No jo, no. Není mě těch dravých 16 roků...
http://www.novinky.cz/zahranicni/svet/1 ... artem.html
Moderátoři: vilma, Pepa, smike
deko píše:Zdá se, že nákladní loď plavidlo Watsonové přehlédla.
ako sa da prehliadnut 63 kilotonove plavidlo?
Libor píše:Nemýlíš se pecho. Taky jsem to tak četl.
Ono je to lehce zavádějící ..."se srazila". Je to mediálně zajímavější zpáva, než někdo " ji přehlídl a vrazil do její lodě....."....holt novináři, vyrobí zajímavost z ničeho, když to musí být.
Libor píše:Nemýlíš se pecho. Taky jsem to tak četl.
Ono je to lehce zavádějící ..."se srazila". Je to mediálně zajímavější zpáva, než někdo " ji přehlídl a vrazil do její lodě....."....holt novináři, vyrobí zajímavost z ničeho, když to musí být.
zdendaSzER píše:No tak pánové,
čekla bych více pochopení pro mladou osamělou kapitánku.
Už jste se někdo / hlavně Ty Simone / plavil na moři na lodi úplně sám???
Malá příhoda:
vyplouvám na plachty s katamaránem z Modré Laguny /zátoka V.Drvenik / směr Vis-Komiža, před sebou vidím / vlevo i pravo/ i před sebou čisto..
Dám autopilot, uklízím lana, a co se nestalo...
V linii ostrovů Orud, Mačaknar a Stipanska je mělčina cca 6,5 m, a právě na ni rychle připlula a hodila kotvu motorová jachta a borci s nahozenýma prutama lovili ryby...
Tak a kdo by byl v právu, já nebo on když mi v mém kurzu hodil kotvu...
Odpověď znám, a vím co se dá všechno na moři stát, proto se pozastavuji nad příspěvkem Simona...
PS: to Simon
/v noci uprostřed Atlantiku Ti hrozí úplně stejné nebezpečí jako třeba 5 Nm před cílem plavby, taková malá paleta, plující půl metru pod hladinou Ti udělá takovou dírku do trupu, že do tří munut jsi bez lodi, pane Simone.../
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů