Satelitní navigace pro začátečníky i pokročilé
Moderátoři: MARIS, vilma, Pepa
- alffa
- Site building team
- Reputace: 2
Re: Satelitní navigace pro začátečníky i pokročilé
To Baharis,
na rozdíl od Rendy, beru Hodonín bez keců.
Kdyby jsi to dělal v Čierné pri Čope, tak to musí být každému fuk.
Přesně jak říkáš, „Ber, nebo nech ležet“.
Už se těším na gulášek. Ubytování je nutnost. Gulášek se musí zapít a podroušen, se nechci nikam trmácet.
Jen nevím jestli trochu nepřeceňuješ naší inteligenci (tedy MOJÍ).
To tedy nevím jestli to stačím za tři hoďky schroupnout.
Když už to budeš dělat na PC, možná by stálo za úvahu, nakopírovat pár CDček.
Rád si takové CD koupím, abych si mohl vše doma v klidu zopakovat.
Tak abych to zkrátil, „JEDU“. Jen místo banja, beru noutbuka, Třeba se bude hodit pro nějaký ten studijní „kroužek“.
Jó, a Baharis, abych nezapoměl, moc děkuji za Tvou iniciativu.
Kecálisty, se nenech znechutit.
Jak by řekl náš slovutný předseda:
„Trocha toho vědění a hlavně setkávání se, je nám třeba, jak koze drbání“.
Ahoj, alffa
na rozdíl od Rendy, beru Hodonín bez keců.
Kdyby jsi to dělal v Čierné pri Čope, tak to musí být každému fuk.
Přesně jak říkáš, „Ber, nebo nech ležet“.

Už se těším na gulášek. Ubytování je nutnost. Gulášek se musí zapít a podroušen, se nechci nikam trmácet.

Jen nevím jestli trochu nepřeceňuješ naší inteligenci (tedy MOJÍ).
Baharis píše:cca tříhodinový kurz satelitní navigace,
To tedy nevím jestli to stačím za tři hoďky schroupnout.

Baharis píše:Přibližná osnova přednášky, zpracováno v PC a prezentace pomocí dataprojektoru na plátno
Když už to budeš dělat na PC, možná by stálo za úvahu, nakopírovat pár CDček.
Rád si takové CD koupím, abych si mohl vše doma v klidu zopakovat.
Tak abych to zkrátil, „JEDU“. Jen místo banja, beru noutbuka, Třeba se bude hodit pro nějaký ten studijní „kroužek“.

Jó, a Baharis, abych nezapoměl, moc děkuji za Tvou iniciativu.
Kecálisty, se nenech znechutit.
Jak by řekl náš slovutný předseda:
„Trocha toho vědění a hlavně setkávání se, je nám třeba, jak koze drbání“.

Ahoj, alffa
- halladin
- vytrvalý návštěvník
- Reputace: 2
No, satelitní navigace pro mě tak důležitá není, ale kvůli dobrému guláši těch 50 km dojedu .
A tu přednášku nějak přetrpím
No, možná jsem to s tím srandování trochu přehnal, a moc nerad bych Baharise urazil.
Tekže - i když se satelitní navigaci v nejbližší době nechystám používat, určitě mi nějaké znalosti neuškodí.

A tu přednášku nějak přetrpím

No, možná jsem to s tím srandování trochu přehnal, a moc nerad bych Baharise urazil.
Tekže - i když se satelitní navigaci v nejbližší době nechystám používat, určitě mi nějaké znalosti neuškodí.
Dobře, postupně doplňuji seznam, pak to upřesníte.
Co se týká banja Alffe, to klidně vem také, protože večer se dá posedět v čumhausu u ohně. Kytary a basu má areál v základním vybavení a ještě jsem tam nebyl, aby se nezpívalo.
Vaše pochybnosti o tom, jestli používáte, nebo budete používat GPS. Okrajově ke konci se zmíním i o autonavigaci, tam to má hodně silné využití, ale používá se na kolo, na turistiku, na houby..... Dá se použít všude.
Ještě nejsem na 100% rozhodnutý, že to dílko v elektronické podobě pustím ven. Nerad bych se dočkal, že si to někdo cizí zařadí do výuky ve svých podnikatelských aktivitách. Zatím to ještě nemám rozhodlé, ještě to nemám ani zpracované, nebudu předbíhat.
Co se týká banja Alffe, to klidně vem také, protože večer se dá posedět v čumhausu u ohně. Kytary a basu má areál v základním vybavení a ještě jsem tam nebyl, aby se nezpívalo.
Vaše pochybnosti o tom, jestli používáte, nebo budete používat GPS. Okrajově ke konci se zmíním i o autonavigaci, tam to má hodně silné využití, ale používá se na kolo, na turistiku, na houby..... Dá se použít všude.
Ještě nejsem na 100% rozhodnutý, že to dílko v elektronické podobě pustím ven. Nerad bych se dočkal, že si to někdo cizí zařadí do výuky ve svých podnikatelských aktivitách. Zatím to ještě nemám rozhodlé, ještě to nemám ani zpracované, nebudu předbíhat.
No trochu sranda...
Už jsem to zrušil.
Jinak, oslovil mě Bilardos, že by se tam mohlo říci i něco o navigaci pomocí GPS modulu a NTB. Já jen vím, že se to praktikuje, to je vše. A zbytečně se mě to učit nechce. Byl by někdo, kdo by to ke konci předvedl prakticky? NTB připojený na dataprojektor, promítání na plátno doplněné slovem?

Jinak, oslovil mě Bilardos, že by se tam mohlo říci i něco o navigaci pomocí GPS modulu a NTB. Já jen vím, že se to praktikuje, to je vše. A zbytečně se mě to učit nechce. Byl by někdo, kdo by to ke konci předvedl prakticky? NTB připojený na dataprojektor, promítání na plátno doplněné slovem?
To bude záležet, jak se dohodneme o následném programu. Jestli nějaká přednáška z venku, nebo si sami řekneme - ukážeme něco z našich plaveb. Ivana Orla budu kontaktovat v každém případě a pokud bude u rodičů, věřím že přijde.
Já něco mám o GR a o HR, od tebe mám tu přeplavbu, kdyby ještě někdo něco předvedl, mohli by jsme se pobavit vlastními silami...
Já něco mám o GR a o HR, od tebe mám tu přeplavbu, kdyby ještě někdo něco předvedl, mohli by jsme se pobavit vlastními silami...
- MARIS
- moderátor
- Reputace: 5
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj,
myslím si,že skoro každý kdo se zúčastní má něco,co může ukázat druhým,ať v jakékoliv podobě.Já mohu přispět asi 25ti minutovým videem o historii nám.jachtingu na sev.moravě,a chci taky udělat takový půl až třičtvrtě hod.výcuc z fotek plavby kapitánů do GR.Samozřejmě mám mraky materiálu,nějaké CD ještě vezmu do foroty,kdyby pochybělo.
myslím si,že skoro každý kdo se zúčastní má něco,co může ukázat druhým,ať v jakékoliv podobě.Já mohu přispět asi 25ti minutovým videem o historii nám.jachtingu na sev.moravě,a chci taky udělat takový půl až třičtvrtě hod.výcuc z fotek plavby kapitánů do GR.Samozřejmě mám mraky materiálu,nějaké CD ještě vezmu do foroty,kdyby pochybělo.

Já jsem také raději pro vlastní tvorbu. Jen nedokáži odhadnout, jestli absence nějaké "známé hlavy" neodradí některé účastníky.
Jenom prosím, pokud se dohodneme takto. Z desítek produkcí i z moudra pro prezentace dokumentů obecně známého. Více jak 20 minut sledování jakkoliv hezké zajímavosti posluchače unaví a strácí zájem. Takže bych prosil, aby těch 20-25 minut bylo maximum.
Jenom prosím, pokud se dohodneme takto. Z desítek produkcí i z moudra pro prezentace dokumentů obecně známého. Více jak 20 minut sledování jakkoliv hezké zajímavosti posluchače unaví a strácí zájem. Takže bych prosil, aby těch 20-25 minut bylo maximum.
setkání
Pokud nebudeme mít zápas tak rád přijedu. Aspoň se konečně naučím s tou GPS-kou pracovat. Nepotřebuji zajistit nic, nechám to na poslední chvíli, klidně se vyspím v autě. Zkusím se někoho zepat na NTB a GPS
- Bilardos
- aktívní jachtař
- Reputace: 4
Já jsem také spíš pro naše vlastní materiály. Ono je sic pěkné, že mě tam něco přednese člověk, co x krát obeplul svět. Ale je to prostě jen zajímavé povídání, nic víc. Kdežto když shlédnu materiály ze zemí, kde se sám můžu podívat, nabrat inspiraci kam se podívat atd. se z mého pohledu pro mne zdá mnohem přínosnější.
Samozřejmě že je klidně možné, že všichni ostatní jsou pro opačnou variantu vidět to, kam se nedostanou sami.
Samozřejmě že je klidně možné, že všichni ostatní jsou pro opačnou variantu vidět to, kam se nedostanou sami.
Nereaguji na každý příspěvek, ale ze srdce mě těší každé známé jméno, které se objeví v seznamu. Ty méně známé samozřejmě také.
Těším se na vás i na to, co dovezete za materiály. Obvzlášť Lakomec a jeho jak se zdá, moc povedená plavba kapitánů v GR. Já můžu nabídnout jeden krátký film z HR a pak fotky, mapy a zlehka povídání o Korsice a Sardinii. Jestli ještě budu schopen mluvit...
Později bych udělal seznam doprovodného programu, dle toho co nabízíte vy. Můžete tady, ale i na SZ, nebo mailem. Orientačně prosím i čas, který vám to zabere.
Guláš bude Kapo stejný nebo určitě podobný, jako minule. Chci oslovit zase Toma a on jej umí

Těším se na vás i na to, co dovezete za materiály. Obvzlášť Lakomec a jeho jak se zdá, moc povedená plavba kapitánů v GR. Já můžu nabídnout jeden krátký film z HR a pak fotky, mapy a zlehka povídání o Korsice a Sardinii. Jestli ještě budu schopen mluvit...
Později bych udělal seznam doprovodného programu, dle toho co nabízíte vy. Můžete tady, ale i na SZ, nebo mailem. Orientačně prosím i čas, který vám to zabere.
Guláš bude Kapo stejný nebo určitě podobný, jako minule. Chci oslovit zase Toma a on jej umí

- libor.janko
- aktívní jachtař
- Reputace: 0
- Kontaktovat uživatele:
- libor.janko
- aktívní jachtař
- Reputace: 0
- Kontaktovat uživatele:
- Denis
- zkušený harcovník
- Reputace: 153
Predpokladám že so mnou počítaš, aj na noc, ale je určený nejaký dátum? Asi mi to uniká.
Už sa na to to teším, cestou zo Znojma som ju skoro vyhodil s okna, tu gepeesku, keby to nebola ženská tak už je tam.
Zadal som prejazdové body aby ma to nevláčilo kade ona chce, prejazdový bod cez obec to ale vyžaduje aj s ulicou a číslom popisným a pokial tam neprídeš, tak nenaviguje ďalej a nedá sa to odignorovať. Resp. naviguje ťa stále do prejazdového bodu. Išlo by dať súradnice prejazdového bodu, ale to za cesty neviem zistiť.
Už sa na to to teším, cestou zo Znojma som ju skoro vyhodil s okna, tu gepeesku, keby to nebola ženská tak už je tam.