mpako píše:jojo, uz te vidim, dik
zdravi Oresaci
ZDAR! Slunce a dobrej vitr do plachet

Moderátoři: MARIS, vilma, Pepa
pON píše:Teda mate tu obdivuhodne vysledky. Jestli mate nekdo cas vysvetlete prosim zacatecnikovi jak ta hra funguje. Myslela jsem ze to jsou oblasti, kde je vitr ve smeru a sile udavane sipkou, ale ted vidim, ze Kardio ma uplne stejny smer jako ja a jede o dva uzly rychleji.
smike píše:Tak jsem ten závěr nezvládl. Po 11 hod. jsem si nevšiml výhodnějšího větru v severnějším kvadrantu a potom i přes upozornění PetremM než mi to docvaklo, bylo pozdě. Zatím ztráta asi 450 míst... A budu rád za první tisícovku..
To je tak, když se kormidluje a ještě přitom dělá bramborový salát..
prezident píše:pON píše:Teda mate tu obdivuhodne vysledky. Jestli mate nekdo cas vysvetlete prosim zacatecnikovi jak ta hra funguje. Myslela jsem ze to jsou oblasti, kde je vitr ve smeru a sile udavane sipkou, ale ted vidim, ze Kardio ma uplne stejny smer jako ja a jede o dva uzly rychleji.
este to moze byt aj to nestastne prechadzanie medzi kvadrantami, kazdy jeden ovpylvnuje iny vietor, ak ste niekde uplne blizko seba, skus sa pohrat z plachtami. Otazka je ste obidvaja v podruci totoznej sily a smeru vetra , hodne zdaru
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host