FAJN regatka portálu JI - 2011

Nová sekce pro naši první větší akci na moři.
Pokyny, seznamy účastníků, oddíl pro přípravu kapitánů atd.

Moderátoři: MARIS, vilma, Pepa

Libor
bez hodnocení
Reputace: 191
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Libor » stř pro 22, 2010 10:29 pm

Vše nahlášené eviduji a mělo by to být v přehledu / tabulce kompletz zde
https://spreadsheets.google.com/ccc?key ... li=1#gid=0

Dovoluji si upozornit, pokud to ostatním uniklo, na zajímavou posádku, obsazení, pod vedením tatínečka, nalodi č. 04. Vypadá to, že se máme na co těšit... ;)
mirinekk
aktívní jachtař
aktívní jachtař
Reputace: 0

Příspěvekod mirinekk » stř pro 22, 2010 11:25 pm

Tak ti Libore móóóc děkuju. Teď to bude vypadat že embargo jsem porušil já :shock: Stando opravdu v tom nemám prsty :( Toto je práce Libora. Myslím že si dost všímá každého z posádky loňské Tiché vody. Proč nám to dělá, co nám nemůže zapomenout? :? Přitom se měl u nás jak v bavlnce :mad: Co sním? :gun: ?
tatinecek
pravidelný návštěvník
pravidelný návštěvník
Reputace: 6

Příspěvekod tatinecek » čtv pro 23, 2010 8:27 am

aaaaaa :) To měla být SZ
Martin88
aktívní jachtař
aktívní jachtař
Reputace: 18

Příspěvekod Martin88 » čtv pro 23, 2010 9:06 am

Libor píše:Vše nahlášené eviduji a mělo by to být v přehledu / tabulce kompletz zde
https://spreadsheets.google.com/ccc?key ... li=1#gid=0

Dovoluji si upozornit, pokud to ostatním uniklo, na zajímavou posádku, obsazení, pod vedením tatínečka, nalodi č. 04. Vypadá to, že se máme na co těšit... ;)

Jestli to je skutečně tak,jak je uvedeno na seznamu, tak si dovoluji jako člen posádky lodi Tiché větry upozornit,
že kadeřnické a nail studio, studio thajských masáží a sauna se nachází na lodi Salona 45 vedené kpt. mirinkkem a zároveň /a věřím že mluvím za celou posádku/ se zavazujeme, že nebudeme po celou dobu plavby vylévat do moře pomeje. :lol: :lol: :lol:
mirinekk
aktívní jachtař
aktívní jachtař

Příspěvekod mirinekk » čtv pro 23, 2010 10:04 am

Martine, máš tam překlep :o Asi si chtěl napsat člen Tiché vody :D Jinak pod ostatní se podepisuji. Už jsem psal na Yachtnet aby toto běžné vybavení bylo v podmínkách pronájmu :mad:
Libor
bez hodnocení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Libor » čtv pro 23, 2010 10:08 am

Ještě chvíli a startovné pro Vás bude dvojnásobné.... ;)
JardaF
zkušený harcovník
zkušený harcovník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod JardaF » čtv pro 23, 2010 10:19 am

Ještě chvíli a manželky vás na regatku vůbec nepustěj! :D
Martin88
aktívní jachtař
aktívní jachtař

Příspěvekod Martin88 » čtv pro 23, 2010 10:25 am

mirinekk píše:Martine, máš tam překlep :o Asi si chtěl napsat člen Tiché vody :D Jinak pod ostatní se podepisuji. Už jsem psal na Yachtnet aby toto běžné vybavení bylo v podmínkách pronájmu :mad:

nepřeklep :D jen jsem s Tebou změnu názvu ještě neprobíral, mohlo by to být výhodné vzhledem ke startovnému,
které se do jara pravděpodobně ještě několikrát navýší :lol: :mad:
tatinecek
pravidelný návštěvník
pravidelný návštěvník
Reputace: 6

Příspěvekod tatinecek » čtv pro 23, 2010 12:57 pm

Tichá voda břehy mele, tiché větry .............
Nu je to na vás. Dokonce istudio jste si připravili? A jak nás doženete, když jedeme z Kaštely a vy z Šibeniku? Ha? :crazy:
Martin88
aktívní jachtař
aktívní jachtař

Příspěvekod Martin88 » čtv pro 23, 2010 1:19 pm

tatinecek píše:Tichá voda břehy mele, tiché větry .............
Nu je to na vás. Dokonce istudio jste si připravili? A jak nás doženete, když jedeme z Kaštely a vy z Šibeniku? Ha? :crazy:

myslím, že s tím materiálem, co máš na crewlistu, ani nevypluješ z maríny :lol:
Standa83
návštěvník fóra
návštěvník fóra
Reputace: 5

Příspěvekod Standa83 » úte pro 28, 2010 2:33 pm

Zdravím všechny přítomné,
doufám, že nikomu neuvízla v krku kost z velryby :)

V tento mezisváteční čas bych se rád představil na tomto skvělém webu, moderátoři mi snad prominou, že v tomto vlákně.

Jsem snad nejdéle registrovaný nováček, bez jediného příspěvku :oops: Neměl jsem ale žádné velké zkušenosti, nejsem typ člověka co by se musel někde zviditelňovat a navíc, neměl jsem světu co sdělit, se svými ne příliš velkými zkušenostmi. Proto jsem pouze hltal pro mě velmi přínosné informace.

K jachtingu jsem přičuchnul na týdenním kurzu s univerzitou a hned jsem věděl, že na lodi nebudu naposledy. Kurz jachtingu byl a snad i bude na pořád jediným, který jsem absolvoval s nadšením několikrát :lol: Poté jsem si udělal VMP a jezdíval si odpočinout s přáteli na vypůjčené plachetnice na Orlík. Inspiraci a informace jsem nalezl kde jinde, než zde :good:
Zářijových plaveb už bylo dost, rádi chceme zkusit i nějakou jarní plavbu a proto jsem začal zvažovat FAJN regatku 8)

Chvilku mi trvalo, než jsem si uvědomil, že mi je průkaz VMP malý, že si nemůžu vypůjčit větší loď a neměl bych plout větší vzdálenosti od pevniny. Proto bohužel nemůžeme plout společně, mám alespoň v plánu se vrátit v týdnu do Šibeniku a tam si udělat HR papíry a třeba další ročník nebudu chybět :good:

Bohužel jak je psáno výše, těžko uvidím celou flotilu :( Stejně by sme s Bavárkou 36 nestíhali vysoké tempo krásných velkých lodí a jen zdržovali a překáželi :( Snad mi tedy nebudete mít za zlé, že se uvidím maximálně s Šibenickou posádkou :oops:

Pro to všechno jsem zvolil příhodný název posádky na Cože?! :hmm:

PS: rád pošlu organizátorům nějaký kolek :mad:
Denis
zkušený harcovník
zkušený harcovník
Reputace: 153

Příspěvekod Denis » úte pro 28, 2010 7:17 pm

Kolok posielať nemusíš, už len to že chceš nás teší :) . Prvoplánovo je regatka spoluplavba, druhotne je to aj o tom hromadným objednaním získať vysokú zlavu a preto je regatka určená všetkým, aj tým čo pôjdu sólo. Tak si to užite a šťastne rozšír zbierku preukazov.
mirinekk
aktívní jachtař
aktívní jachtař

Příspěvekod mirinekk » stř pro 29, 2010 10:44 am

Standa83: Ahoj Stando mi vyplouváme taky ze Šibeniku. Dle času převzetí lodě, počasí a trasy regatky uvidíme zda se hned v sobotu pustíme dolů na jich nebo nebo zůstaneme někde na ostrovech před Šibenikem. Pokud by jsme zůstali třeba na Žirje budeme rádi když se k nám připojiš aspoň na jeden večer. Když tak v marině hledej Salonu45-URSA.
Vajan
návštěvník fóra
návštěvník fóra

Příspěvekod Vajan » stř pro 29, 2010 12:53 pm

Standa83 píše:Chvilku mi trvalo, než jsem si uvědomil, že mi je průkaz VMP malý, že si nemůžu vypůjčit větší loď a neměl bych plout větší vzdálenosti od pevniny. Proto bohužel nemůžeme plout společně, mám alespoň v plánu se vrátit v týdnu do Šibeniku a tam si udělat HR papíry a třeba další ročník nebudu chybět :good:

Spoustu dulezitych informaci najdes tady na foru v oddile Zkousky na chorvatske papiry.
Nase Valasska strela take vyplouva ze Sibeniku, bude na ni vlat prislusna vlajka.
Naposledy upravil(a) Vajan dne stř pro 29, 2010 4:24 pm, celkem upraveno 1 x.
Standa83
návštěvník fóra
návštěvník fóra
Reputace: 5

Příspěvekod Standa83 » stř pro 29, 2010 4:42 pm

mirinekk píše:Standa83: Ahoj Stando mi vyplouváme taky ze Šibeniku. Dle času převzetí lodě, počasí a trasy regatky uvidíme zda se hned v sobotu pustíme dolů na jich nebo nebo zůstaneme někde na ostrovech před Šibenikem. Pokud by jsme zůstali třeba na Žirje budeme rádi když se k nám připojiš aspoň na jeden večer. Když tak v marině hledej Salonu45-URSA.

Určitě se pak nějak domluvíme :good:
Koneckonců když se podívám na Šenov/Liberec, máme to k sobě velmi blízko. Musíme startovat spolu v Šibeniku, na jihu u ostatních by sme se upekli :mad:

Vajan píše:Spoustu dulezitych informaci najdes tady na foru v oddile Zkousky na chorvatske papiry.
Nase Valasska strela take vyplouva ze Sibeniku, bude na ni vlat prislusna vlajka.

Četl jsem to vlákno, díky za SZ. Máš tam odpověď :) Třeba alespoň první den nakonec naše posádka popluje v malé regatce :good:

Denis píše:Kolok posielať nemusíš, už len to že chceš nás teší . Prvoplánovo je regatka spoluplavba, druhotne je to aj o tom hromadným objednaním získať vysokú zlavu a preto je regatka určená všetkým, aj tým čo pôjdu sólo. Tak si to užite a šťastne rozšír zbierku preukazov.

Když už, tak alespoň jako cena pro "vítěze" některé z ostrých plaveb :)
Libor
bez hodnocení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Libor » pát pro 31, 2010 10:01 am

Info pro případné zájemce.

Dle přehledu z YachtNetu zbývají následující volné lodě:

Kaštela:
Elan 333 /03 - BRK

Šibenik:
2 x Lavezzi 40-4 /08 - VIOLETA a BLACK PEARL
Cyclades 50.5 /06 - EROS
Salona 40 /07 - ALLEGRA
Bavaria 38cr. /08 – ANA

Pokud by bylo více než 5 posádek, nebo by už některá loď byla nevyhovující, je třeba napsat do poptávky požadavek na velikost lodě atd. Musela by se do akce zapojit další chartrová firma.

Stando děkuji za představení i za informaci o posádce, o lodi. Je zcela jedno zda poplujete v šiku či samostatně.

Jak už psali jiní. První a zásadní podmínkou pro uspořádání plavby, akce v tomto rozsahu je dostatečný počet objednaných lodí v jednom termínu od jedné společnosti.
Což stejně jako letos, bude i na jaře.

Vše další je nadstavba (připomínám dobrovolná).
deko
pravidelný návštěvník
pravidelný návštěvník

Příspěvekod deko » pát pro 31, 2010 2:48 pm

Libor píše:Kaštela:
Elan 333 /03 - BRK

nebrat!!! na regatke 2010 na nej bolo viac nefunkcnych ako funkcnych veci. Viac moze povedat Neny...
pavel99
návštěvník fóra
návštěvník fóra

Příspěvekod pavel99 » pát pro 31, 2010 8:34 pm

Bavaria 38 - ANA není volná, už ji mám zaplacenou.

BRK nevypadal dobře už v r.2007. Potkali jsme jej na Lastovu u Tritonu se Slovinskou posádkou která byla úplně našrot. Podařilo se jim dokonce ztratit člun.
Jardasu
aktívní jachtař
aktívní jachtař
Reputace: 81

Příspěvekod Jardasu » pát pro 31, 2010 11:18 pm

pavel99 píše:Bavaria 38 - ANA není volná, už ji mám zaplacenou.

Blahopřeji, vloni (tedy vlastně ještě několik minut letos, jsme ji na Regatce měli), dobrá [s]holka[/s] Bavárka, užijte si ji.
jarda

P.S. berte tento příspěvek s reservou - viz datum a čas příspěvku.

Loňská posádka 16 přeje všem do nového roku vše nejlepší, zdraví a skvělé zážitky na vodě.
mirinekk
aktívní jachtař
aktívní jachtař

Příspěvekod mirinekk » čtv led 06, 2011 11:51 am

Ahoj Libore, jen jsem se chtěl zeptat jak to bude z logem regatky umístěným na zádech.Zůstane stejné nebo plánujete malou změnu třeba: pod logo nápis druhý ročník nebo třeba jen 2011?
Libor
bez hodnocení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Libor » čtv led 06, 2011 1:41 pm

Copak?

Toto se ti nelíbí:
Obrázek

Sorry myslel jsem, že se ptáš na vlajku. Ta se měnit nebude.

Logo je zatím stejné, dotaz bych směroval na alffu.

Pokud k tomu někdo přidá letopočet, proč ne.

Ale nejsem grafik.

Takže pokud by byla poptávka, věřím, že alffa vyhoví.
mirinekk
aktívní jachtař
aktívní jachtař

Příspěvekod mirinekk » čtv led 06, 2011 5:50 pm

Vlajka je v pohodě. Už ji mám přeci dokonce i zaplacenou když jsem ti s ní ujel :whist: Logo taky. Spíše jsem se ptal z důvodu že objednávám trička a nerad bych aby jsme měli jiné logo než je oficiální ;) Jelikož se nám obměnila posádka tak jsem o tom trochu přemýšlel. No nápad nějaký mám, ale jen jsem se chtěl ujistit zda základní označení na zádech platí. Pokud ano tak záda patří logu regatky a hruď a rukávy jsou volné. To mi stačí :mad:
Jardasu
aktívní jachtař
aktívní jachtař
Reputace: 81

Příspěvekod Jardasu » úte led 11, 2011 6:02 pm

pavel99 píše:Bavaria 38 - ANA není volná, už ji mám zaplacenou.

Ahoj Pavle99,

loni jsme měli na JI regatce chartrovanou ANU a doporučuji vám nechat si důkladně vysvětlit funkci všech ventilů na elektrickém WC, asi třikrát se nám ucpalo a bylo nutno mít páky ventilů v empiricky odzkoušených polohách.

Zřejmě jsme nebyli jediní, protože první a snad i jedinou akcí při závěrečné přejímce bylo důkladné testování zmíněného zařízení. (150 Éček poplatku za čištění dělá divy).

Měj se

jarda
baytik
nováček na fóru
nováček na fóru

Příspěvekod baytik » pon led 17, 2011 12:48 pm

Tak Cerveny trpaslik zrejme letos opet v plne sestave - kesky uz se tresou :-)
Ted nam potvrdili lod, takze letos opet Oceanis 43, jenom o rok mladsi. Jenom doufam ze tentokrat soudruzi dokazou pripojit antenu do vysilacky ;-)
mirinekk
aktívní jachtař
aktívní jachtař

Příspěvekod mirinekk » pon led 17, 2011 1:27 pm

A jak se Vaše oceánka jmenuje? Není to náhodou ECLIPSE?

Zpět na