Nejsi to Ty, Aleši?
https://www.youtube.com/watch?v=Y95XoKcZVmY
Zacinam - Norsko
Moderátoři: vilma, windward, Pepa
- AlesNorway
- nováček na fóru
- Reputace: 15
Re: Zacinam - Norsko
Jj, to je náš takový životopisy kanál
- Libor
- bez hodnocení
- Reputace: 191
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zacinam - Norsko
Ahoj Aleši,
zrovna dneska jsem narazil náhodou na epizodu 7 a je to pecka. Pěkně točíš o zajímavých místech.
Udělal jsi mi radost, zavzpomínal jsem na čas kdy jsem tam byli v roce 2018.
V srpnu jsme měli sice tepleji ale fučelo zrovna tak. Na útesy pozorovat tereje jsme vyšli nalehko v mikinách a litoval jsem při návratu.
Fučelo 25 uzlů a v nárazech 35. Raději jsme také dali day off.
Nafta tehdy byla za 1 Euro.
V maríně jsme stáli v "balíku" 5-tí v řadě a na nás byly uvázaný ještě 2 menší lodě. Docela legrace.
A stálo to tehdy 1 euro za 1m délky lodě + 2,75 lázeňský poplatek za osobu.
A pozor nejen auta, ale ani kola nejsou povolena.
To Norderney je super. Pluli jsme to úplně stejně.
Jaký máš ponor? Já si ten port vybravěl právě proto že i při odlivu je tam 1,5m vody což mi tak akorát stačilo a nemusel jsem hlídat čas v kolik tam doplujeme.
Jsou to jedny z nejstarších německých přímořských lázní, díky tomu poněkud vyšší cenová hladina.
Hafenmaster byl supr. A taky jedinej kterého jsem kdy potkal, viděl který nelenil vyvěsil na přístavním stožáru vlajku registrace naší lodě . Dělal u všech cizinců.
Jinde už to dnes nikdo nedělá.
zrovna dneska jsem narazil náhodou na epizodu 7 a je to pecka. Pěkně točíš o zajímavých místech.
Udělal jsi mi radost, zavzpomínal jsem na čas kdy jsem tam byli v roce 2018.
V srpnu jsme měli sice tepleji ale fučelo zrovna tak. Na útesy pozorovat tereje jsme vyšli nalehko v mikinách a litoval jsem při návratu.
Fučelo 25 uzlů a v nárazech 35. Raději jsme také dali day off.
Nafta tehdy byla za 1 Euro.
V maríně jsme stáli v "balíku" 5-tí v řadě a na nás byly uvázaný ještě 2 menší lodě. Docela legrace.
A stálo to tehdy 1 euro za 1m délky lodě + 2,75 lázeňský poplatek za osobu.
A pozor nejen auta, ale ani kola nejsou povolena.
To Norderney je super. Pluli jsme to úplně stejně.
Jaký máš ponor? Já si ten port vybravěl právě proto že i při odlivu je tam 1,5m vody což mi tak akorát stačilo a nemusel jsem hlídat čas v kolik tam doplujeme.
Jsou to jedny z nejstarších německých přímořských lázní, díky tomu poněkud vyšší cenová hladina.
Hafenmaster byl supr. A taky jedinej kterého jsem kdy potkal, viděl který nelenil vyvěsil na přístavním stožáru vlajku registrace naší lodě . Dělal u všech cizinců.
Jinde už to dnes nikdo nedělá.