Volné místo v autě hledám
Moderátoři: MARIS, vilma, Pepa
- Libor
- bez hodnocení
- Reputace: 191
- Kontaktovat uživatele:
Volné místo v autě hledám
Pravděpodobně brzy vznikne potřeba sehnat dopravu pro jednoho člena posádky 2.7. do Šibeniku (nebo okolí kdekoliv na pobřeží -Zadar, Split, Biograg atd.) a 9.7. zpět do Prahy.
Pokud má někdo místo a vzal by, nechť dá vědět, podíl na nákladech cesty je samozřejmostí.
Pokud má někdo místo a vzal by, nechť dá vědět, podíl na nákladech cesty je samozřejmostí.
Nevím jestli pomůže:
Vloni jsem dvakrát využil k návratu z Mandaliny autobus CK Vítkovice Tours. Mají chatky v kempu Solaris, autobus jel odněkud z Makarské a v Solarise byl v sobotu večer. Stačí se zeptat na centrále na autobus tam (případně i zpět) pokud mají volno, rádi místo zaplní. Stálo to něco kolem tisícovky.
Vloni jsem dvakrát využil k návratu z Mandaliny autobus CK Vítkovice Tours. Mají chatky v kempu Solaris, autobus jel odněkud z Makarské a v Solarise byl v sobotu večer. Stačí se zeptat na centrále na autobus tam (případně i zpět) pokud mají volno, rádi místo zaplní. Stálo to něco kolem tisícovky.
- Martin88
- aktívní jachtař
- Reputace: 18
Re: Volné místo v autě hledám
Libor píše:Pravděpodobně brzy vznikne potřeba sehnat dopravu pro jednoho člena posádky 2.7. do Šibeniku (nebo okolí kdekoliv na pobřeží -Zadar, Split, Biograg atd.) a 9.7. zpět do Prahy.
Kdyby bylo úplně nejhůř, tak sem příští týden ještě napíšu,v uvedený termín jedeme do Sukošanu, ale jsme 4 a ještě nevím,jakým autem pojedeme,bude mít ten člobrda baťoh?
Libore, mrkni ještě na: http://www.eurotours.cz/
Martin88 píše:... v uvedený termín jedeme do Sukošanu, ...
Také jedu v "uvedený termín" do Sukošanu. Lidé chtějí vyplouvat až v nedělu, když bude chvilka, můžeme se scuknout...
- Martin88
- aktívní jachtař
- Reputace: 18
Baharis píše:Martin88 píše:... v uvedený termín jedeme do Sukošanu, ...
Také jedu v "uvedený termín" do Sukošanu. Lidé chtějí vyplouvat až v nedělu, když bude chvilka, můžeme se scuknout...
Mám loď od ASTY, tak se asi uvidíme při přebírání lodě,kdyby jsme se minuli, tak třeba někde na moři,
tel.mám 777775699
- FerenCS
- aktívní jachtař
- Reputace: 2
- Kontaktovat uživatele:
v termíne od 2.7. do 9.7. idem z Biogradu, tak sa môžeme stretnúť ak nie inde tak na mori, mobil +421918444129 

Naposledy upravil(a) FerenCS dne ned črc 10, 2011 1:16 am, celkem upraveno 2 x.
Mé číslo +420 728 264 979
Kde je Asta vím, vytočím se tam jak budu čekat na loď. Ale kde budu já, ještě nevím. Jen tolik že jedeme Lagoon410 S2 a že to asi moc o jachtecu nebude. 80% posádky poprvé, pět dětí 8-11 let, tak spíše courání od zátoky k zátoce. No uvidíme, jak se nakonec vyvrbí počasí, předpověď je nějaká nepřehledná. Cíle nemáme, tak poplujeme podle toho, po větru.
EDIT: Tak teď jsem se to dozvěděl, jedeme od Bemexu. To budeme k sobě mít dost daleko.
FerenCSi, plul jsem z Biogradu v červnu. Všechno dobrý, obsluha vzorná, ceny mírné, ale při návratu před benzínkou kroužilo na 25 lodí, od SZ vlny přes půl metra a svižný vítr. Čas: 15:59 až 16:48, po chvíli jsem pochopil že Mirek Dušín by tu kroužil až do večera, v půlce nás rozprášila Jadrolinia, no prostě chuťovka...
Jen aby jsi s tím počítal.
(Jak dojedeme domů, tak to tu vyčistím. Důvod vlákna neodpovídá, ale nemá smysl zakládat nové.)
Kde je Asta vím, vytočím se tam jak budu čekat na loď. Ale kde budu já, ještě nevím. Jen tolik že jedeme Lagoon410 S2 a že to asi moc o jachtecu nebude. 80% posádky poprvé, pět dětí 8-11 let, tak spíše courání od zátoky k zátoce. No uvidíme, jak se nakonec vyvrbí počasí, předpověď je nějaká nepřehledná. Cíle nemáme, tak poplujeme podle toho, po větru.
EDIT: Tak teď jsem se to dozvěděl, jedeme od Bemexu. To budeme k sobě mít dost daleko.
FerenCSi, plul jsem z Biogradu v červnu. Všechno dobrý, obsluha vzorná, ceny mírné, ale při návratu před benzínkou kroužilo na 25 lodí, od SZ vlny přes půl metra a svižný vítr. Čas: 15:59 až 16:48, po chvíli jsem pochopil že Mirek Dušín by tu kroužil až do večera, v půlce nás rozprášila Jadrolinia, no prostě chuťovka...
Jen aby jsi s tím počítal.
(Jak dojedeme domů, tak to tu vyčistím. Důvod vlákna neodpovídá, ale nemá smysl zakládat nové.)