili že myslíš výtah a nikoliv vlek
geus píše:Slana voda je mozna sice horsi ,ale na Labi kdyz je lod rok na vode tak je cele dno posete snekama a a rasou a lod pak ani nepluje. Clun ktery sel bez problemu s 5hp do kluzu po roce uz nesel ani s 10hp do kluzu a plachetnici co mam stale na vode pluje ted max 6km z jara 12km
geus píše:Slana voda je mozna sice horsi ,ale na Labi kdyz je lod rok na vode tak je cele dno posete snekama a a rasou a lod pak ani nepluje. Clun ktery sel bez problemu s 5hp do kluzu po roce uz nesel ani s 10hp do kluzu a plachetnici co mam stale na vode pluje ted max 6km z jara 12km
Romster3 píše:Také si myslím, že bych se u někoho mohl do 70-80 tisíc vejít se vším všudy.
Ještě jsem se chtěl zeptat, zda a jak se pojišťuje loď, jestli je to povinné jako poviné ručení u aut a kde je to nejlepší pojistit. Nemám s tím zkušenosti.
Marigold píše:Romster3 píše:Také si myslím, že bych se u někoho mohl do 70-80 tisíc vejít se vším všudy.
Ještě jsem se chtěl zeptat, zda a jak se pojišťuje loď, jestli je to povinné jako poviné ručení u aut a kde je to nejlepší pojistit. Nemám s tím zkušenosti.
Nechci delat reklamu tak neuvedu kontakty. Na Slapech mamji zkusenost prevozem tak velkych motoraku Jan Vebr a Linhart. Zkusil bych poptat u nich. Povinne ruceni v CR není nutné, ale treba u nás v maríně ho musíme mít ze smlouvy. Je to dobrá věc pro všechny... zařizuju si ho u Allianzn a na 1/2 roku stojí (pro ČR) cca 1600 Kč. (je jen třaba sjednat na centrále, na menších pobočkách o tom nic nevi)
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti