Dunaj - party 2020
Moderátoři: MARIS, vilma, Pepa
- mjr
- návštěvník fóra
- Reputace: 0
Dunaj - party 2020
Ahojte, nedáme aktuálny ročník?
- Ozzie
- zkušený harcovník
- Reputace: 42
Re: Dunaj - party 2020
Myslím si, že je skoro na plánovanie zrazov. Nikto nevie ako sa bude vyvíjať pandémia. Teraz síce zvoľnili na opatreniach, ale všade vidíme, že ľudia sú maximálne nedisciplinovaní.
Dobre, ale nechcem Ti kaziť elán. Daj návrh na miesto a na termín. Miesto ale také kde sa dostane každý a nie Hrušovskú zdrž kde sa dostaneš iba s čipom. Nie je to vôbec jednoduché. Máme ale času dosť
Dobre, ale nechcem Ti kaziť elán. Daj návrh na miesto a na termín. Miesto ale také kde sa dostane každý a nie Hrušovskú zdrž kde sa dostaneš iba s čipom. Nie je to vôbec jednoduché. Máme ale času dosť

- mjr
- návštěvník fóra
- Reputace: 0
Vidim, ze najdeme problem na kazde riesenie 

Caute, nedame nejaku jazdu? Tento rok som nestihol dat cln ani raz na vodu. Isiel by som cast SK Dunaja, pripadne aj Vah by som kludne pozrel.
- Ozzie
- zkušený harcovník
- Reputace: 42
Tvôj príspevok by som umiestnil do vlákna " Budeme na Dunaji"
Sobotu sme boli na vode. Nalodenie sa v Kližskej Nemej. Plavili sme sa proti prúdu a keďže bol vysoký stav sme išli do starého Dunaja až po Dunaremete.
Naspäť na štrkovom ostrove pri Čičove sme sa najedli a pokračovali do Nemej. Krásný deň, docela veľa lodí na vode a neskutočné množstvo komárov. Niečo šialené. To som ešte nezažil. Na kríky sa nedalo ani len pozrieť. Tie potvory boli všade, štípali aj na slnku. Ale zážitok bol pekný.
Sobotu sme boli na vode. Nalodenie sa v Kližskej Nemej. Plavili sme sa proti prúdu a keďže bol vysoký stav sme išli do starého Dunaja až po Dunaremete.
Naspäť na štrkovom ostrove pri Čičove sme sa najedli a pokračovali do Nemej. Krásný deň, docela veľa lodí na vode a neskutočné množstvo komárov. Niečo šialené. To som ešte nezažil. Na kríky sa nedalo ani len pozrieť. Tie potvory boli všade, štípali aj na slnku. Ale zážitok bol pekný.