TashonkaWitko píše:ale dobra zprava je - nasel jsem NEZNALKA a to jak na ve SLunecnim meste tak i na Mesici .. a i s obrazkama)) Nedelam si srandu, mam vazne radost
Nepodělil by ses o zdroj? Já s Neználkem vyrostl...
Moderátoři: vilma, windward, Pepa
spuctum píše:Prosím tedy o bezprostřední informaci jak je to s tím internetovým prohlížečem .. zobrazuje se vše tak jak má, nebo má problémy s některými stránkami /uvést příklad by nebylo špatné./
Děkuji za informaci.
TashonkaWitko píše:Richard - krvavy brak .. stupidni sci-fi, stale se opakuji zapletka bez jedine znamky invence ...a presto .. jedno z nejzabavnejsich cteni na nasem trhuJsem rad, ze nejsem sam, alespon zde ... kdyz mi autora pred mnoha lety doporucoval dobry kamarad, zacal jsem Vladce Strachu cist pouze z jiste povinnosti abych ho nenastval ... pote co jsem prvni knihu docetl ve 4 rano (zacal jsem vecer po zpravach) na jeden jediny zatah, pochopil jsem co znamena veta ... Kulhanek je Buh
Jedine co me na Kulhankovi opravdu stve, je ze pise malo, a hlavne ze neustale otali s dilem c.3 v Ceste Krve ... protoze to co se stalo ve druhem dilu hlavnimu hrdinovi a co Jonasovi, to si proste nekdo skarede odsere ... a ja, jako ctenar, bych moc rad byl pritom .. bohuzel, 3 dil dopsany ne samotnym autorem, ale nadsenym ctenarem nebyl tim na co jsem se tesil ... tesim se autorovu verzi
TashonkaWitko píše:... bohuzel snad prestal psat a dokonce nedal svoleni se znovuvydanim starsich titulu -
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti