Vida o tom clanku jsem ani nevedel - diky za informace. Rad si poctu
Nicmene koukam, ze po dobu co jsem byl v Egypte nam to na foru trochu usnulo a to je skoda. Takze mozna poskytnu par novych informaci:
Jsem ted na par dni v CR. Duvodem proc jsem tady neni jen ohromna unava z zivota na konci sveta mezi arabi. (Kdo tam byl, vi o cem mluvim). Duvodem je i snaha sehnat zase trochu penez na La Grace. Tentokrat bych uz nerekl ze na stavbu. Lod je dokoncena. Tedy samozrejme mysleno tak, ze by mohla odplout. Prace na Grace se nikdy nezastavi a kdo ma svou lod tak vi, ze zadna neni nikdy dokoncena. Vzdycky se bude neco dodelavat, predelavat a vylepsovat. Penize se nam opet krati, protoze si mistni zvykli lidi na pravydelny prijem a vubec nepochopili, ze az prestanou pracovat, penize uz nebudou. Ten stav nastal uz pred davnem ale oni si na nas porad vymysleji nejake chytrosti, za co by jsme meli jeste platit. To v zaveru navysuje cenu lodi o nesmyslne polozky a me pridelava praci v podobe hloupych jednani s nesolidnimi "trhovci" No, trochu jsem to predpokladal a vsichni me upozornovali ze to nebude snadne jednat s lidmi co se nestydi si rict o penize.

Kdo jste byl v egypte, vite o cem mluvim
Jinak kdo jste videl nejake posledni fotky, vite ze lod uz pomalu dostava svou konecnou podobu. Proc rikam pomalu? Vlasne by mohla byt natrena behem par dni, ale ja natery umele zdrzuju. Lod je:
vykytována, prebrousena, vykytována, prebrousena, vykytována, prebrousena, vykytovana, prebrousena, vykytována, prebrousena,

natrena zakladem a dal se pokracovat bude, az bude jiste, ze ji hned spustime. V Egypte je totiz pres leto bezne 40°C vedro a natery by na dreve rychle popraskali.
V ceste do vody La Grace ale nebrani jen penize. Aby lod prekonala poslednich par metru k vode potrebujem zase najmout delniky a ty se prave rozhodli oslavovat Ramadan. Mesic bez jidla, piti, sexu ale take bohuzel prace! Na to abychom posoupli nasim 12tunovym mazlickem je potrebujeme
Takze nam drzte palce, nebo pojdte pomoc. Nemate-li cas ci silu, staci poslat penize
Ahoj Pepa
P.S. pokud mi nekdo misto penez poslete jednoduchy (ale v hlupaka jasny) navod, jak sem na forum vlozit fotky, poslu vam par soucasnych obrazku z Egypta. A vsem se omlouvam, ze
www.LaGrace.cz je tak neaktualni. I web nam obhospodaruji dobrovolnici a protoze je to zadarmo, je pro me tezke je honit, kdyz vim, co to da prace