Dotaz: Barcelona world race
Moderátoři: MARIS, vilma, Pepa
Dotaz: Barcelona world race
Aoj,mám prosím dotaz. Dleduji Barcelona world race, ale približně od kapverdských ostrovú se stratily lodičky. Zvoral jsem něco já a nebo tam mají něco zacpaný oni? Děkuji za odpovědˇ.
Nesleduji a protože jsi nenapsal odkaz, tak ani nepomůžu.
Jen citace z Pravidla č.2:
"Kdo pomůže", "mám otázku", "žádost o radu", jsou typické příklady naprosto nevhodných /bezobsažných/názvů témat. Pokud název tématu neodpovídá zamýšlenému obsahu, může být změněn zakladatelem , moderátory nebo administrátory.
Takže ti upravuji název vlákna a když dáš i ten odkaz, může se někdo přihlásit.
Jen citace z Pravidla č.2:
"Kdo pomůže", "mám otázku", "žádost o radu", jsou typické příklady naprosto nevhodných /bezobsažných/názvů témat. Pokud název tématu neodpovídá zamýšlenému obsahu, může být změněn zakladatelem , moderátory nebo administrátory.
Takže ti upravuji název vlákna a když dáš i ten odkaz, může se někdo přihlásit.

dotaz Barcelona world race
Baharisi prosím odpustˇ internetově nevzdělanému starci. Já su štˇastné když se mně podaří vůbec něco sesmolit. Barbudo.
Není co odpouštět, mé sdělení mělo pouze informativní charakter.
B.
Není co odpouštět, mé sdělení mělo pouze informativní charakter.

Barcelona world race
To Alfa,
jsem ročník 1933 tak si představ co si myslím o Tvém příspěvku.
- alffa
- Site building team
- Reputace: 2
Re: Barcelona world race
Barbudo píše:To Alfa,
To netuším (raději). Ale neměl jsem na mysli účast v realu. Pouze virtualně.
Když zvládáš přispívat sem, tak virtuální plavbu taky.

alffa
BARCELONA WORLD RACE
Milý Alfo, chci sledovat reálný závod (s počítačem umím velmi omezeně)proto jsem prosil o pomoc a místo pomoci mně Baharis sprdnul a tvoji reakci jsem pochopil jako posměch. Já v tom opravdu příšerně tápu a nemám nikoho kdo by poradil a tak je mi smutno. B.
Barbudo, Barbudo...
Skláním se s úctou před tvými šedinami, málokdo by mě tu mohl dělat otce. Toho svého (ni matku) se mě k PC dotlačit nepodařilo, takže velký obdiv.
Ale nemůžeš považovat za sprdávání, když ti slušně vysvětlím, že název vlákna je třeba lépe specifikovat.
Nemůže ti nikdo neznalý pomoci, když nenapíšeš odkaz na problém, který chceš vyřešit.
No a nakonec, uživatel "panak-ml" ti odpověděl. Potřebuješ ještě něco dalšího? Nesmuť a ptej se.
Bavme se úplně normálně, pragmaticky, bez nějakého hledání podtextů a ono to půjde. Nehledejme problémy tam kde nejsou.
Skláním se s úctou před tvými šedinami, málokdo by mě tu mohl dělat otce. Toho svého (ni matku) se mě k PC dotlačit nepodařilo, takže velký obdiv.
Ale nemůžeš považovat za sprdávání, když ti slušně vysvětlím, že název vlákna je třeba lépe specifikovat.
Nemůže ti nikdo neznalý pomoci, když nenapíšeš odkaz na problém, který chceš vyřešit.
No a nakonec, uživatel "panak-ml" ti odpověděl. Potřebuješ ještě něco dalšího? Nesmuť a ptej se.
Bavme se úplně normálně, pragmaticky, bez nějakého hledání podtextů a ono to půjde. Nehledejme problémy tam kde nejsou.
Baarcelona world race
Milý Baharisi, s tím sprdáváním to nesmíš brat tak vážně a ta odpovědˇ od toho mladýho mně bohužel vůbec nic neříká. B.
Barcelona world race
Nevím jak ty lodičky dostat na tu mapu.
Barcelona world race
V tom je právě ten problém, já když kliknu na odkaz tak tam mám to co ty ale bez těch lodiček, ze zčátku tam byly ale potom se stratily a já nevím proč a co s tím.
- Gargi
- návštěvník fóra
- Reputace: 0
mne se ty lodičky normálně zobrazujou. Takže u nich asi chyba nebude.
Možná jsi omylem něco zmáčknul a přepnul se někam že to nefunguje ! S tím se dá ale těžko takhle na dálku radit.
Nevím jestli ti pomůžou takovéty obecné rady jako vymazat cookies, zkontolovat podporu javascriptů apod?
Obdivuju každého v tomto věku, kdo sedne k PC. Sám pomáhám rodičům s problemama na PC, často k nim jedu když omylem něco přetáhnou myší nebo něco blbě kliknou a nevědí jak dál... vím jaké to je ale jak říkám bez toho abych viděl přesně co se děje se těžko radí
Možná jsi omylem něco zmáčknul a přepnul se někam že to nefunguje ! S tím se dá ale těžko takhle na dálku radit.
Nevím jestli ti pomůžou takovéty obecné rady jako vymazat cookies, zkontolovat podporu javascriptů apod?
Obdivuju každého v tomto věku, kdo sedne k PC. Sám pomáhám rodičům s problemama na PC, často k nim jedu když omylem něco přetáhnou myší nebo něco blbě kliknou a nevědí jak dál... vím jaké to je ale jak říkám bez toho abych viděl přesně co se děje se těžko radí

- TashonkaWitko
- aktívní jachtař
- Reputace: 8
- TashonkaWitko
- aktívní jachtař
ehmm .. nevim proc zrovna tohle vlakno nepovoluje editaci ... takze musim namisto drobneho doplneni novy prispevek
Gargi - to samy moje mama. K 68-nam dostala pocitac. Ale zvlada - jen obcas vola o omoc. Ale ja ji nekdy podziram, ze ona ty "neresitelne situace" dela schvalne
Proto abych prijel na kafe
Barbudo - smekam pred Tvoji snahou a chuti se poustet do techto veci.
Nenech se otravit. Oni ty pocitace umi potrapit i nas, mladsi 
Gargi - to samy moje mama. K 68-nam dostala pocitac. Ale zvlada - jen obcas vola o omoc. Ale ja ji nekdy podziram, ze ona ty "neresitelne situace" dela schvalne

Barbudo - smekam pred Tvoji snahou a chuti se poustet do techto veci.

Já to nesleduji, teď na to hledím poprvé a snažím se najít způsob, jak ty lodě "dostat" z obrazovky.
V seznamu RANKING (vlevo nahoře) lze něco dělat.
- Klikem na ikonku "123" se zobrazí pouze první tři lodě.
- Klikem na startovní praporek se zobrazí zase všechny.
- Klikem na konec jednotlivých řádků se zobrazují a mizí jednotlivé lodě.
- Kliken na čtvereček pod seznamem lodí se zobrazuje 3D a 2D náhled.
- Když tak si Barbudo ještě zvětši ten obrázek co jsem sem dal a porovnej si jednotlivá tlačítka ON/OFF se svým stavem.
To je zatím vše na co jsem došel.
V seznamu RANKING (vlevo nahoře) lze něco dělat.
- Klikem na ikonku "123" se zobrazí pouze první tři lodě.
- Klikem na startovní praporek se zobrazí zase všechny.
- Klikem na konec jednotlivých řádků se zobrazují a mizí jednotlivé lodě.
- Kliken na čtvereček pod seznamem lodí se zobrazuje 3D a 2D náhled.
- Když tak si Barbudo ještě zvětši ten obrázek co jsem sem dal a porovnej si jednotlivá tlačítka ON/OFF se svým stavem.
To je zatím vše na co jsem došel.
Barcelona world race
Mám na obrázku totéž a lodičky a trasy tam nejsou a když kliknu na oko tak se nic neděje, to mně nejde na rozum, že to máš s lodičkama a já ne, to je celej problém kvůli kterému tady dělám dusno.
- TashonkaWitko
- aktívní jachtař
Barbudo - dovolill bych si jednu pitomou radu .. zavri inet prohlizec a vypni pocitac. Pak ho znovu zapni a zkus to znovu. Obcas se stane, ze prohlizec z niceho nic prestane tyhlety netypicky stranky s dynamickym obsahem zobrazovat spravne. Pak by to mohlo pomoci ....
Pokud to nepomuze, zkusil bych zmenit internetovy prohlizec - pravdepodobne pouzivas Internet Explorer. Nevim zda jsi schopen stahnout a instalovat treba FireFox. Explorer je zvlastni program s obcas ne vzdy pochopitelnym chovanim.
Pokud to nepomuze, zkusil bych zmenit internetovy prohlizec - pravdepodobne pouzivas Internet Explorer. Nevim zda jsi schopen stahnout a instalovat treba FireFox. Explorer je zvlastni program s obcas ne vzdy pochopitelnym chovanim.
Všechno asi bude nesmysl. I to tvé zoomování Vovsky. On tam nemá ani trasy a ty jsou vidět i při max. oddálení.
Ať udělám co udělám, vždy když stránku zavřu a znovu otevřu, naskočí mě jejich nastavené základní nastavení, kdy je vše vidět.
Tak snad to vyčistění cookies, co navrhoval Gargi.
Jaký máš operační systém? Používáš Windows (jaké), nebo Firefox?
Ať udělám co udělám, vždy když stránku zavřu a znovu otevřu, naskočí mě jejich nastavené základní nastavení, kdy je vše vidět.
Tak snad to vyčistění cookies, co navrhoval Gargi.
Jaký máš operační systém? Používáš Windows (jaké), nebo Firefox?
Zdá se to být jasné. Na popud Tashonky jsem to spustil ve IE a je to přesně jak píše Barbudo. Ani lodě, ani trasy.
Takže používáš Internet Explorer a v něm to nejede ani mě.
Doporučuji stáhnout českou verzi Firefox: http://www.mozilla.cz/stahnout/firefox/
Takže používáš Internet Explorer a v něm to nejede ani mě.
Doporučuji stáhnout českou verzi Firefox: http://www.mozilla.cz/stahnout/firefox/
- TashonkaWitko
- aktívní jachtař