Co se týče registrace, tak to s tím Holandskem ještě ověřím, kdyby to bylo moc složitý, tak asi skončím na Slovensku, ne že bych nebyla vlastenec, ale Češi blbý a drahý...pořádně se chlpa pozvyptávám, až tam v únoru pojedu...
Moderátoři: vilma, Pepa, david
Sachmet píše:Ono to sice možná na první pohled vypadá legračně, ale já MUSÍM sepisovat seznam - jsem povoláním roztržitej profesor a překladatel, to znamená že furt zapomínám důležitý věci na nejroztodivnějších místech...jsem schopná odjet na čundr bez lžíce nebo položit třídnici do lednice...takže bez nějaké osnovy nebo jízdního řádu budu úplně ztracená
Co se týče registrace, tak to s tím Holandskem ještě ověřím, kdyby to bylo moc složitý, tak asi skončím na Slovensku, ne že bych nebyla vlastenec, ale Češi blbý a drahý...pořádně se chlpa pozvyptávám, až tam v únoru pojedu...
geronimo píše:Já Sachmet rozumím, je to hlavně takovej způsob těšení, sepisovat seznam...
Sachmet píše:co se týče kocoura, to je kapitola sama pro sebe...nejdřív jsem myslela, že pojede se mnou a bude dělat lodního maskota, ale přišla jsem na to, že má chudák mořskou nemoc...stačí když ho houpu při cestování v přenosce dýl než půl hodiny a už zvrací...takže asi bude muset zůstat doma...ledaže bych ho doma natrénovala na houpačce
Sachmet píše:Tak jsem se právě vrátila z Holandska. Loď mám, ale nakonec úplně jinou....bylo to dost dobrodružné, ale nakonec jsem spokojená.
Pokud vás zajímá, jaké to bylo, mrkněte sem: Lodní dobrodrůžo v Holandsku
Myslím, že jsem nakonec vybrala dobře a už plánuju kudy popluju. Je to Jeanneau Folie Douce a stačí jen nasednout a odjet. Myslím, že se mi podařilo pořídit si docela pěkný dárek k narozkám
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host