Satelitní navigace pro začátečníky i pokročilé

Setkání, regaty, výstavy a akce pořádané v souvislosti s jachtingem

Moderátoři: MARIS, vilma, Pepa

Mám zájem o akci podobného typu

ANO
39
95%
NE
2
5%

Celkem hlasů: 41
alffa
Site building team
Reputace: 2

Re: Satelitní navigace

Příspěvekod alffa » sob led 10, 2009 2:11 pm

festa píše:Ahoj Alfa.Koukám že máš bobky,dyk je to skoro za měsíc,takže se může ještě plno vécí změnit,třeba začátek školení.Vyjíždím z Roudnice nad Labem.Fouknu pro Tebe na 9./místo upřesníš/hopsnem do Kralup pro Antyho cca9.30 /taky dá vědět kam/a frčíme přes Prágl nach Hodonín.Mám ještě 4.místa volné.Festa.

Koukáš dobře.
Dlouho jsi se neozval. Už to vypadalo, že tu nakonec zvostanu na vocet já. :D
Podrobnosti dohodneme po SZ.
Diky za zprávu. Ahoj, alffa
John
nováček na fóru
nováček na fóru
Reputace: 0

Příspěvekod John » ned led 18, 2009 8:45 pm

Jsem zde nový a rád bych se také přihlásil na setkání (2x) pokud bude ještě místo. Můžu někoho vzít z Brna autem.
Bilardos
aktívní jachtař
aktívní jachtař
Reputace: 4

Příspěvekod Bilardos » pon led 19, 2009 8:09 pm

Je už nějaký plán dalšího "doprovodného" programu? Jestli se někdo ozval, že třeba ukáže nějaké fotky či video apod.
Lakomec

Omluva

Příspěvekod Lakomec » pon led 19, 2009 10:09 pm

Baharisi, musím zrušit mojí účast v Hodoníně, moc lituji. 2.února letím na dva měsíce do Karibiku, tak nepojedu přes celou republiku a budu poslední víkend doma s dětma. Všechny zdravím a tak snad někdy příště.......
Anonym
účet uživatele zrušen
Reputace: 159

Příspěvekod Anonym » pon led 19, 2009 11:49 pm

Co se týká programu mám dojem, že se nic konkrétního nedomluvilo. Já mám asi 4 DVD z našich plaveb, nic mimořádného, ale koukat se na to dá. Pak tu mám dokument Ztroskotáme zajtra, pořad o Viktorce a snad se staví ten Ivan Orel. No a kdo co zajímavého přinese, to se asi domluvíme na místě. Mohli by něco i o loňské plavbě v Řecku...
Ale nemám strach, že by jsme se nudili a neměli si co vykládat.

Lakomče, no škoda. Co se dá dělat. Ale jsem rád, že to hlásíš. Budu rád, když tak učiní i ostatní v seznamu, co nebudou moci. V pátek sem přetáhnu seznam z první strany a o víkendu by jsme ty stavy mohli dát trochu dohromady.

Jinak nezahálím. Koupil jsem nový 13" NTB, s vestavěným GSM i GPS modulem (bomba!), rozchodil program nRoute, ale ten modul s ním nekomunikuje. Tak jsem objednal garmiňácký USB modul a pokud to půjde, můžeme si ukázat i tu "navigaci s NTB na palulubě".
MARIS
moderátor
Reputace: 5
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod MARIS » úte led 20, 2009 8:20 am

No,já jsem už ze začátku psal že budu mít výcuc z plavby do řecka,z karibiku a z historie nám.jachtingu na sev.moravě,vše tak po dvaceti min.
Bilardos
aktívní jachtař
aktívní jachtař

Příspěvekod Bilardos » čtv led 22, 2009 1:31 pm

to Baharis: pokud by bylo dobré s něčím na místě pomoci, nachystat, tak stačí napsat a není problém dorazit na místo třeba hned ráno.
Anonym
účet uživatele zrušen

Příspěvekod Anonym » čtv led 22, 2009 2:53 pm

Díky Marisi, díky Bilardosi. :thmbup:
Nemyslím, že bude něco potřeba, ale kdyby něco, tak napíšu. Zítra sem dám závěrečné shrnutí před akcí a seznam potencionálních účastníků. Aby se to pře víkend přečetlo a případně ještě reagovalo.
Anonym
účet uživatele zrušen

Příspěvekod Anonym » sob led 24, 2009 6:56 pm

- Školení o satelitní navigaci proběhne 31.1.2009 v Hodoníně/Rybářích v areálu Oáza. Začátek je v 14:00 hod, bude se promítat pomocí dataprojektoru na plátno, doplněno mým zmateným slovem. Čas nedokážu úplně přesně odhadnout. Počítám tak 2 - 3 hodiny...

- Pokud někdo i podle výše uvedených mapek Oázu nenajde (chystá se na to správné školení, protože bez navigace nemůže přežít), volejte mě na 728 264 979. Předem si zjistěte, na které ulici se nacházíte.

- Středisko bude u vchodu označené vyvěšenou vlaječkou J.I. Klidně vjeďte autem dovnitř. Upozorňuji, že areál vypadá z venku dost omšele, nelekejte se. Buduje jej z příspěvků sdružení invalidů. Vevnitř to je podstatně lepší.

- Po příjezdu bude každý přivítán po slovácku, ohnivou vodou a zinkasován o 50,- CZK/osoba na guláš. Chci ještě každému připravit visačku, aby jsme se nemuseli stále dokola představovat.

- Ubytování budete řešit s vedoucím areálu Pepou Černým. Pokud jeho podávaná ruka nebude směřovat přímo na vás upozorňuji, že je téměř nevidomý.

- Ubytování bude na postelích ve vytopené ubytovně, převážně ve vlastních spacácích (lze i půjčit). Sociální zařízení jsou společná.

- Pitný režim během celé akce budou zajišťovat subdodavatelsky vodáci formou točeného piva a Kofoly. Platit se bude asi hned hotově, kreditky neberou.

- Káva/čaj/kuchyňka bude k dispozici 24 hodin, tvorba a úklid vlastní. Na placení v Oáze používají pokladničku u vchodu do společenské místnosti. Platí se až na závěr, při odchodu. Nestává se jim, že by na tom prodělali, spíše jim tam lidé hodí nějakou kačku navíc.

- Bude vyčleněn stůl, na kterém můžete vystavit jachtařský materiál, který už nepotřebujete. Taková forma bazaru, jednání bez prostředníka.

- Po té přednášce (jak se to blíží začínám dostávat strach), bude volná zábava bez časového určení konce. Nějaké videomateriály mám já, něco slíbil Maris, něco se třeba vyvrbí až na místě. Jak jsem psal, účast přislíbil Ivan Orel, kytary/banjo jste uváděli vy, basa a další kytary jsou na místě. Pepa (Ike) dokud ještě viděl byl členem našeho vodáckého oddílu a byl náš hlavní hudebník. Naprosto všechny trampské a vodácké písničky zná a bude se předpokládám účastnit.

- Během odpoledne a večera bude hořet oheň v čumhausu (obr.1,obr.2) koho nebude bavit video a fotky, může si povídat a zpívat tam. Až se vypne projektor, může se být uvnitř, Pepa mě říkal, že minulý týden křtili nový krb.

- V dalším příspěvku uvedu v abecedním seznamu jména přihlášených. Pokud někdo v seznamu nemůže, budu rád když to nahlásí.

Zapoměl jsem na něco????
Anonym
účet uživatele zrušen

Příspěvekod Anonym » sob led 24, 2009 7:07 pm

Prosím vás, překontrolujte si seznam. Vzhledem k existenci dvou tabulek a přepisování navzájem, v tom může být trochu hokej. Teď by to už mělo být podle toho seznamu v úvodu. Ale nevím, jestli jsem něco nezapoměl opravit na základě vašich SZ a mailů.
Jméno / Počet / Ubytování
Alffa 1 1
Anty 1 1
Bilardos 2 2
Bosmen 1 0
Bronto 1 0
Calvera 1 1
Danda 1
Denis 1 1
Designer 2 0
Duda 1 0
Festa 1 0
Finn 2 2
Halladin 1 1
Irena 2 2
JanekZ 1 1
Jerryx 1 1
John 2 0
Jsekera 1 1
Kapo 1 1
Kecemic 1 0
KZV 1 0
Libor 1 1
MaPa 1 1
MARIS 1 1
MartinB 1 1
Milos 1 1
Nessie 1 1
Rafiz 1 1
Simon 1 0
Tatíneček 2 0
Teista 3 3
Vektor 2 2
Venc 1 0
Vilma 1 1
Windward 1 1

Nejde sem vložit excelácká tabulka?
Naposledy upravil(a) Anonym dne čtv led 29, 2009 10:32 pm, celkem upraveno 13 x.
Nessie
návštěvník fóra
návštěvník fóra

Příspěvekod Nessie » sob led 24, 2009 7:29 pm

Kde se u mého jména vzaly dvojky? Měly by tam být jedničky ;)
Anžto dorazím v počtu jedné osoby :D
Ahoj Nessie.

Já pořád že dvojky a ony jedničky. ;) Asi chyba při přepisování. Opraveno. B.
MaPa
návštěvník fóra
návštěvník fóra

Příspěvekod MaPa » sob led 24, 2009 10:40 pm

Prosím přidat jedničku (ubytování)-viz předběžná přihláška :D :D
Díky
Pavel
Naposledy upravil(a) MaPa dne ned led 25, 2009 4:42 pm, celkem upraveno 1 x.
jsekera
pravidelný návštěvník
pravidelný návštěvník
Reputace: 5

Příspěvekod jsekera » ned led 25, 2009 11:05 am

potvrzuji správnost čísel a reklamuji správnost jména nick je jsekera, ne sekerka ;) , ale to stejně nehraje až tak roli.
a mimom jiné jsi mě dostal tím IKEm , je to jeden z prvních lidí, se kterými jsem si zahrál na kytaru, vlastně mě k tomu dostal společně s dalšími lidmi kolem T.O. Vršava(již neexistující :cry: ) a T.J.Remonta, takže pokud se zůčastní, opravdu moc rád ho opět
potkám. omlouvám se za :off topic: , ale nemohl jsem si odpustit- moc ho pozdravuj od kluků z Koryčan (i když doufám,že budu mít příležitost říct mu to sám.
sekysh
bosmen
návštěvník fóra
návštěvník fóra

Příspěvekod bosmen » ned led 25, 2009 12:42 pm

zdraví všechny a jen jsem se chtěl zeptat zda už je rozhodnuto o začátku akce , těch 14 hodin je výborný čas.ještě jsem chtěl nabídnout svezení . jedu z kroměříže přes UH tak jestli má někdo zájem.....
teista
aktívní jachtař
aktívní jachtař
Reputace: 1

Příspěvekod teista » ned led 25, 2009 1:40 pm

Ahoj, Baharisi my přijedeme celkem 3, všichni ubytovat, spacáky vezmem, ať to zjednodušíme.
teista
designer
zkušený harcovník
zkušený harcovník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod designer » ned led 25, 2009 2:41 pm

Baharisi,
2 bez ubytování. Díky.
Anonym
účet uživatele zrušen

Příspěvekod Anonym » ned led 25, 2009 6:15 pm

Díky. Jsem dnes na cestách, doma vše opravím.

Jsekerka: Nevím který jsi ročník, ale T.O. Vršavu důvěrně znám z dob největší slávy, ještě i před jejím založením.
Svého času šerif T.O. Kon-Tiky, Prófa ;)
halladin
vytrvalý návštěvník
Reputace: 2

Příspěvekod halladin » ned led 25, 2009 7:00 pm

Beze změn ;)
libor.janko
aktívní jachtař
aktívní jachtař
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod libor.janko » ned led 25, 2009 7:01 pm

Baharisi, moc se omlouvám, ale bohužel budu muset svou účast zrušit. I když jsem se moc těšil, že se uvidím s některými z Vás. Bohužel blbá chřipka je silnější :( a nevypadá to podle mého stavu, že bych byl do příští soboty v pořádku. Ach, jo. Jsem v peřinách, dopuji se prášky a zbytek rodiny se mnou skoro nemluví, bohužel mě příští týden čekalo víc akcí, kam jsem měl jet ...
Anonym
účet uživatele zrušen

Příspěvekod Anonym » ned led 25, 2009 8:17 pm

Tak opravy:
Nessie opravena
MaPa opraven
Jsekera je i s "J" a nic jsem s tím nedělal. To je špatně?
Bosmen jede z Kroměříže, ale v seznamu jej nevidím. Něco mě ušlo?
Teista opraven
Designer opraven
Libor.Janko bohužel vyškrtnut. Když se ti do soboty uleví, klidně dojeď bez ptaní.
Janekz opraven

Excelácká tabulka mě současný stav sčítá na 40 ůčastníků a 31 nocležníků.
John
nováček na fóru
nováček na fóru

Příspěvekod John » ned led 25, 2009 9:17 pm

Moc děkuji. Potvrzuji správnost 2 ks bez noclehu ale s guláškem a znovu nabízím volné místa v autě z Brna a zpět. Pokud by byl zájem můžu krátce předvést jak funguje "vše v jednom" v mobilu jako zálohu - nouzovku a případně něco krátce o přeplavbě z Korfu na Lipary, tornádo v Chorvatku a vezmu krátké prezentačky z plaveb pokud bude zájem. Trochu se také omlouvám že jsem se pořádně nepředstavil. Jmenuji se Honza je mi 54, letos jsem strávil na vodě cca 6 týdnů. Hodně služebně cestuji a když se vrátím pozdě večer tak už nejsem schopen po práci a cestě ze sebe nic vyplodit. John Ps. za případné překlepy se předem omlouvám.

Výborně, vem všechno :D
Jen co se týká toho předvádění. Je reálné, že to ukážeš najednou 40ti lidem? B.
marks
zkušený harcovník
zkušený harcovník
Reputace: 33

Příspěvekod marks » ned led 25, 2009 9:44 pm

Baharisy myslím že Jsekera poukazoval na to, že malej sekerka s ním nepojede :lol:
Bilardos
aktívní jachtař
aktívní jachtař

Příspěvekod Bilardos » pon led 26, 2009 8:47 am

U mě žádná změna a dříve nahlášené platí.

Už jen očekávám upřesnění místa.
Finn
aktívní jachtař
aktívní jachtař
Reputace: 16

Příspěvekod Finn » pon led 26, 2009 9:31 am

Nahlášené platí, v seznamu to souhlasí, spacáky berem.
Anonym
účet uživatele zrušen

Příspěvekod Anonym » pon led 26, 2009 9:43 am

Bilardos píše:Už jen očekávám upřesnění místa.
Tak tomu nerozumím. Že by jsi zasklil můj příspěvek ze dne 04.01.09 v 6:25 pm ? :?
Naposledy upravil(a) Anonym dne pon led 26, 2009 10:25 pm, celkem upraveno 1 x.

Zpět na