Zkušenosti obchodu lodniobchod.cz

Doporučení na dobré firmy z oboru

Moderátoři: MARIS, vilma, Pepa

kenty8000
návštěvník fóra
návštěvník fóra
Reputace: 0

Zkušenosti obchodu lodniobchod.cz

Příspěvekod kenty8000 » úte kvě 28, 2013 8:39 am

Dobrý den všem. Chystám se koupit svůj první lodní motor. To co scháním mají ve firmě lodnoobchod.cz (LAVEX).
Prosím jestli někdo nemáte nějaké zkušenosti s touto firmou budu moc rád za každé postřehy. Budu rád i za jeden jelikož na internetu jsem nenašel vůbec nic a nic o tomto obchodě ani majiteli nevím. Jaká je například spokojenost se servisem s prodejem s majitelem obchodu atd .
Díky moc.
Loudas
návštěvník fóra
návštěvník fóra
Reputace: 4

Příspěvekod Loudas » úte kvě 28, 2013 7:05 pm

Já jsem kupoval motor v Německu. Po internetu objednal, zaplatil a do týdne mi ho dovezli domů a to všechno za podstatně méně peněz než u nás.
duck
nováček na fóru
nováček na fóru
Reputace: 0

Příspěvekod duck » čtv kvě 30, 2013 3:04 pm

Ahoj, s tímto obchodem moc zkušeností nemám. Kupoval jsem jen nějaké drobnosti a žádný problém nebyl. Jinak já spíše nakupuji na http://eshop.lodniprivesy.eu/. Maj tam věci skutečně skladem, ochotný, rádi poraděj... Hodně jsem s nimi i konzultoval opravu staré lodi.
MIREK470
návštěvník fóra
návštěvník fóra
Reputace: 1

Příspěvekod MIREK470 » sob čer 29, 2013 3:10 pm

Ahoj,

já nakupuji nejraději v www.boat007.cz poradí ti která značka v jaké výkonové kategorii je ta nejlepší a vše připraví a vysvětlí. já se tam vybavil komplet a s MAXIMÁLNÍ SPOKOENOSTÍ.

Myslím si , že v motorech má dobrý přehled.
Ozzie
zkušený harcovník
zkušený harcovník
Reputace: 42

Příspěvekod Ozzie » ned čer 30, 2013 7:35 am

O maximálnej spokojnosti sa dá rozprávať vtedy keď Ti vybavia ochotne a rýchlo aj prípadnú reklamáciu. Keď míňáš v obchode peniaze a v Tvojom prípade nemalé, tak to je minimum, že sú usmievavý a ochotný.
kapo
aktívní jachtař
aktívní jachtař
Reputace: 39

Příspěvekod kapo » ned čer 30, 2013 1:44 pm

poraď se s někým,kdo motory servisuje,můj servisman nedoporučuje Selvy,má tam jednu ,co se mu rok nepodařilo nastartovat.Kamarádi v yachtklubu si stěžují na nové 4takty Mercury - špatně startují.Já mám dobrou zkušenost s Tohatsu 5 dvoutakt.

Zpět na