Společné vlastnictví člunu

Nejen na "velkých" lodích se plavíme ...

Moderátoři: vilma, Pepa, david

Denis
zkušený harcovník
zkušený harcovník
Reputace: 153

Příspěvekod Denis » pon bře 10, 2008 8:49 pm

Pred pár rokmi. Ak tam už nie sú, tak buď im to nešlo alebo niečo iné. My sme si požičiavali ten malý laminátový, ale boli na nich vtedy ešte Tomosy.
kus
návštěvník fóra
návštěvník fóra
Reputace: 0

Příspěvekod kus » pon bře 10, 2008 10:26 pm

Jo opravdu,chytají v Drage,už jsi mi to dost upřesnil,díky mě tam 3x lapili.
Denis
zkušený harcovník
zkušený harcovník

Příspěvekod Denis » pon bře 10, 2008 10:53 pm

Je to síce totálne off topic, ale míra1 nám to snaď prepáči, chytajú v Drage na tej rovnej ceste do kopca, tam to človek osolí ani nevie ako :D . Inak v Drage je pekáreň a je tam nejlepší chleba na loď, vydrží dlho meký a neplesnivie.
kus
návštěvník fóra
návštěvník fóra

Příspěvekod kus » pon bře 10, 2008 11:49 pm

Jo,chleba snad nejlepší na pobřeží,ale ještě lepší je po starý silnici,když sjíždíš těma serpentinama Velebit,podjedeš tu rouru od elektrárny,která je dole v údolí,tak po pravé straně je restaurace,a tam pečou ještě lepší!! Je pod tou restaurací odbočka do prava na Zadar ale vnitrozemím!
Nepatří to opravdu sem,tak až si budem chtít pokecat,budeme muset asi jít na kávičku!
Např,nejdobřejší Pizza - otok Cres.... na náměstí městečka v čele proti radnici a potom Biograd na moru ... pizzeria Mama Mia.... ale to je opravdu jít někam jinam.
Zatím čau K.B.
Mira1
návštěvník fóra
návštěvník fóra

Příspěvekod Mira1 » úte bře 11, 2008 9:59 am

Chlapci, nebyl by tip na nějakou pekárnu v Praze? A co pizzerie v Liberci? :crazy: V Drage jsem byl vloni týden a policii jsem tam naštěstí neviděl.

Že se nudně vracím zase ke člunům: není někde na fóru téma "půjčovny"? Já jsem ho nenašel, ale zase tak perně jsem ho nehledal. To by asi zajímalo leckoho, takže bych ho když tak založil. Pro někoho, kdo se povozí jen pár dnů/týdnů v roce je to fakt asi lepší než (spolu)nákup. Jsem zvědav, Kuse, co napíšeš o té půjčovně Zodiaců, Opatija je dost na severu, to budou ceny asi dost husté, uvidíme.
Denis
zkušený harcovník
zkušený harcovník

Příspěvekod Denis » úte bře 11, 2008 11:40 am

Ak chceš takú diskusiu založiť tak je tam : Charter lodí, Rúzne tipy bez hodnocení. Mohlo by to byť zaujímavé, mnoho jachtárov chodí na rodinné dovolenky do apartmánu a prenajatie člnu je dobré spestrenie plážového lehára
Anonym
účet uživatele zrušen
Reputace: 159

Příspěvekod Anonym » úte bře 11, 2008 11:51 am

Mě to také připadá jako velmi dobrý nápad. A nemuselo by to být jen na Jadranu, na moři. Je spousta přehrad a jezer v Evropě, kde krátkodobě pujčují čluny, plážové katoše a podobně.
Mira1 :good:
kus
návštěvník fóra
návštěvník fóra

Příspěvekod kus » úte bře 11, 2008 2:49 pm

Tak buď rád,e-mail jsem už do Opatije odeslal,tak jen počkáme na odpověď a uvidíme,a co si vzpomínám, mám někde v laptopu i jeho ceny,bylo to sice už asi z R 2005 a určitě mi je upgradoval i na 2006 a tak teť možná pošle hned nové,člunů měl tenkrát 4,ale šlo mu to a tak přikupoval a na rok 2006 už jich měl 10 a řekl,že udělá druhou půjčovnu někde dole,snad před makarskou,v Krvavici,tam se začala stavět nějaká nová marína,tak uvidíme.
Zdravím všechny a jsem pro založení evidence půjčoven taky!

Zpět na