Že to bude kurz i se stravou se presentovalo hned na začátku. Jen jsem si tak lehce v soukromí pozvedl obočí údivem a nekomentoval. Ale předpokládal jsem, že na to bude další člověk. Je to novátorské, nikdy jsem neslyšel že by skipper stabilně vařil, no ale tak si to Designer vymyslel a tak to také má.
O to víc chvály se pěje.
Já osobně slibuji, že takto to nikdy dělat nebudu.
Od převzetí lodě do jejího předání mám odpovědnost za ni i za celou posádku. Není minuty, abych se nedíval, co kolem nás pluje. Stojím stále vedle nebo za kormidelníkem (začátečníkem), kontroluji každý pohyb kormidelního kola (obvzlášť při zadních kurzech). Když je nečas, déšť, posádka je schovaná a já stojím za kormidlem. Velmi zřídka se stává, že bych si v noci zdřímnul v kokpitu. O kajutě ani nemluvě. Teď - snad poprvé - při plavbě na Palagružu jsem si na dvě hoďky zdřímnul v salonu. Ale to bylo naprosto čistý horizont a v kokpitu hlídal Kapo, kterému jsem důvěřoval. Každý člen posádky si může kdykoliv během dne i noci odskočit zdřímnout - spát. Číst si, opalovat se na přídi, koupat se během plavby, to je jedno. Já musím celý den hlídat, vybrat bezpečné kotviště a bezpečně zakotvit. A tím to pánové a dámy pro mě končí. (pokud mám tedy jistotu, že kotva drží, jinak ani v noci nemám klid)
Stále musím mít na paměti, že jako skipper odpovídám i za chyby druhých. Není možné se vyvinit, ať se stane co se stane. To mě musí - a také zaměstnává po celý týden naprosto dostatečně. Možná to zní trochu románově, ale já to tak cítím a nepřipustím žádnou fatální chybu.
Chtěl jsem jen nastínit můj pohled na činnost na palubě, na odpovědnost a povinnosti skippera. Nikomu to nevnucuji, nikomu neříkám že jiné řešení je špatné. Jen můj pohled...