Dobrý den všem. Chystám se koupit svůj první lodní motor. To co scháním mají ve firmě lodnoobchod.cz (LAVEX).
Prosím jestli někdo nemáte nějaké zkušenosti s touto firmou budu moc rád za každé postřehy. Budu rád i za jeden jelikož na internetu jsem nenašel vůbec nic a nic o tomto obchodě ani majiteli nevím. Jaká je například spokojenost se servisem s prodejem s majitelem obchodu atd .
Díky moc.
Zkušenosti obchodu lodniobchod.cz
Moderátoři: MARIS, vilma, Pepa
Ahoj, s tímto obchodem moc zkušeností nemám. Kupoval jsem jen nějaké drobnosti a žádný problém nebyl. Jinak já spíše nakupuji na http://eshop.lodniprivesy.eu/. Maj tam věci skutečně skladem, ochotný, rádi poraděj... Hodně jsem s nimi i konzultoval opravu staré lodi.
Ahoj,
já nakupuji nejraději v www.boat007.cz poradí ti která značka v jaké výkonové kategorii je ta nejlepší a vše připraví a vysvětlí. já se tam vybavil komplet a s MAXIMÁLNÍ SPOKOENOSTÍ.
Myslím si , že v motorech má dobrý přehled.
já nakupuji nejraději v www.boat007.cz poradí ti která značka v jaké výkonové kategorii je ta nejlepší a vše připraví a vysvětlí. já se tam vybavil komplet a s MAXIMÁLNÍ SPOKOENOSTÍ.
Myslím si , že v motorech má dobrý přehled.