Satelitní navigace pro začátečníky i pokročilé
Moderátoři: MARIS, vilma, Pepa
Satelitní navigace
Beru zatím jen ANTYHO z Kralup
takže mám ještě 5míst volných.
- alffa
- Site building team
- Reputace: 2
Re: Satelitní navigace
festa píše:Beru zatím jen ANTYHO z Kralup
Odkud jedeš do těch Kralup

Satelitní navigace
Můžu to vzít přes Brandýsek.
- alffa
- Site building team
festa píše:Můžu to vzít přes Brandýsek.
Ahoj festa,
No proto jsem se ptal odkundapak.

Pokud by to nebyla zajížďka, přenechal bych svoje místo v autě u Carveli, MartinoviB.
Carvela jede v 10,00hod. z Kačerova (M).
To by asi Martinovi vyhovovalo.

No a já bych přiskočil k Tobě. Tak jo

alffa
školení
Ahoj Baharisi, měním počet osob z 1 na 2. S ubytováním si nedělej starosti. Ahoj
spaní
zatím to vypadá tak, že spát nebudeme. Tak proto jsem psal, že si nemusíš dělat starosti. Měj se
- MARIS
- moderátor
- Reputace: 5
- Kontaktovat uživatele:
To Baharis,
blíží se akce u Tebe,a tak si říkám,nebylo by dobré sem dát souřadnice toho místa?Ať se nemotáme po Hodoníně.(případně mapku)
Dále prosím zredukovat u mě počet,přijedu sám a samozřejmě zůstanu i na nocleh.
A ještě jednu věc.Protože začínám uvažovat o ukončení aktivního jachtění,rozhodl jsem se o zredukování své dost obsáhlé jachtařské knihovny.Tak vezmu něco sebou a když bude mít někdo zájem tak to bude za "co kdo dá"Já už to nepotřebuji a někomu to může posloužit.
blíží se akce u Tebe,a tak si říkám,nebylo by dobré sem dát souřadnice toho místa?Ať se nemotáme po Hodoníně.(případně mapku)
Dále prosím zredukovat u mě počet,přijedu sám a samozřejmě zůstanu i na nocleh.
A ještě jednu věc.Protože začínám uvažovat o ukončení aktivního jachtění,rozhodl jsem se o zredukování své dost obsáhlé jachtařské knihovny.Tak vezmu něco sebou a když bude mít někdo zájem tak to bude za "co kdo dá"Já už to nepotřebuji a někomu to může posloužit.
Máš to opravené Marisi. Všechny vaše požadavky na opravy dělám průběžně, i bez reakce.
Říkal jsem si že mapky dám až tak týden pře akcí, aby byly ke konci vlákna. Ale dobrá. Souřadnice vjezdové brány jsou N48°50'44,904'' E17°7'58,323''. Brána bude osazena klubovou vlajkou. Obrázky níže, ovál označuje celý areál..
Co se týká nápadu s mini bazarem, určitě je možné. Vyhradíme jeden stůl a kdo má co k nabídnutí, klidně to dovezte.

Říkal jsem si že mapky dám až tak týden pře akcí, aby byly ke konci vlákna. Ale dobrá. Souřadnice vjezdové brány jsou N48°50'44,904'' E17°7'58,323''. Brána bude osazena klubovou vlajkou. Obrázky níže, ovál označuje celý areál..
Co se týká nápadu s mini bazarem, určitě je možné. Vyhradíme jeden stůl a kdo má co k nabídnutí, klidně to dovezte.

Pro příznivce Ivana Orla a jeho "Idiotů" mám dobrou zprávu. Jak jsem na začátku slíbil oslovil jsem jej a nyní mě odepsal že se v tu dobu bude nacházet doma. Slíbil, že pokud mu do toho nic nevleze, tak se rád staví.
Jen upozorňuji, že nepůjde o jeho přednášku, beztak ji asi skoro všichni viděli, ale o setkání, pokecání, mohu pustit film, případně kdo nemá podesanou knihu. Pokud by někomu šlo o knihu samotnou, mohu tlumočit, ale nevím jaký je skladový stav. Jen Monty mě vzpomínal, že snad už nejsou a o svátcích si pro ni byl přímo u Ivana. (Stavil by se také, ale 24.1. se vrací na loď)
Jen upozorňuji, že nepůjde o jeho přednášku, beztak ji asi skoro všichni viděli, ale o setkání, pokecání, mohu pustit film, případně kdo nemá podesanou knihu. Pokud by někomu šlo o knihu samotnou, mohu tlumočit, ale nevím jaký je skladový stav. Jen Monty mě vzpomínal, že snad už nejsou a o svátcích si pro ni byl přímo u Ivana. (Stavil by se také, ale 24.1. se vrací na loď)
Byl na mě soukromý dotaz, jak to je s ubytováním, resp. se spaním. Vzhledem k již dané otázce ohledně kávy/čaje jsem byl za správcem a je to takto:
Kapacita zatím dostačuje, s topením (jsem měl starost) není problém. Kompletní postele s povlečením ale budou bohužel pouze v rozsahu 10-15 lůžek. Zbytek budou postele s prostěradlem. (jako v HR
). Může pro zbytek poskytnout spacáky, ale mě by se do cizího moc nechtělo. Tak jestli vás můžu poprosit kdo má, vemte si spacáky.
Otázka káva/čaj. Materiál na přípravu bude k dispozici, každý si může udělat co hrdlo ráčí a pak po sobě uklidit. Placení třeba až nakonec, podle uvážení, do sbírkové kasičky. Ono to je humanitární združení a takto to řeší. http://www.oazahodonin.cz/index1.html
Pití pivo/kofola bude točené, to budou zajišťovat vodáci a tam se to předpokládám bude platit ihned.
Kapacita zatím dostačuje, s topením (jsem měl starost) není problém. Kompletní postele s povlečením ale budou bohužel pouze v rozsahu 10-15 lůžek. Zbytek budou postele s prostěradlem. (jako v HR

Otázka káva/čaj. Materiál na přípravu bude k dispozici, každý si může udělat co hrdlo ráčí a pak po sobě uklidit. Placení třeba až nakonec, podle uvážení, do sbírkové kasičky. Ono to je humanitární združení a takto to řeší. http://www.oazahodonin.cz/index1.html
Pití pivo/kofola bude točené, to budou zajišťovat vodáci a tam se to předpokládám bude platit ihned.
- alffa
- Site building team
festa píše:Můžu to vzít přes Brandýsek.
Ahoj festa,
tak jak to vypadá.

Informace „MŮŽU“, je dost neurčitá.
Potřebuji vědět na 100% jestli ano a v kolik. Jde o to, abych stačil převexlovat
Martina k tomu Calverovi. Aby nám tady nakonec nezvostal na vocet.

Tak se prosím ozvi.

Satelitní navigace
Ahoj Alfa.Koukám že máš bobky,dyk je to skoro za měsíc,takže se může ještě plno vécí změnit,třeba začátek školení.Vyjíždím z Roudnice nad Labem.Fouknu pro Tebe na 9./místo upřesníš/hopsnem do Kralup pro Antyho cca9.30 /taky dá vědět kam/a frčíme přes Prágl nach Hodonín.Mám ještě 4.místa volné.Festa.