Moderátoři: vilma, Pepa, david
pan.fotograf píše:levný Mamut - je strašně hustý, vůbec nejde pistolí vymačkávat do té trysky. Tlačil jsem jak mag*r... nakonec užízl na cca. 2násobný průměr a stejně byl moc hustý
pan.fotograf píše:Navíc mezi těmi vrstvami Miralonu vůbec nechtěl schnout, musel jsem dotápět, nakonec rozebral horní lino. A po vyschnutí málo drží. MAMUT NA LEPENÍ NEBRAT !!!
pan.fotograf píše:Zdravím kolegové, ............Co třeba Petky oplést ? Ale čím je naplnit ?
Ha, ha. Jasňačka. Na plnění jsem se ptal proto, protože mi přišlo, že když zašroubovanou prázdnou PETku sešlápnu, tak víčko vystřelí. A když si představím nárazy loďky do mola, tak by to ty flašky nemusely vydržet.LadaM píše:plní vzduchem
Ano, VYMEJŠLÍM ! Od toho mám mozek. Na rozdíl od některých opičáků. Nepochopil jsi, že můj dotaz je o ALTERNATIVĚ K ZAKOUPENÍ FENDRŮ. Vím, že Libor je má v e-shopu a vím, že se dají zakoupit zrovna tak jako jachtařské kalhoty, marine materiál, celé hotové plachty a nebo 40ti stopý katamarán. Ale já nechci ! Bavím se tím vymýšlením, protože pro mne je život zábavná hra a PDRko je teď hlavní projekt. Neber se tak vážně, chlapegeus píše:Koukam ze vymejslis
Ďakujem. Dobrý, jednoduchý a levný tip. Použiji to.Denis píše:pretože fendre vyskakovali z vody
geus píše:Tak ted te uz nechapu vubec proc je chces plnit vodou. To si muzes koupit ondrasovku ta je modra a jeste se ti muze hodit az ztoskotas tak nechcipnes hned zizni. A prazdnou petku kfyz seslapnes tak ti ta zatka nikdy nevyleti to se s tebou vsadim a na plnou muzes najet i autem.tak muzes zase zapojovat mozkove zavity
stani119 píše: čím nahradit sůl
stani119 píše: Asi ňáká úchylka
Mám ještě jeden nápad ! Včera OBI... duše k bantamovému kolečku na stavební kolečko stojí přesně 50,-Kč. Bude to stylové jak fík !!! 4 "pidi záchranné kruhy" po obvodu, navíc i jako fendry. Jen musím vymyslet, jak natřít gumu na bílo s červenými pruhyDenis píše:geus píše: Dávať na PET flašu oplet je zbytočné
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host