KE STAŽENÍ: soubor stáhnout nebo otevřít?

Ptejte se co Vás zajímá a kdo ví nechť neprodleně odpoví. Když ne, budu se toho muset ujmout já a moderátoři fóra. Pozor bude se i hodnotit :-)

Moderátoři: Pepa, smike, vilma

Uživatelský avatar
alffa
Site building team
Příspěvky: 3492
Registrován: úte led 16, 2007 1:00 am
Reputace: 2
Bydliště: LOĎ

KE STAŽENÍ: soubor stáhnout nebo otevřít?

Příspěvekod alffa » úte dub 15, 2008 5:57 pm

Proč některý soubor nelze stahnout jako soubor?
Uživatelský avatar
Libor
bez hodnocení
Příspěvky: 8574
Registrován: úte lis 08, 2005 1:40 pm
Reputace: 82
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Libor » úte dub 15, 2008 6:07 pm

Nerozumím :?
Je to klasické pdf. Otevřeš si a dáš / uložíš kam chceš....
Uživatelský avatar
alffa
Site building team
Příspěvky: 3492
Registrován: úte led 16, 2007 1:00 am
Reputace: 2
Bydliště: LOĎ

Příspěvekod alffa » úte dub 15, 2008 6:51 pm

Libor píše:Nerozumím :?
Je to klasické pdf. Otevřeš si a dáš / uložíš kam chceš....

Já umím Ctrl+S.
Ptal jsem se na něco jiného. :)
Proč se to prostě nenabídne klasicky, jako vše ostatní ke stažení ??????
Jinak je mě to fuk. Já to stahnu i kdyby to vůbec nešlo. ;)
Uživatelský avatar
Libor
bez hodnocení
Příspěvky: 8574
Registrován: úte lis 08, 2005 1:40 pm
Reputace: 82
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Libor » úte dub 15, 2008 6:57 pm

Já ti rozumím, ale i ostaní soubory co jsou v pdf se rovnou otvírají. Zkus třeba sextant SNO-T ;)
Pokud je tam zip tak se stahuje. Jestli myslíš tohle.
Mapy (jpg) se také otvírají....
Uživatelský avatar
jerryx
Site Admin
Příspěvky: 2442
Registrován: pát čer 16, 2006 12:00 am
Reputace: 66

Re: KE STAŽENÍ: přidán soubor: Interpolační tabulky 1-59 min

Příspěvekod jerryx » úte dub 15, 2008 7:24 pm

alffa píše:Proč to nelze stahnout jako soubor?


ponevadz tak mas nastaveny prohlizec :P

pri instalaci acrobatu (nebo jinsiho pdf prohlizece) se ti do tveho weboveho prohlizece (IE,..) nainstalil BHO acrobatu.
kdyz ho odstranis bude to OK

cili za to muze tvuj IE => cili za to muzes TY :bleble: :rofl:
Uživatelský avatar
alffa
Site building team
Příspěvky: 3492
Registrován: úte led 16, 2007 1:00 am
Reputace: 2
Bydliště: LOĎ

Re: KE STAŽENÍ: přidán soubor: Interpolační tabulky 1-59 min

Příspěvekod alffa » úte dub 15, 2008 8:32 pm

jerryx píše:
alffa píše:Proč to nelze stahnout jako soubor?


ponevadz tak mas nastaveny prohlizec :P

pri instalaci acrobatu (nebo jinsiho pdf prohlizece) se ti do tveho weboveho prohlizece (IE,..) nainstalil BHO acrobatu.
kdyz ho odstranis bude to OK

cili za to muze tvuj IE => cili za to muzes TY :bleble: :rofl:

Děkuji za vyčerpávající informaci.
Profik, je halt profik. To je hned zřejmé.
Acrobata sice nevlastním ale s tím už nic nenadělám. Těžko bych v něm exportoval PDF. Tudíž je mě k ničemu.
Také nejedu v IE.
No to je také fuk. Děkuji za profesionální vysvětlení. Zůstávám velkým dlužníkem.
Bohužel, tak to asi i zůstane. Je mě líto. :?
alffa
Uživatelský avatar
windward
moderátor
Příspěvky: 2718
Registrován: pát lis 16, 2007 1:00 am
Reputace: 45

Příspěvekod windward » úte dub 15, 2008 8:37 pm

Alffe,

kdyz nemas Acrobat, tak asi nemuzes chytit BHO. To je logicke a s tim nic nenadelas.
-----------------------

Mne treba BHO velice zajima, because Acrobat. Co je BHO? (Operuji v Mozille.)
Uživatelský avatar
jerryx
Site Admin
Příspěvky: 2442
Registrován: pát čer 16, 2006 12:00 am
Reputace: 66

Re: KE STAŽENÍ: přidán soubor: Interpolační tabulky 1-59 min

Příspěvekod jerryx » úte dub 15, 2008 9:48 pm

alffa píše:Děkuji za vyčerpávající informaci.
Profik, je halt profik. To je hned zřejmé.
Acrobata sice nevlastním ale s tím už nic nenadělám. Těžko bych v něm exportoval PDF. Tudíž je mě k ničemu.
Také nejedu v IE.
No to je také fuk. Děkuji za profesionální vysvětlení. Zůstávám velkým dlužníkem.
Bohužel, tak to asi i zůstane. Je mě líto. :?
alffa

  1. to nemel byt navod, jak to zmenit, to byla jen informace proc
  2. netyka se to jen acrobatu, ale jak jsem psal nebo jinsiho pdf prohlizece - a nejaky prohlizec snad mas, to nema nic spolecneho s exportem
  3. jen jsem mel pocit, ze pouzivas nakou nadstavbu nad ie (aspon si se s tim chlubil) => tudiz kdyby jsi nemel nainstalovano jadro ie, tak IMHO by ti byla naprd i ta nadstavba :P (NO FLAME)

windward píše:Alffe,
kdyz nemas Acrobat, tak asi nemuzes chytit BHO. To je logicke a s tim nic nenadelas.
-----------------------
Mne treba BHO velice zajima, because Acrobat. Co je BHO? (Operuji v Mozille.)


BHO = Browser Helper Object = jsou to v podstate activex objekty, knihovny - proste dalsi programky, ktere se 'pricucnou' k IE (a systemu - pindousy ;-)))
tzn. NEjenom acrobat, ale i ruzne google toolbary, icq toolbary ..., ale i spyware a dalsi bordel a NE mozilla - tak je tak rozumna, ze nezna primo activex.

add odstraneni IE / acrobat : mam pocit, ze uzivatelsky jednodusse to nejde (teda mimo deinstalace ;-)) - ale mozna nekdo zna lepe, proto jsem to schvalne nepsal. jinak da se to 'natvrdo' odstranit programe HijackThis a jim podobnym (viz google), ale meli by jste vedet co delate ..... :-(

add mozilla firefox (pro ty moudrejsi 8)): zde to tedy neni BHO, ale plugin (ale v podstate jde o rozumejsi formu toho sameho) - takze. chcete-li to vypnout, tak je to zde :
ENG verze:
MENU Tools -> Options -> ZALOZKA Content -> File types TLACITKO Manage -> vyberete polozku PDF - dokument acrobat.. -> TLACITKO Change action -> volba Save them on my computer -> OK + Close + OK ...... a to je vse
CZ verze (mozna to nebude uplne presne :oops:):
MENU Nastroje -> Moznosti -> ZALOZKA Obsah -> Typy souboru TLACITKO Spravovat -> vyberete polozku PDF - dokument acrobat.. -> TLACITKO Zmenit akci -> volba Ulozit je do pocitace -> OK + Zavrit + OK...... a to je vse
Uživatelský avatar
windward
moderátor
Příspěvky: 2718
Registrován: pát lis 16, 2007 1:00 am
Reputace: 45

Příspěvekod windward » stř dub 16, 2008 11:36 am

Jerryxi,

vrele dekuji za obsahle vysvetleni.

Zpět na

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů