Moderátoři: vilma, Pepa, david
Barunka píše: A ještě jedna rada pro Mirinkka: neříkejte přítelkyni, že je to dovolená. Aby si nemyslela, že si odpočine. To se jí asi nepovede. Jen bude svou 24hodinovou službu provádět v lepších kulisách a pokud se vše podaří, občas si skočí do vody.
alffa píše:Barunka píše: A ještě jedna rada pro Mirinkka: neříkejte přítelkyni, že je to dovolená. Aby si nemyslela, že si odpočine. To se jí asi nepovede. Jen bude svou 24hodinovou službu provádět v lepších kulisách a pokud se vše podaří, občas si skočí do vody.
To je fakt,
dovolenou přítelkyni neslibuj.
To by jsi mohl mimo řízení auta tam a zpět, vyplouvání přistávání, tahání plachet, kormidlování a navigování, mohl ještě vyfásnout kojení.![]()
Máš-li přítelkyni alá Barunka, nech jí doma v bezpečných kulisách.
Nakonec, proč vozit dříví do lesa.
vjill píše:alffa píše:Barunka píše: A ještě jedna rada pro Mirinkka: neříkejte přítelkyni, že je to dovolená. Aby si nemyslela, že si odpočine. To se jí asi nepovede. Jen bude svou 24hodinovou službu provádět v lepších kulisách a pokud se vše podaří, občas si skočí do vody.
To je fakt,
To by jsi mohl mimo řízení auta tam a zpět, vyplouvání přistávání, tahání plachet, kormidlování a navigování, mohl ještě vyfásnout kojení.![]()
Proč by ji měl nechávat doma, sem si nevšiml, že by se to Barunce nelíbilo
alffa píše:vjill píše:alffa píše:Barunka píše: A ještě jedna rada pro Mirinkka: neříkejte přítelkyni, že je to dovolená. Aby si nemyslela, že si odpočine. To se jí asi nepovede. Jen bude svou 24hodinovou službu provádět v lepších kulisách a pokud se vše podaří, občas si skočí do vody.
To je fakt,
Proč by ji měl nechávat doma, sem si nevšiml, že by se to Barunce nelíbilo
Neblbni,
to byla nadsázka.Chceš-li, žert.
![]()
No každopádně to popisuje jako práci. Ne jako dovolenou.
![]()
I mě se někdy práce líbí. Jindy zase ne.
vjill píše:Barunka je moje partnerka sem musel reagovatJinak to byla moc pohodová plavba. Můžu potvrdit
alffa píše:vjill píše:Barunka je moje partnerka sem musel reagovatJinak to byla moc pohodová plavba. Můžu potvrdit
To je v pohodě.Ale vsadím se že Barunka se umí zastat sama.
![]()
Ale fakt to nebylo ve zlém. Já jsem jen takovej rejpal.
Sám jsem odchoval dvě dcery a mimo kojení jsem si užil všeho do sytosti.
Nikdy mě ale nenapadlo, že by to neměla být dovolená když jsem zrovna pral plínky, krmil nebo přebaloval. Domníval jsem se, že to prostě patří k životu. Prostě jsem to nevnímal jako práci.
Toť vše.![]()
alffa
mirinekk píše:Ahoj všem a diky za rady. Mam radost že opravdu nemusíme mít o dítě strach a i přítelkyně už se s létem smířila.Na palubě budeme mít ještě velmi dobrého kamaráda a kamarádku takže práce bude mít přítelkyně mín. O lod se postarám já z Radkem.
S tím načasováním máte taky pravdu, ale jak někdo psal do konce ledna jsou slevy.
Ještě přemýšlíme jestli bavarku 36 nbo vektora 401? Co by jste poradily?
mirinekk píše:Ahoj, jak jsem již psal tak za týden mi to vypukneJeště jsem se chtěl zeptat jak je to z koupáním dětí v moři. Od kolika měsíců je můžete namočit do moře? Já myslím, když bude teplá voda a vše O.K. tak šestiměsíční už na chvíli může ne? Máte nějaké zkušenosti?
Ještě jak se řeší teplo v kajutě, nebo jak celkově co nejvíce dítě ochránit?
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti