https://spreadsheets.google.com/ccc?key ... li=1#gid=0
Dovoluji si upozornit, pokud to ostatním uniklo, na zajímavou posádku, obsazení, pod vedením tatínečka, nalodi č. 04. Vypadá to, že se máme na co těšit...

Moderátoři: MARIS, vilma, Pepa
Libor píše:Vše nahlášené eviduji a mělo by to být v přehledu / tabulce kompletz zde
https://spreadsheets.google.com/ccc?key ... li=1#gid=0
Dovoluji si upozornit, pokud to ostatním uniklo, na zajímavou posádku, obsazení, pod vedením tatínečka, nalodi č. 04. Vypadá to, že se máme na co těšit...
mirinekk píše:Martine, máš tam překlepAsi si chtěl napsat člen Tiché vody
Jinak pod ostatní se podepisuji. Už jsem psal na Yachtnet aby toto běžné vybavení bylo v podmínkách pronájmu
Standa83 píše:Chvilku mi trvalo, než jsem si uvědomil, že mi je průkaz VMP malý, že si nemůžu vypůjčit větší loď a neměl bych plout větší vzdálenosti od pevniny. Proto bohužel nemůžeme plout společně, mám alespoň v plánu se vrátit v týdnu do Šibeniku a tam si udělat HR papíry a třeba další ročník nebudu chybět![]()
mirinekk píše:Standa83: Ahoj Stando mi vyplouváme taky ze Šibeniku. Dle času převzetí lodě, počasí a trasy regatky uvidíme zda se hned v sobotu pustíme dolů na jich nebo nebo zůstaneme někde na ostrovech před Šibenikem. Pokud by jsme zůstali třeba na Žirje budeme rádi když se k nám připojiš aspoň na jeden večer. Když tak v marině hledej Salonu45-URSA.
Vajan píše:Spoustu dulezitych informaci najdes tady na foru v oddile Zkousky na chorvatske papiry.
Nase Valasska strela take vyplouva ze Sibeniku, bude na ni vlat prislusna vlajka.
Denis píše:Kolok posielať nemusíš, už len to že chceš nás teší . Prvoplánovo je regatka spoluplavba, druhotne je to aj o tom hromadným objednaním získať vysokú zlavu a preto je regatka určená všetkým, aj tým čo pôjdu sólo. Tak si to užite a šťastne rozšír zbierku preukazov.
pavel99 píše:Bavaria 38 - ANA není volná, už ji mám zaplacenou.
pavel99 píše:Bavaria 38 - ANA není volná, už ji mám zaplacenou.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů