Ahoj,
po delší době o sobě dávám vědět a rovnou jdu na Vás všechny s prosíkem. Dokázal by mi někdo poradit, jak převést dva 9 metrové stěžně? Pár přátel mi poradilo vzít lodní vek, na tom mám ovšem loď. K dispozici budu mít maximálně vozík na převoz auta....
Případně nenašla by se zde dobrá duše a nepůjčila by za úplatu vlek na loď s uchycením pro stěžeň?
Díky moc
Viktor
Převoz stěžňů
Moderátoři: vilma, Pepa, david
- Fum
- návštěvník fóra
- Reputace: 7
Re: Převoz stěžňů
Ahoj Vicky, pošli mi na sebe do SZ kontakt (e-mail, telefon) a nějak se domluvíme.
- Pavel-Sulc
- zkušený harcovník
- Reputace: 235
- Kontaktovat uživatele:
Převoz stěžně délka 16 m.
Ahoj,
mas na streche nejaky klb / kloub / , alebo jazdis len rovno ? Ja len ako sa to chova v zakrutach.
mas na streche nejaky klb / kloub / , alebo jazdis len rovno ? Ja len ako sa to chova v zakrutach.
- Pavel-Sulc
- zkušený harcovník
- Reputace: 235
- Kontaktovat uživatele:
Na autě mám silný oblouk zahrádky, vzadu na podvozku železnou kozu.
Na zahrádce a koze mám polštář ze sofy na kterém stěžeň leží a stěžeň je lehce přivázaný aby se mohl v zatáčkách natáčet.
Odhadem stěžeň váží přes 200 kg.
Na zavezení stěžně na zahradu jsem upravil dva rudly. Na ně dám polštáře a jedeme a řídíme.
Takhle to taky jde. Fotil syn cestou z práce. Tady nesmí být převis dopředu před auto.
Na zahrádce a koze mám polštář ze sofy na kterém stěžeň leží a stěžeň je lehce přivázaný aby se mohl v zatáčkách natáčet.
Odhadem stěžeň váží přes 200 kg.
Na zavezení stěžně na zahradu jsem upravil dva rudly. Na ně dám polštáře a jedeme a řídíme.
Takhle to taky jde. Fotil syn cestou z práce. Tady nesmí být převis dopředu před auto.
- copy
- zkušený harcovník
- Reputace: 28
- Kontaktovat uživatele:
Pavel-Sulc píše:Takhle to taky jde. Fotil syn cestou z práce. Tady nesmí být převis dopředu před auto.
toho by som teda nechcel stretnúť na ceste.
Já bych ho nerad potkal na kruhovém objezdu. To by možná mohlo být zajímavější. 

Ahoj, díky za všechny nápady a nabídky! Nakonec mi kolegyně v práci nabídla půjčení 6m vleku, tak to snad bude vyřešené. Nicméně zároveň mě požádala, zda bych nevěděl jak jí pomoc s její situací - mají loď 3,5t na vleku a odešla jim převodovka na Land Roveru. Bohužel příští týden by rádi odjeli na dovolenou do Itálie a nemají teď tedy tažné auto. Nevěděl by někdo poradit, kde se dá půjčit auto na tažení takového "nákladu"?
Díky
Díky