Nováček na fóru - Piwas

Pokec. Možnost prvního představení se na fóru.

Moderátoři: MARIS, vilma, Pepa

Piwas
návštěvník fóra
návštěvník fóra
Reputace: 0

Nováček na fóru - Piwas

Příspěvekod Piwas » pon bře 30, 2015 11:33 am

[align=justify]Ahoj, jako registrovaný nováček na fóru bych se chtěl představit. Je sice pravdou, že toto fórum pročítám už asi rok, ale až teď jsem se rozhodl zaregistrovat, abych mohl přispívat svýma nekvalifikovanýma názorama do diskuzí a popovídat si s lidma co mají stejný koníček.
Takže co se týče mě tak všichni mě říkají Piwas, jsem z Tábora a ve svých 33 letech jsem se rozhodl začít s tímto koníčkem, pro mou ženu z nepochopitelného důvodu a to že mě láká svobodný pohyb po vodě, protože tam jsem svým pánem (teda někdy, když mě loď poslouchá), na souši musím poslouchat svojí ženu.
Osobně se řadím do kategorie trailer-sailer. Trailer z důvodu nutnosti, protože u nás teče voda maximálně z vodovodu nebo při povodních, takže musím za vodou dojíždět. Nejčastěji na Vltavu - Orlík, Lipno. Sailer to už je čistě moje volba i když popojet na motor se nestydím. Jako svoji první loď jsem vybral mini plachetničku Walker Bay 10 Breeze, zakoupil ji, plus vlek a po přečtení pár chytrejch příruček začal jezdit k vodě s cílem plachtit a neutopit se. Také se mě povedlo přesvědčit mýma omezenýma vědomostma Státní plavební správu k vydání VMP, takže občas si půjčím o něco větší loď. Kromě lodě a manželky vlastním ještě syna, ale ten je ještě ve vztahu k lodím na úrovni čmárání po trupu pastelkama. No a to je zatím tak všechno.[/align]
pavlii
pravidelný návštěvník
pravidelný návštěvník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod pavlii » pon bře 30, 2015 12:47 pm

Tak ahoj :-) a na tom Orlíku se možná někdy potkáme. Jinak původem jsem taky od tábora, ale vzhledem k věkové diferenci jsme se možná na žádné škole ani nepotkali :-)

P.
Pavel-Sulc
zkušený harcovník
zkušený harcovník
Reputace: 235
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Pavel-Sulc » pon bře 30, 2015 1:09 pm

Ahoj jsem tu taky nováček i když ne nejmladší. Udělej to jako Libor, nalož loďku zapřahni za auto a přijeď do Stockholmu. Tady máš nekonečný Orlík se 30 tisíci ostrovů. Ahoj Pavel
Piwas
návštěvník fóra
návštěvník fóra

Příspěvekod Piwas » pon bře 30, 2015 6:29 pm

Děkuji za přivítání, no a cesta do severských vod, to je krásná představa.

Zpět na