stažení souboru ke stažení

Ptejte se co Vás zajímá a kdo ví nechť neprodleně odpoví. Když ne, budu se toho muset ujmout já a moderátoři fóra. Pozor bude se i hodnotit :-)

Moderátoři: Pepa, smike, vilma

Uživatelský avatar
13paja
návštěvník fóra
návštěvník fóra
Příspěvky: 111
Registrován: pon črc 30, 2007 2:00 am
Reputace: 0
Bydliště: Rosice

stažení souboru ke stažení

Příspěvekod 13paja » stř bře 19, 2008 7:56 pm

Ahoj, mám dotaz. U některých souborů určených volně ke stažení se mi objeví tato hláška a ať dělám co dělám nejsem schopen daný soubor stáhnot.
Nemáte někdo zkušenost co se dá dělat? :)

Obrázek
Uživatelský avatar
alffa
Site building team
Příspěvky: 3492
Registrován: úte led 16, 2007 1:00 am
Reputace: 2
Bydliště: LOĎ

Re: stažení souboru ke stažení

Příspěvekod alffa » stř bře 19, 2008 9:22 pm

13paja píše:Ahoj, mám dotaz. U některých souborů určených volně ke stažení se mi objeví tato hláška a ať dělám co dělám nejsem schopen daný soubor stáhnot.
Nemáte někdo zkušenost co se dá dělat? :)

Obrázek

Ahoj,
nějak tu "hlášku" na obrázku nemohu přečíst.
Nemůžeš to přepsat, nebo lepší scren :?:
zdravím, alffa
Uživatelský avatar
jerryx
Site Admin
Příspěvky: 2451
Registrován: pát čer 16, 2006 12:00 am
Reputace: 87

Příspěvekod jerryx » stř bře 19, 2008 9:22 pm

bohuzel ta hlaska na obrazku nejde precist :-(
Uživatelský avatar
13paja
návštěvník fóra
návštěvník fóra
Příspěvky: 111
Registrován: pon črc 30, 2007 2:00 am
Reputace: 0
Bydliště: Rosice

Příspěvekod 13paja » stř bře 19, 2008 9:42 pm

Hláška zní "could not complete the operation due to error 800700de"
Uživatelský avatar
jerryx
Site Admin
Příspěvky: 2451
Registrován: pát čer 16, 2006 12:00 am
Reputace: 87

Příspěvekod jerryx » stř bře 19, 2008 9:53 pm

13paja píše:Hláška zní "could not complete the operation due to error 800700de"


to je specialita ie (a mam pocit, ze jen ie7). domnivam se, ze k tomu dochazi pri chybe v komunikaci a to blby ie se z toho nezpamatuje :-(
bud pouzij firefox nebo musis opakovat stazeni ... jo a pak muzes jeste doufat, ze to mrkvosoft nekdy spravi :gun:
Uživatelský avatar
13paja
návštěvník fóra
návštěvník fóra
Příspěvky: 111
Registrován: pon črc 30, 2007 2:00 am
Reputace: 0
Bydliště: Rosice

Příspěvekod 13paja » stř bře 19, 2008 10:15 pm

To je zajímavý - Losinj, Cres, Rijeki zaliv bez nejmenšího problému, Kvarneric :thmbdn: ;)
Uživatelský avatar
Renda
aktívní jachtař
aktívní jachtař
Příspěvky: 827
Registrován: pon úno 11, 2008 1:00 am
Reputace: 0

Firefoxem bez problémů

Příspěvekod Renda » stř bře 19, 2008 11:03 pm

Zkouším Kvarneric a Firefoxem to jde bez problémů stejně jako ostatní :good:
IE už dávno nepouštím :P
Uživatelský avatar
alffa
Site building team
Příspěvky: 3492
Registrován: úte led 16, 2007 1:00 am
Reputace: 2
Bydliště: LOĎ

Re: Firefoxem bez problémů

Příspěvekod alffa » stř bře 19, 2008 11:28 pm

Renda píše:Zkouším Kvarneric a Firefoxem to jde bez problémů stejně jako ostatní :good:
IE už dávno nepouštím :P


Jedu na jádře IE (CrazyBrowser), vše v naprosté pohodě.
FF , Operu a podobné, spouštím jen pro případy kontroly. :whist:
alffa

Zpět na

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host