kosisa píše:Přidá se ještě někdo se zadáváním pozic??? Nebo si ta "svá"místa chráníte abyste tam byli sami???
Já se přidám určitě. Jenom to teď nestíhám, protože jsem nabral skluz při zadávání, nu a mnozí jiní provozovali o weekendu ten Sex s hvězami, tak to je také pochopitelné.

---- Pochopil jsi, jak jsem Ti
psal o těch klíčových slovech?
Může jich být klidně víc než jedno, ale musí být z množiny uvedené v návodu = prostě jenom Ty vyjmenované. Seznam vyjmenovaných po vzájemné dohodě klidně rozšíříme, ale kdyby si každý zadával, co ho napadne, nic bychom pak nemohli hledat.
Jedna "~" je na začátku výčtu klíčových slov a druhá na jejich konci, (protože všechna klíčová slova se budou sypat do jedné databázové položky). Moc doporučuji používat šablonu z návodu. Zde jsem ji zkopíroval jen pro ilustraci. Zkopíruješ ji (přes clipboard) do příspěvku a jenom opravíš potřebné. Zbytečná klíčová slova smažeš a máš jistotu, že jsi na nic nezapomněl a zároveň si nemusíš syntaxi pamatovat stejně jako seznam klíčových slov.
Nechci Ti do Tvých pěkných příspěvků hrabat i když by bylo snažší to opravit než to tu vysvětlovat. Důležitější ale je, abys to pochopil Ty, protože pak to pochopí i ostatní. Holt jsi průkopník.
[hr]Šablona: můžete ji zkopírovat do svého nového příspěvku a jen přepsat potřebné hodnoty

a nezapomeňte umazat zbytečná klíčová slova!
~RRMMDD~Nss mm vv.v~Esss mm vv.v~Váš text ttttttttttttttttttttttttttt
~kotviste, pristav, nebezpeci, konoba, pumpa, obchod, poklad, poznamka~odkaz na objekt (fotku)~