Posádky

Nová sekce pro naši první větší akci na moři.
Pokyny, seznamy účastníků, oddíl pro přípravu kapitánů atd.

Moderátoři: MARIS, vilma, Pepa

Anonym
účet uživatele zrušen
Reputace: 159

Posádky

Příspěvekod Anonym » úte pro 01, 2009 6:20 pm

Navazuji na Libora v sousedním vlákně. Z toho co jsem vyčetl v průzkumu, jsem se snažil udělat (zatím) takový přehled, který by v krátké době měl vykrystalizovat v podrobný seznam posádek. Víc nevím a čekám na vaše podněty.

[align=center]Seznam pro Fajn_JI_regatka
[/align]
Kdo chce, nebo naopak nechce dělat kapitána mě prosím posílejte na SZ. Zájemci jak v tabulce, tak noví, se prosím hlaste přímo kapitánům, o které budete mít zájem. Oni budou mít aktuální přehled o stavu posádky a pokud bude volno, nahlásí to mě. Nebo vás sami mohou vyzvat, jestli nechcete plout s nimi. Lodě by se měli plnit do "menších" čísel. Třeba 6+2 znamená, že šest míst je v kajutách a dvě problematická v salonu. Ty bych já osobně, obzvláště pokud není parné léto, neobsazoval.
Kapitáni mě mohou nahlásit typ lodě o který mají zájem, abych ho mohl doplnit do tabulky a vymezit v ní i počet míst.
Anonym
účet uživatele zrušen

Příspěvekod Anonym » stř pro 02, 2009 8:56 am

Dle toho jak se situace vyvíjí, jak dosavadní korespondence napovídá, jsou potřeba další kapitáni.

Žádám ty, kteří jsou schopni a ochotni vést loď, aby se ještě přihlásili. Vděčnost spokojené posádky, budiž jim odměnou... ;)
Anonym
účet uživatele zrušen

Příspěvekod Anonym » čtv pro 03, 2009 8:59 pm

Stav posádek z mého pohledu.

Posádky které si zajistili loď a mám je podchycené, jsou na stavu 11 lodí, přičemž ještě Koura s hotovou posádkou loď zajišťuje. Takže můžeme počítat 12 lodí.

Osm posádek je kompletních, dva skippeři si zajišťují posádku sami a jedna ještě nabízí 3 až 4 volná místa. Od několika uživatelů ještě očekávám odpověď či potvrzení účasti, aby se mohla poslední (zatím) loď doobsadit.

Tím by se dalo říci, že flotila je celkem stabilizovaná. Nyní už budou následovat jen samé jistoty a sociální výhody, první dovolená v Jugoslávii...
Však to znáte. ;)
deko
pravidelný návštěvník
pravidelný návštěvník
Reputace: 0

Příspěvekod deko » čtv pro 03, 2009 9:34 pm

Baharis píše:Dle toho jak se situace vyvíjí, jak dosavadní korespondence napovídá, jsou potřeba další kapitáni.

Žádám ty, kteří jsou schopni a ochotni vést loď, aby se ještě přihlásili. Vděčnost spokojené posádky, budiž jim odměnou... ;)

no, povodne som chcel byt clenom posadky ale ak by to bolo nutne, mam aj kapitanske papiere a som ochotny chytit kormidlo.

o mojich skusenostiach som sem pisal, ak si niekto trufne zverit svoj zivot do mojich ruk, ok :good:
Anonym
účet uživatele zrušen

Příspěvekod Anonym » čtv pro 03, 2009 9:53 pm

Díky Deko za nabídku. Je to zde a bude to i v tabulce seznamu lodí, takž pokud někdo ještě bude mít zájem....

Teď by se ale měla obsadit Ficcusova loď, protože už je zamluvená.
deko
pravidelný návštěvník
pravidelný návštěvník

Příspěvekod deko » pon pro 07, 2009 12:52 am

Baharis píše:Díky Deko za nabídku. Je to zde a bude to i v tabulce seznamu lodí, takž pokud někdo ještě bude mít zájem....

pisem to aj verejne. zarezervoval som lod SUN ODYSSEY 36i (vyrobena 2009) zo Sibeniku (ja tu marinu proste milujem). jej plna cena je 1200 eur, po zlave by to malo byt celkovo 744 eur/tyzden. tato suma sa bude rovnomerne delit medzi vsetkych co budu nalodi (cize sa podielat budem aj ja ako kapitan)

zatial sa mi ozval iba clovek korki, coskoro by som s nim mal telefonovat aby sme si pokecali ci chce a moze ist. vyhladovo by s nami mohol cestovat jeden moj kamarat, s ktorym som bol tento rok na mori a ako clen posadky bol uplne skvely aj napriek tomu, ze na lodi bol prvy krat. :good:

v lodi su 3 dvojmiestne kajuty, dalsie dve miesta su este v salone. lod ma nezavisle kurenie, takze zaplnit by sme mohli vsetkych 8 miest a pritom nikto by urcite netrpel zimou :jupi:

cize volnych miest je dostatok, zaujemcovia sa mozu hlasit :good:
repo
návštěvník fóra
návštěvník fóra

Příspěvekod repo » pon pro 07, 2009 6:22 pm

Ahoj, nevím jestli je už kapitánů dost, ale v případě potřeby se klidně chopím kormidla :) Chorvatsko sice vůbec neznám, ale mám napluto v Itálii a jinde asi 2500 mil, tak to snad bude stačit
Anonym
účet uživatele zrušen

Příspěvekod Anonym » pon pro 07, 2009 6:30 pm

Díky Repo, ale dostali jsme se do opačné pozice. Nyní jsou kapitáni a zase nejsou posádky. Kdyby něco, tak se ozvu.
Nikdy to nebude dokonalé... :?
alffa
Site building team
Reputace: 2

Příspěvekod alffa » pon pro 07, 2009 6:43 pm

repo,
nic Ti ale nebrání, přihlást se do nějaké posádky. Kapitán bude jistě za prvního důstojníka rád. ;)
alffa
Anonym
účet uživatele zrušen

Příspěvekod Anonym » pon pro 07, 2009 7:30 pm

Nebude Ivane. Normálně klasicky, oni vědí, že jsme to my.
vilma
moderátor
Reputace: 46

Příspěvekod vilma » stř pro 09, 2009 9:00 am

bezva Ivane, je fajn když to odsejpá, slova jsou slova a činy jsou činy :good:
Anonym
účet uživatele zrušen

Příspěvekod Anonym » pon pro 14, 2009 1:42 pm

alffa píše:Pokud máte volná místa na lodi, oznamte to prosím zde. Ať to nemusíme nikde honit. Taky bych měl 2 – 4 lidi k dispozici. Děkuji, :) alffa

Ono to Alffe nepatří tam, ale sem. Není potřeba nic honit, na každé stránce je jednoduchý odkaz na Seznam pro Fajn_JI_regatka. Lze to udělat nějak ještě jednodušeji? ;)

Pokud by jsi se tam podíval, nebo sem vystavil požadavek na umístnění crew, možná by už byli umístnění. Několik zájemců na kapitánování už je zařazeno do posádek, právě jako crew, protože pro ně nebyla posádka.

Momentálně jsou kapitáni a posádky vyvážení. Největší mumraj, čilá korespondence a koordinace už je za mnou. Beru to tak, že kdo se chtěl přihlásit, ten se přihlásil. Pokud klapnou námluvy Deko/Roman7012, nemám evidovanou žádnou žádost na kapitána, ani podsádku.
Tedy jestli jsem na něco nezapomněl... :oops:
alffa
Site building team

Příspěvekod alffa » pon pro 14, 2009 5:00 pm

Baharis píše:
alffa píše:Pokud máte volná místa na lodi, oznamte to prosím zde. Ať to nemusíme nikde honit. Taky bych měl 2 – 4 lidi k dispozici. Děkuji, :) alffa

Ono to Alffe nepatří tam, ale sem. Není potřeba nic honit, na každé stránce je jednoduchý odkaz na Seznam pro Fajn_JI_regatka. Lze to udělat nějak ještě jednodušeji? ;)

Pokud by jsi se tam podíval, nebo sem vystavil požadavek na umístnění crew, možná by už byli umístnění. Několik zájemců na kapitánování už je zařazeno do posádek, právě jako crew, protože pro ně nebyla posádka.

Momentálně jsou kapitáni a posádky vyvážení. Největší mumraj, čilá korespondence a koordinace už je za mnou. Beru to tak, že kdo se chtěl přihlásit, ten se přihlásil. Pokud klapnou námluvy Deko/Roman7012, nemám evidovanou žádnou žádost na kapitána, ani podsádku.
Tedy jestli jsem na něco nezapomněl... :oops:

Zajímavé je, že jsem ten příspěvek psal pod Tebe. Psal jsi něco podobného.
Ten Tvůj už tam pochopitelně není. :gun: Žeby opět nějaká nekázeň v mazání příspěvků :?: :hmm:
Anonym
účet uživatele zrušen

Příspěvekod Anonym » sob pro 26, 2009 11:05 am

Pokud to někdo průběžně nesleduje, informuji že je k dnešnímu dni přihlášeno už :o 19 posádek.
Je to numero úctyhodné, nebudu popírat že z hlediska organizace až děsivé. Ale samozřejmě potěšující a jsme rádi. Nějak se s tím už popereme.

Nicméně, od pěti posádek nemám potvrzené zaplacení zálohy a tak nějak s nimi není možné na stopro počítat. Možná se jim nepodařilo dát dohromady posádku, peníze, možná to jen nenahlásili. Moc bych prosil, právě vzhledem k organizaci, aby ten kdo nemá v seznamu napsáno "ANO" v kolonce "Záloha", aby tak učinil. Děkuji.

[align=center]Seznam pro Fajn_JI_regatka
[/align]

Jedná se o lodě č.8-Neny, č.14-Captain007, č.15-Mety, č.16-Martin, č.18-Rudek.
Pokud jste to již nahlásili a já to zasklil, omlouvám se a prosím o připomenutí.
Neny
pravidelný návštěvník
pravidelný návštěvník

Příspěvekod Neny » sob pro 26, 2009 12:08 pm

Ahoj. Nie je problém zložit zálohu ale nakoľko sa mi nezávazne prihlásilo viac ludí ako je kapacita lode, oslovil som Yachtnet z dotazom, či bude možné prebukovať lod neskôr na väčšiu, pri zachovaní akciovej zľavy. Stále čakám na odpoveď.
Anonym
účet uživatele zrušen

Příspěvekod Anonym » sob pro 26, 2009 12:33 pm

Na větší, pokud je od stejné společnosti, lze vždy.

Problém (obecný) těch nezazálohovaných je, že book platí jen pár dní. Pokud jsi nezaplatil zálohu, dnes už tu tvou loď může mít někdo jiný. A čím blíže k termínu vyplutí, tím je ta pravděpodobnost větší. To jsou základní pravidla charteru.
Neny
pravidelný návštěvník
pravidelný návštěvník

Příspěvekod Neny » sob pro 26, 2009 12:44 pm

Jo, dik to vsetko viem, len neviem ci zostane aj zľava :? ?
alffa
Site building team

Příspěvekod alffa » sob pro 26, 2009 12:52 pm

Neny píše:Ahoj. Nie je problém zložit zálohu ale nakoľko sa mi nezávazne prihlásilo viac ludí ako je kapacita lode.

A přihlásil se už někdo závazně? Já že v seznamu vidím stále jen Tebe a Ljushu :?:
U pár dalších lodí je to obdobné. Nevím koho oslovit. :hmm:
alffa
Anonym
účet uživatele zrušen

Příspěvekod Anonym » sob pro 26, 2009 12:52 pm

To je asi na tvé domluvě s YN. Pokud se odvoláš na propadnutý book, možná by se mohli pokusit domluvit s majitelem lodí, který část této slevy nese na svých bedrech.
Anonym
účet uživatele zrušen

Příspěvekod Anonym » sob pro 26, 2009 12:57 pm

Pokud je Alffe dole napsané "Skládá si sám", je to na jejich žádost a nechtěl jsem jim do toho zasahovat.
Když v průběhu dotyčný napíše že lidi nemá, tak jim ten status změním. Jestli jim i za tohoto stavu chceš napsat, mohu ti ty kontakty poslat.
Až je najdu :mad:
deko
pravidelný návštěvník
pravidelný návštěvník

Příspěvekod deko » sob pro 26, 2009 12:58 pm

neny mne sa tiez prihlasilo viac ludi ako bola povodna kapacita lode. s prebookovanim nebol problem :good:

napisal som im ze mam objednanu konkretnu lod a zaroven som im napisal, ktoru konkretnu lod chcem. v priebehu par hodin to bolo vsetko zuradovane a zlozena zaloha :good: zlava samozrejme ostala zachovana :whist:

mimochodom, dobra rada: ja som zalohu zlozil az ked som ju mal vybratu od posadky. moje skusenosti hovoria, ze kym niekto neposle zalohu, nemam s nim pocitat :?
mirinekk
aktívní jachtař
aktívní jachtař

Příspěvekod mirinekk » sob pro 26, 2009 8:17 pm

I já mám loď na 14 náct dní a žádný problem. Vše vyřízeno během dvou dnů. Nenny, Tvůj problém, je upřímnost. Nezlob se, ale hloupá výmluva. Aspoń pro mne.
Neny
pravidelný návštěvník
pravidelný návštěvník

Příspěvekod Neny » sob pro 26, 2009 9:17 pm

Ahoj mirinekk, som rad, že vieš kde je môj problém a že si mi to tak pekne predostrel. Len ta poprosím nabudúce, keď budeš mať chuť mi niečo duchaplné povedať, použi prosim SZ alebo mail. Veľmi rád sa niečo poučné o sebe dozviem. Je to už skoro 20 rokov čo u nas v podniku zrušili funkciu jednému pracovníkovy, ktorý vedel vždy kto ma aký problém a ako sa má riešit aniž by ho poznal. Tuším sa to volalo kádrovák. Inak prajem pekný zvyšok sviatkov. :D

Zpět na