LARA 30

Zde se můžete představit a ukázat svou loď ...

Moderátoři: vilma, Pepa, smike

maak
návštěvník fóra
návštěvník fóra
Reputace: 0

LARA 30

Příspěvekod maak » pon lis 02, 2009 9:27 pm

Ahoj vsem,
hrozně dlouho jsem přemýšlel co dát přítelkyni ke kulatým narozeninám(a taky udelat si radost sam!!)tak jsem ji sehnal krásnou starou belugu.Chudinka byla v hrozném stavu(myslím ta lod!!) Původně jsem myslel, že ji stihnu dodělat do narozenin a že ji přitelkyně uvidí až hotovou a plavby schopnou, ale bylo (a pořád je) na ní práce jak na chrámu, tak jsme na ní, pod ní a kolem ní strávili společně pěknou dovolenou :) Vždycky když jsem něco začal objevil jsem další a další nutnosti rekonstrukce, nakonec jsem se dostal do fáze, kdy jí vlastně stavím znovu. Jak vypadala v průběhu jednotlivých zásahů a co jsem s ní všechno udělal si můžete prohlédnout v naší galerii. Teď je pod plachtou a čeká na finální úpravy a doufáme, že na jaře 2010 ji pustíme na vodu!
http://picasaweb.google.com/MAKOVKY
Naposledy upravil(a) maak dne ned říj 31, 2010 8:11 pm, celkem upraveno 1 x.
Libor
bez hodnocení
Reputace: 191
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Libor » pon lis 02, 2009 10:05 pm

Moooc pěkná :good: Ta dovolená na ní, pod ní a kolem ní musela být moc prima :thmbup:
Lucifer
pravidelný návštěvník
pravidelný návštěvník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Lucifer » pon lis 02, 2009 10:21 pm

Pěkná práce! :clap: Doufám, že vás na Slapech potkáme!
simon
aktívní jachtař
aktívní jachtař
Reputace: 1

Re: LARA 30

Příspěvekod simon » pon lis 02, 2009 10:44 pm

maak píše:Ahoj vsem,
hrozně dlouho jsem přemýšlel co dát přítelkyni ke kulatým narozeninám(a taky udelat si radost sam!!)tak jsem ji sehnal krásnou starou belugu.Chudinka byla v hrozném stavu(myslím ta lod!!) Původně jsem myslel, že ji stihnu dodělat do narozenin a že ji přitelkyně uvidí až hotovou a plavby schopnou, ale bylo (a pořád je) na ní práce jak na chrámu, tak jsme na ní, pod ní a kolem ní strávili společně pěknou dovolenou :) Vždycky když jsem něco začal objevil jsem další a další nutnosti rekonstrukce, nakonec jsem se dostal do fáze, kdy jí vlastně stavím znovu. Jak vypadala v průběhu jednotlivých zásahů a co jsem s ní všechno udělal si můžete prohlédnout v naší galerii. Teď je pod plachtou a čeká na finální úpravy a doufáme, že na jaře 2010 ji pustíme na vodu!
galerie LARA30 - Making of...

pekna lod a spousta prace k tomu :)
co jsi daval na tu obsivku, na hola prkna jen tmel (jaky) a na nej zakldovku + vrchni barvu? nepopraska to?
maak
návštěvník fóra
návštěvník fóra

Příspěvekod maak » úte lis 03, 2009 7:06 am

Ahoj,
tak na spodek jsem použil 3cm tlusta dubová prkna a vše přelaminoval(min 4 vrstvy skelné tkaniny).Tmely používám dva,jeden klasický polyester a druhý speciální se skelným vláknem na místa kde by to mohlo praskat(vůbec nejde brousit!!).Jako základ jsem dal plnič na plasty a pak dvousložkovou akrylátovou barvu.Nepoužil jsem žádné barvy na lodě,ale mám kamaráda který má firmu s autolaky a ten mi vybral barvu která prý na lodi vydrží.Nalakoval jsem letos touhle barvou na Slapech ješte jednu lod a ta byla sezonu na vodě a dopadlo to skvěle.Pokud budeš chtít znát značky tmelů a barev co jsem použil tak budeš muset počkat než se dostanu do garaže a zjistím to.Jo a ted jen pro odvážné!!! Letos jsem sehnal ještě jednu lod a ta je ke shlédnutí v té samé galerii,ale pod názvem Katy(n).Pokus si do ted ještě někdo nemyslel že jsem magor tak po shlédnutí téhle už si to bude myslet úpně každý :crazy:
designer
zkušený harcovník
zkušený harcovník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod designer » úte lis 03, 2009 7:18 am

Katy a její (vaše) plavba, těhotná žena-jseš opravdu naprostej magor :lol: moc rád se s tebou seznámím
maak
návštěvník fóra
návštěvník fóra

Příspěvekod maak » úte lis 03, 2009 7:24 am

jsem pro :) zajdem na pivo a vemu s sebou kamaráda, kterej je úplně stejnej jako já a pokecáme
ficcus
zkušený harcovník
zkušený harcovník
Reputace: 40
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod ficcus » úte lis 03, 2009 7:35 am

Ahoj maaku, Kate má krásný tvar a ty jseš opravdu blázen :D
Fandím ti ;)
designer
zkušený harcovník
zkušený harcovník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod designer » úte lis 03, 2009 7:38 am

obě maj´ krásný tvar :)
nebudeš v Brně?
jurin
návštěvník fóra
návštěvník fóra

Příspěvekod jurin » úte lis 03, 2009 8:15 am

tak jsem si to prohlédl a musím konstatovat, že jsou chvíle kdy by se měli optimisté popravovat, neb i my ostatní se pak chystáme provádět nepředloženosti
ficcus
zkušený harcovník
zkušený harcovník
Reputace: 40
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod ficcus » úte lis 03, 2009 9:13 am

designer píše:obě maj´ krásný tvar :)
nebudeš v Brně?

bylo-li to na mne ... tak nebudu, protože jsem zatopil v dílně a po letní pauze se vrhám na stavbu H16 ;)
simon
aktívní jachtař
aktívní jachtař
Reputace: 1

Příspěvekod simon » úte lis 03, 2009 9:26 am

maak píše:Ahoj,
tak na spodek jsem použil 3cm tlusta dubová prkna a vše přelaminoval(min 4 vrstvy skelné tkaniny).Tmely používám dva,jeden klasický polyester a druhý speciální se skelným vláknem na místa kde by to mohlo praskat(vůbec nejde brousit!!).Jako základ jsem dal plnič na plasty a pak dvousložkovou akrylátovou barvu.Nepoužil jsem žádné barvy na lodě,ale mám kamaráda který má firmu s autolaky a ten mi vybral barvu která prý na lodi vydrží.Nalakoval jsem letos touhle barvou na Slapech ješte jednu lod a ta byla sezonu na vodě a dopadlo to skvěle.Pokud budeš chtít znát značky tmelů a barev co jsem použil tak budeš muset počkat než se dostanu do garaže a zjistím to.Jo a ted jen pro odvážné!!! Letos jsem sehnal ještě jednu lod a ta je ke shlédnutí v té samé galerii,ale pod názvem Katy(n).Pokus si do ted ještě někdo nemyslel že jsem magor tak po shlédnutí téhle už si to bude myslet úpně každý :crazy:

urcite zajima ... nejsem teda magor tvych rozmeru :), ale taky mam pred barakem jeden vrak na ktery se uz roky chystam :)
Svobodak
aktívní jachtař
aktívní jachtař
Reputace: 46
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Svobodak » úte lis 03, 2009 11:26 am

Paradni blaznovina. Kazdopadne vysledek bude stat za to. Moc hezky darecek, moc hezka a prijemna prace, fandim :good: .
Asi jen skoda, ze nemas k dispozici uzavrene temperovane prostory. Mohl sis hrat i pres zimu.

A ten ridgeback mne taky zaujal. Ja mam jednoho takoveho drahouska doma, a ten leze pod stul, i kdyz vytahuju zahradni hadici.
Zda se, ze tomu Tvemu voda vrasky nedela.
designer
zkušený harcovník
zkušený harcovník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod designer » úte lis 03, 2009 2:10 pm

ficcus píše:
designer píše:obě maj´ krásný tvar :)
nebudeš v Brně?

bylo-li to na mne ... tak nebudu, protože jsem zatopil v dílně a po letní pauze se vrhám na stavbu H16 ;)

mě později došlo, že to vypadá jako dotaz na tebe ;)
původně jsem to myslel na pána tvarů
maak
návštěvník fóra
návštěvník fóra

Příspěvekod maak » úte lis 03, 2009 8:54 pm

Jo v sobotu na dálnej východ do Brna dorazíme i s naším malinkým námořníkem :)
jen k těm tvarům,jsou dle mého názoru opravdu nádherný!!Beluga byla dárek,ale Katy(n)to byla láska na první pohled.Chudinka ležela 10 let pod stromem na zahradě a postupně byla rozkradena o všechno kování a vnitřní vybavení.K dovršení destrukce ji nákladák urazil špičku a dělníci ji používali jako kontejner,prostě hrůza!! :gun:
Naposledy upravil(a) maak dne úte pro 14, 2010 5:38 pm, celkem upraveno 1 x.
maak
návštěvník fóra
návštěvník fóra

Příspěvekod maak » ned říj 31, 2010 8:17 pm

Ahoj všem,
omlouvám se že jsem sem už dlouho nedal žádný lodní přírustek, tak to napravuji.Letos jsem dával celé léto dohromady sasanku a tak na výše uvedeném odkazu se můžete podívat jak to dopadlo.

Zpět na